Iphone XS - nova baterija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone XS - nova baterija

02.07.2021 | 17:38
Pozdrav ekipa, zanima me vase misljenje oko kupnje nove baterije u ovlastenim servisima npr Istyle. Isplati li se? Zasto sam skeptican? Imam informacije ( ne zelim reci da su 10/10 pouzdane no 8/10 jesu sigurno) da su ovlasteni servisi znali kupovati od raznoraznih dilera dijelova kada im je zafalilo u njihovim zalihama kineska smeca a naplate kao da je original i 100% provjereno.
Eto ukoliko sam u krivu molim vas da mi kazete, svako misljenje uvazavam i zahvalan na istome.
Ugodno ljeto, pozdrav
02.07.2021 | 17:43
Ne znam ništa o tome, ali ja ne bih nosio mijenjati bateriju u ovlašteni servis jednostavno zato što ne smatram da je razlika u cijeni sumjerljiva razlici u kvaliteti. Hoću reći, nosim to napraviti "neovlaštenom" ali sposobnom i poštenom serviseru kojem vjerujem koliko i sebi, jer mi se itekako već puta dokazao dostojan mog povjerenja.
02.07.2021 | 17:46
Hvala ti puno na info. Reci mi mozes li mi koga preporuciti u Zg?
02.07.2021 | 19:12
U Zagrebu - ne, ali bilo je ovdje ljudi koji su prije koji mjesec pisali o dobrim serviserima u ZG. Malo pretraži.
02.07.2021 | 19:19
Da. I meni bi ta informacija dobro došla čisto iz razloga koliko mi je MacBook Pro star.
Da znam kome otići a vjerovati da me neće izlevatiti, već napraviti dobar posao.
02.07.2021 | 19:27
@Matija klc, ovo ti je nedavno napisao @FiFi za iService u Vukovarskoj 29.
"U zadnjih deset godina odnio sam tamo na popravak oko desetak razbijenih iPhonea raznih generacija i dva razbijena iPada, kupio original bateriju za tada godinu dana stari MBP7,1 i uvijek je sve bilo besprijekorno riješeno unutar dva sata. Na dijelove i ugradnju daju 6 mj. garancije, a dvaput mi se dogodilo da se u tom roku pokvario zamijenjeni PWR button (na dva različita uređaja), koji su onda unutar pola sata ponovo zamijenili. Kolege iz firme u kojoj radim također tamo nose telefone i iPad-e na popravak i zamjene baterija. Nitko još nije imao nikakvu zamjerku. Često imaju i akcije oko 30-50% na pojedine dijelove pa se i to isplati pričekati ako vam nije hitan neki popravak.
Prije toga sam jednom nosio u iStyle pa je mobitel tamo bio tjedan dana, a popravak je koštao papreno. Meni je bitno da se uređaj kvalitetno i brzo popravi te da poslije radi kao prije, a tko će to napraviti manje mi je bitno."

Nemam razloga ne vjerovati čovjeku, pa mislim da je to ono što obojica tražimo.
03.07.2021 | 10:27
iServis (aka Virtus Mreža) tj. Marko Heidler je dečko i pol. Osobno ga poznam i za njega guram ruku u vatru.
03.07.2021 | 15:08
@Djuro - ako imaš broj moba od čovjeka bi li mogao poslati mi ga na privatni mail?
Čisto zlu ne trebalo da imam koga nazvati da mi može reći okvirnu dijagnozu možebitnog problema i cijenu popravka prije nego mu odnesem laptop.
03.07.2021 | 19:26
Nađi telefon s klasičnom tipkovnicom na kojoj su i slova. 091-ISERVIS
04.07.2021 | 00:28
Hvala obojici!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 sati, 44 minuta
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.
  • iAnte: @bertone jesu li gravirana znakovi vidljivi i u dobro osvijetljenim prostorima?
  • dpasaric: Legenda.
  • smayoo: RIP Chris Rea... :(
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO