Da li vrijedi kupiti iPhone 8 u '21?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da li vrijedi kupiti iPhone 8 u '21?

17.02.2021 | 06:58
Pozdrav dečki, imam ponudu od kolege s posla za 160e kupim iP8, recimo izgleda 8/10 po pitanju kućišta, stakla nisu razbijana, TrueTone radi, baterija je na 85% zdravlja. Uz njega kutiju dobijam s pratećom opremom.
Volio bi generalno da mi neko napise malo više o njemu, da li šljaka još u 2021?
Razlog što bi ga uzeo, jest što imam pored iP11Pro imam još jednu karticu pa mi je eto ispala ponuda...
17.02.2021 | 07:46
Evo ovako iz prve ruke mogu priznati i reci da je i u 2021 iP8 za normalnog korisnika sasvim pristojan i super mobitel.

Sta mi se god zada obavi bez problema.
Kamera mu je pristojna.
Brz je i fluidan bez trzaja.

Ja trenutno ovo pišem sa Xs-a ali mi supruga koristi 8.

A evo i sta kažu drugi o njemu:
youtu.be/G_Ii5Snuxzc

Ako sam bio od pomoći super.
I ako još mogu kako pomoć samo kaži.

Pozzz!

Sent from my iPhone using Tapatalk
17.02.2021 | 09:37
Ja imam iPhone 8 Plus već dvije i po godine i uredno radi, na posljednjem iOS-u.
Osmica ima isti procesor i memoriju kao Plus, pa ne vidim razloga zašto ne bi radila podjednako dobro.
17.02.2021 | 12:51
Ja sam koristio sve iPhone uređaje i to 80% sam ih koristio dok su bili aktuelni(zadnji modeli od proizvodnje). Danas, nakon 3 godine me interesuje kakav je po pitanju performansi i baterije pošto namjeravam ga ubijati Twitterom, Telegramom, Instagramom i nekad PUBG igrom, a 11 Pro samo za poslovno korištenje i neko okidanje fotke...
8 i 8 Plus su bili ekstra telefoni i nakon godinu, dvije od proizvodnje.

Na koliko procentualno bi se trebala zamjeniti baterija pošto ovaj ima 85% zdravlja baterije ?
17.02.2021 | 15:55
Nedavno uzeo 8-icu( plus) isto sve i radi ok.
Reče ti sam iphone kad je za zamjenu.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
25.04.2021 | 10:48
Trebao bi bateriju promijeniti kad ti pocme raditi probleme. Ako je jos uvijek na 85% puni se normalno i prazni se normalno, dok koristis uredaj ne "skippa" postotke znaci ne dode s 50% na 33% u jednoj minuti preporucio bi da jos ne treba. Apple unaprijedia dosta battery management u odnosu na prije. Moja preporuka za sve ljude koji koriste uredaj sta je vise moguce je da koriste sta sporiji punjac. Svakako to je najveci problem svih uredaja. Postoje ljudi koji na najnovijem iPhoneu koriste 5W punjac koji se dobivao i sa starim iPhoneom 6. Uredaj se puni dosta sati ali zdravlje baterije on the long run bude odlicno. Jer to je punjac s kojim mozes staviti uredaj puniti preko noci punit ce se jako sporo ali zdravlje baterije ce maximalno biti ocuvano.
27.04.2021 | 12:21
Prijatelj prije 10-ak dana uzeo 8 Plus, prezadovoljan. Mora i biti kad je migrirao sa Android-a

Mislim da se isplati uzeti 8*, uredjaj radi fluidno na zadnjem iOS-u.
27.04.2021 | 23:29
Isplati se ako je cijena dobra. Ja još imam Sedmicu i odlična je.
09.11.2021 | 15:25
m@xym - na koliko ti je % baterija?
09.11.2021 | 18:14
@Yonkis,

Baterija je sada na 88% - m@xymum cappacity. 8-)

Mobitel je star 4 godine, a baterija je mijenjana prije godinu dana (stavljena neoriginalna, koja je pokazivala 104% kapaciteta par mjeseci nakon instalacije), kada sam uspio slučajno slomiti home tipku (mobitel je bio u skučenoj torbici, bez zaštićenog ekrana, moja greška).

I na iOS 15, još uvijek sve "leti".

Kada ova baterija da svoje (ako prije ne otkaže mobitel, jer zamjenska home tipka povremeno šteka), mijenjam mobitel na nešto "novije" (12-ica ili 13-ica).
09.11.2021 | 21:04
I ja koristim osmicu i zadovoljan sam skroz naskroz. Sad je baterija na 81% i jos gura. Je da trebam punit tokom dana , ali nabavio sam si powerbank sa bezicnim punjenjem i samo ga sa čičak trakom zaljepim za telefon da se ne pomice tjekom upotrebe i radi
09.11.2021 | 21:19
Meni na 8 plus baterija potraje cijeli dan, ali ja nisam ovisnik o društvenim mrežama, i ne visim na mobitelu u slobodno vrijeme (doma sam uglavnom na laptopu).
Navečer je baterija obično oko 60-70% ako rijetko koristim mobitel, ili oko 40-50% ako radim duže na njemu.

Nemam potrebu za power-bank-om, a puni se svaku večer, bez obzira na napunjenost, na bežičnom punjaču (Blitz-Wolf sa rahmetli Gearbest-a).
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 22 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BigMac, Riba, skunic, temeljnik, tino1, Anonimci (669)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.05 Seconds

Provided by iJoomla SEO