Dual sim sa eSIM
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Dual sim sa eSIM

15.06.2023 | 09:55
Ljudi kako vec znate ja zivim u BiH. Tu koristim normalnu sim karticu u iPhone 13 Pro. Mislim da Eronet jos uvijek niti nema eSIM u ponudi.

Svako ljeto sam u Dalmaciji, pa izvadim BiH karticu i stavim A1. Posljedica toga su propusteni bitni pozivi a ne nose mi se dva telefona.

Postoji li nacin da zadrzim BiH SIM karticu (fizicku) a da za hrvatsku mrezu stavim eSIM (na bonove, ne na pretplatu)?

Na taj nacin bi trajno rijesio problem da ne mislim vise o tome kada god idem u EU.

Hvala puno svima na savjetu!
15.06.2023 | 10:18
Evo, možda pomogne, niže u tekstu se baš spominje iPhone.

www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/dodatne-opcije/esim
15.06.2023 | 12:37
Ja imam eSim od HT-a na iPhone 14 Pro, radi normalno, ni ne znaš jel obična ili eSim.
Ali u vrijeme kad sam ja aktivirao, moglo se samo na tarife na pretplatu. Ne znam kak je sad...
  • Daddo
  • Posjetitelj
15.06.2023 | 13:05
drlovric kaže:
Ljudi kako vec znate ja zivim u BiH. Tu koristim normalnu sim karticu u iPhone 13 Pro. Mislim da Eronet jos uvijek niti nema eSIM u ponudi.

Svako ljeto sam u Dalmaciji, pa izvadim BiH karticu i stavim A1. Posljedica toga su propusteni bitni pozivi a ne nose mi se dva telefona.

Postoji li nacin da zadrzim BiH SIM karticu (fizicku) a da za hrvatsku mrezu stavim eSIM (na bonove, ne na pretplatu)?

Na taj nacin bi trajno rijesio problem da ne mislim vise o tome kada god idem u EU.

Hvala puno svima na savjetu!

A1_Dražen veli da od 14.01.2022. je eSIM dostupan i na tarifama na bonove: LINK NA A1 službeni forum.

Najbolji odgovor od A1_Drazen

Pozdrav @acer112, od 14.01.2022. usluga eSIM je dostupna i na tarifama na bonove Na pretplatu najmanja tarifa je Mala+ koja uključuje neograničene minute i SMS prema svim mrežama (mobilne i fiksne) u HR i 3 GB. Cijena tarife je 99 kn

If anything, provjerim ti za 20-ak min pa ti javim bilo u PM tu ili via mail, A1 mi je na 2 min od trenutne lokacije.
  • Daddo
  • Posjetitelj
15.06.2023 | 15:07
Provjereno.

Kod A1 partnera možeš dobiti eSIM s novim prepaid brojem.

Za prebacivanje postojećeg A1prepaid broja na A1 eSIM morat ćeš baš u neki od A1 centara.

Popis prodajnih mjesta: www.a1.hr/prodajna-mjesta

Filtriraj po kriteriju A1 centar.
15.06.2023 | 16:02
Ne znam hoce li biti od koristi, posto ja imam fon starije generacije - iPhone Xr. To je dual-SIM, ali 2 x nanoSIM, to je posebna verzija za hong-kong i kinesko trziste, za ostali svet je isla standardna konfiguracija eSIM + nanoSIM. Ja sam namerno trazio takav, zbog cestih putovanja i promena brojeva i kartica.
Znaci, ako nabavljas neki novi iPhone, potrazi da li jos uvek postoji takva varijanta, mislim da ce ti to biti o.k.
Just my 2 cents...
17.06.2023 | 12:59
Rijesio sam eSim jutros u Trogiru. Sve radi bes greske.

Hvala svima
22.08.2023 | 14:34
RED TEA i imaš čitav svijet u romingu, za razne novce.Cca 10 usd 5 GB na 60 dana u HR.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 20 minuta
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx
  • invictus: Jebote led, pokidali su sa tih 512GB. :D :D :D
  • VanjusOS: sad baš gledam. Macbook air M5 kreće sa 512gb SSD, vau!
  • invictus: Ma nema eventa, samo su to sve novo ubacili na svoje stranice..
  • VanjusOS: ima li nekakvo predstavljanje, event? može link
  • invictus: A sutra ima je glavno, predstavljanje jeftinog Macbooka Neo..
  • invictus: @dpasaric - oba monitora su 27"
  • invictus: Bili su 999$, sada je 1099$.
  • invictus: Ali su i digli cijenu za 100$, sada je početni model 1099%
  • invictus: Nisu me sa ničim oduševili, jedino pohvalno koliko vidim da Air počinje sada sa 512GB SSD, ostalo samo blagi refreš..
  • dpasaric: Banana totalna, opet nude samo mali 27" model?!?!
  • ZoPaj: novi monitori, mislio sam;)
  • ZoPaj: evo ih… apple.com
  • smayoo: :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO