Izbrisano sve sa uredjaja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izbrisano sve sa uredjaja

28.06.2018 | 17:18
ugl, sestra ostala bez svega na mobu, a ja sta se iphona tice znam se samo javit na poziv

ugl, kupila je novi uredjaj i koristila ga par mjeseci, stari uredjaj je cekao u ladici. Potom je pozeljela sve sa starog uredjaja staviti na novi (slike, poruke ...) pa je isla napraviti backup starog uredjaja. Potom je taj kreirani backup stavila na novi uredjaj, i sta se naravno desilo, ostala je bez SVEGA sta je imala na novom uredjaju, naravno... da napomenem da nema nikakav iclod backup i nikad nije radila nikakav backup...

Ugl, sta se da napraviti, mogu li se kako te izbrisane (barem slike) datoteke vratiti, koji "recovery" tool ima za IOS??? Sta se Windowsa i Androida tice postoji milijn alata koji to odrade bez greske, ali za IOS nisam bas cuo za nesto sta provjereno radi...

28.06.2018 | 19:09
Sumnjam da za ikoji OS ima alat koji spasi PREGAŽENE datoteke. Jer ovdje nije problem u tome da ih je nehotice izbrisala, nego ih je PREGAZILA drugim sadržajem. Zaboravi.
29.06.2018 | 08:10
Ako ima za WIN i Android ne vidim zasto ne bi postojalo i za IOS. Tu se radi o zapisivanju podataka u memoriju (ajmo to nazvati "hard disk" telefona), nisam upoznat da IOS koristi neku "drugaciju" metodu zapisivanja nego sta je to slucaj kod WIN i Androida. U ovom slucaju, backup koji je restorean je cca 5 puta manji od memorije podataka koji su bili na novom uredjaju, tako da podaci (bar ne svi) nisu pregazeni (pod tim mislim da nije nikakav novi sadrzaj sigurno upisan na njihove adrese), sto bi znacili da se na neki nacin mora moci doci do tih podataka...
29.06.2018 | 08:40
Krivo ti je razmišljanje. nema veze kolika je veličina backupa, kada se radi restore (obnavljanje iz backupa) kolika god bila veličina, SVI postojeći podaci se brišu sa memorije uređaja. Da je recimo samo brisala slike i ostalo a bez restoranja backupa, možda bi se nekako i došlo do podataka ali ovako kad je napravljeno sve na novo, ćelije u memoriji su već promijenile stanje i nema načina da vratiš ono što je bilo prije. Osim ako naranvo nije napravljen backup.

Ista stvar ti je na Win i Androidu, ako staviš skroz novi sistem vrlo vrlo teško ili nikako možeš doći do podataka koji su prije bili gore. Ali to već ulazi u domenu nekakve digitalne forenzike, raskapanja diskova u specijalnim uvjetima i u večini slučajeva je neisplativo za malog korisnika.

Sljedeći put pamet u glavu i uvijek raditi backup
29.06.2018 | 08:47
www.tenorshare.net/de/ads/reiboot.html?g...w-as3BoCti8QAvD_BwE#

www.wondershare.net/ad/dr-fone/de.html

to sam ja jednim googlovanjem našao. Nadam se da će ti pomoći. Pošto nas Apple siluje sa pravljenjem backup-a, nikom ne treba takav alat. Ali zlu ne trebalo.
29.06.2018 | 10:15
Mozda ovo pomogne youtu.be/K1Go5FeCL3k
29.06.2018 | 11:52
dr Fone i slični mogu pomoći samo za nedavno obrisane fajlove, on je restorao mob.
30.06.2018 | 02:20
Ovo je cisti slucaj neznanja korisnika. Nema tu pomoci. Sorry.
07.08.2018 | 12:42
Zastarjela tema, ali samo da potvrdim.

Potpisana je kapitulacija! Nije bilo pomoci!

Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 12 sati
  • Pongy75: Ma nek si znaš kaj…
  • matijazx: -- u ovlaštenom Apple storeu, vidio cijene za preoreder.....M6 mini 16GB-cca 1200 eura, 24GB-cca 1700 eura
  • Pongy75: Obično bude koliko dolara toliko u eurima nekih 10%
  • dpasaric: Javim kada dobijemo cijene za Hrvatsku...
  • dpasaric: Sitgli novi M5 Mac mini i M5 Ultra Mac Studio!
  • IkoIko: Sretan rođendan Smayo :)
  • ping: sretan rođendan dragi Smayoo
  • IkoIko: Pozdrav, molio bih malu pomoć od forumaša koji su pristali model postolja s filtrom za Mac studio. Kojih je dimenzija gumena brtva koja ide na okvir? Ili imate baš određen model koji se kupi na brtva.hr? Hvala i isprike na smetnji
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.58 Seconds

Provided by iJoomla SEO