Da li vrijedi kupiti iPhone 8 u '21?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Da li vrijedi kupiti iPhone 8 u '21?

17.02.2021 | 06:58
Pozdrav dečki, imam ponudu od kolege s posla za 160e kupim iP8, recimo izgleda 8/10 po pitanju kućišta, stakla nisu razbijana, TrueTone radi, baterija je na 85% zdravlja. Uz njega kutiju dobijam s pratećom opremom.
Volio bi generalno da mi neko napise malo više o njemu, da li šljaka još u 2021?
Razlog što bi ga uzeo, jest što imam pored iP11Pro imam još jednu karticu pa mi je eto ispala ponuda...
17.02.2021 | 07:46
Evo ovako iz prve ruke mogu priznati i reci da je i u 2021 iP8 za normalnog korisnika sasvim pristojan i super mobitel.

Sta mi se god zada obavi bez problema.
Kamera mu je pristojna.
Brz je i fluidan bez trzaja.

Ja trenutno ovo pišem sa Xs-a ali mi supruga koristi 8.

A evo i sta kažu drugi o njemu:
youtu.be/G_Ii5Snuxzc

Ako sam bio od pomoći super.
I ako još mogu kako pomoć samo kaži.

Pozzz!

Sent from my iPhone using Tapatalk
17.02.2021 | 09:37
Ja imam iPhone 8 Plus već dvije i po godine i uredno radi, na posljednjem iOS-u.
Osmica ima isti procesor i memoriju kao Plus, pa ne vidim razloga zašto ne bi radila podjednako dobro.
17.02.2021 | 12:51
Ja sam koristio sve iPhone uređaje i to 80% sam ih koristio dok su bili aktuelni(zadnji modeli od proizvodnje). Danas, nakon 3 godine me interesuje kakav je po pitanju performansi i baterije pošto namjeravam ga ubijati Twitterom, Telegramom, Instagramom i nekad PUBG igrom, a 11 Pro samo za poslovno korištenje i neko okidanje fotke...
8 i 8 Plus su bili ekstra telefoni i nakon godinu, dvije od proizvodnje.

Na koliko procentualno bi se trebala zamjeniti baterija pošto ovaj ima 85% zdravlja baterije ?
17.02.2021 | 15:55
Nedavno uzeo 8-icu( plus) isto sve i radi ok.
Reče ti sam iphone kad je za zamjenu.
  • overtherainbow
  • Posjetitelj
25.04.2021 | 10:48
Trebao bi bateriju promijeniti kad ti pocme raditi probleme. Ako je jos uvijek na 85% puni se normalno i prazni se normalno, dok koristis uredaj ne "skippa" postotke znaci ne dode s 50% na 33% u jednoj minuti preporucio bi da jos ne treba. Apple unaprijedia dosta battery management u odnosu na prije. Moja preporuka za sve ljude koji koriste uredaj sta je vise moguce je da koriste sta sporiji punjac. Svakako to je najveci problem svih uredaja. Postoje ljudi koji na najnovijem iPhoneu koriste 5W punjac koji se dobivao i sa starim iPhoneom 6. Uredaj se puni dosta sati ali zdravlje baterije on the long run bude odlicno. Jer to je punjac s kojim mozes staviti uredaj puniti preko noci punit ce se jako sporo ali zdravlje baterije ce maximalno biti ocuvano.
27.04.2021 | 12:21
Prijatelj prije 10-ak dana uzeo 8 Plus, prezadovoljan. Mora i biti kad je migrirao sa Android-a

Mislim da se isplati uzeti 8*, uredjaj radi fluidno na zadnjem iOS-u.
27.04.2021 | 23:29
Isplati se ako je cijena dobra. Ja još imam Sedmicu i odlična je.
09.11.2021 | 15:25
m@xym - na koliko ti je % baterija?
09.11.2021 | 18:14
@Yonkis,

Baterija je sada na 88% - m@xymum cappacity. 8-)

Mobitel je star 4 godine, a baterija je mijenjana prije godinu dana (stavljena neoriginalna, koja je pokazivala 104% kapaciteta par mjeseci nakon instalacije), kada sam uspio slučajno slomiti home tipku (mobitel je bio u skučenoj torbici, bez zaštićenog ekrana, moja greška).

I na iOS 15, još uvijek sve "leti".

Kada ova baterija da svoje (ako prije ne otkaže mobitel, jer zamjenska home tipka povremeno šteka), mijenjam mobitel na nešto "novije" (12-ica ili 13-ica).
09.11.2021 | 21:04
I ja koristim osmicu i zadovoljan sam skroz naskroz. Sad je baterija na 81% i jos gura. Je da trebam punit tokom dana , ali nabavio sam si powerbank sa bezicnim punjenjem i samo ga sa čičak trakom zaljepim za telefon da se ne pomice tjekom upotrebe i radi
09.11.2021 | 21:19
Meni na 8 plus baterija potraje cijeli dan, ali ja nisam ovisnik o društvenim mrežama, i ne visim na mobitelu u slobodno vrijeme (doma sam uglavnom na laptopu).
Navečer je baterija obično oko 60-70% ako rijetko koristim mobitel, ili oko 40-50% ako radim duže na njemu.

Nemam potrebu za power-bank-om, a puni se svaku večer, bez obzira na napunjenost, na bežičnom punjaču (Blitz-Wolf sa rahmetli Gearbest-a).
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx
  • invictus: Jebote led, pokidali su sa tih 512GB. :D :D :D
  • VanjusOS: sad baš gledam. Macbook air M5 kreće sa 512gb SSD, vau!
  • invictus: Ma nema eventa, samo su to sve novo ubacili na svoje stranice..

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO