Izbrisano sve sa uredjaja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izbrisano sve sa uredjaja

28.06.2018 | 17:18
ugl, sestra ostala bez svega na mobu, a ja sta se iphona tice znam se samo javit na poziv

ugl, kupila je novi uredjaj i koristila ga par mjeseci, stari uredjaj je cekao u ladici. Potom je pozeljela sve sa starog uredjaja staviti na novi (slike, poruke ...) pa je isla napraviti backup starog uredjaja. Potom je taj kreirani backup stavila na novi uredjaj, i sta se naravno desilo, ostala je bez SVEGA sta je imala na novom uredjaju, naravno... da napomenem da nema nikakav iclod backup i nikad nije radila nikakav backup...

Ugl, sta se da napraviti, mogu li se kako te izbrisane (barem slike) datoteke vratiti, koji "recovery" tool ima za IOS??? Sta se Windowsa i Androida tice postoji milijn alata koji to odrade bez greske, ali za IOS nisam bas cuo za nesto sta provjereno radi...

28.06.2018 | 19:09
Sumnjam da za ikoji OS ima alat koji spasi PREGAŽENE datoteke. Jer ovdje nije problem u tome da ih je nehotice izbrisala, nego ih je PREGAZILA drugim sadržajem. Zaboravi.
29.06.2018 | 08:10
Ako ima za WIN i Android ne vidim zasto ne bi postojalo i za IOS. Tu se radi o zapisivanju podataka u memoriju (ajmo to nazvati "hard disk" telefona), nisam upoznat da IOS koristi neku "drugaciju" metodu zapisivanja nego sta je to slucaj kod WIN i Androida. U ovom slucaju, backup koji je restorean je cca 5 puta manji od memorije podataka koji su bili na novom uredjaju, tako da podaci (bar ne svi) nisu pregazeni (pod tim mislim da nije nikakav novi sadrzaj sigurno upisan na njihove adrese), sto bi znacili da se na neki nacin mora moci doci do tih podataka...
29.06.2018 | 08:40
Krivo ti je razmišljanje. nema veze kolika je veličina backupa, kada se radi restore (obnavljanje iz backupa) kolika god bila veličina, SVI postojeći podaci se brišu sa memorije uređaja. Da je recimo samo brisala slike i ostalo a bez restoranja backupa, možda bi se nekako i došlo do podataka ali ovako kad je napravljeno sve na novo, ćelije u memoriji su već promijenile stanje i nema načina da vratiš ono što je bilo prije. Osim ako naranvo nije napravljen backup.

Ista stvar ti je na Win i Androidu, ako staviš skroz novi sistem vrlo vrlo teško ili nikako možeš doći do podataka koji su prije bili gore. Ali to već ulazi u domenu nekakve digitalne forenzike, raskapanja diskova u specijalnim uvjetima i u večini slučajeva je neisplativo za malog korisnika.

Sljedeći put pamet u glavu i uvijek raditi backup
29.06.2018 | 08:47
www.tenorshare.net/de/ads/reiboot.html?g...w-as3BoCti8QAvD_BwE#

www.wondershare.net/ad/dr-fone/de.html

to sam ja jednim googlovanjem našao. Nadam se da će ti pomoći. Pošto nas Apple siluje sa pravljenjem backup-a, nikom ne treba takav alat. Ali zlu ne trebalo.
29.06.2018 | 10:15
Mozda ovo pomogne youtu.be/K1Go5FeCL3k
29.06.2018 | 11:52
dr Fone i slični mogu pomoći samo za nedavno obrisane fajlove, on je restorao mob.
30.06.2018 | 02:20
Ovo je cisti slucaj neznanja korisnika. Nema tu pomoci. Sorry.
07.08.2018 | 12:42
Zastarjela tema, ali samo da potvrdim.

Potpisana je kapitulacija! Nije bilo pomoci!

Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 41 minuta
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!
  • zoranowsky: Sretan Božić svima! :)
  • Djuro genijalac: Sretan Žićbo!
  • Bertone: Sretan Božić!
  • dpasaric: Sretan Božić! :)
  • smayoo: Sretan Božić! :)
  • drpongrac23: Svima koji slave, čestit i blagoslovljen Božić!!!
  • drpongrac23: U peći na drva, naravno, legendarnom Smederevcu!
  • drpongrac23: Da li su svi pripremili purice, janjetinu, odojke, mlince za sutra?!?! Moja je purica nasoljena i čeka jutarnje pečenje!!!
  • imenso: Evo molio bih ako imate 2-3 minute vremena i volju proslijediti dalje za riješiti jednu anketu: [link] Potpuno je anonimno
  • Bertone: Aaaa tooo,... baš sam tutlek :) ... vidi se OK, evo pikčr: [link] ... i sorry na lošoj kvaliteti slike, jbg, nemam sad pri ruci bolju :)
  • smayoo: Mislim da je @iAntu zanimalo kako se vide gravirana slova kad je isključeno osvijetljenje od ispod, dok je dnevno svjetlo
  • Bertone: Nema razlike u količini/vidljivosti svijetla koje dolazi ispod/kroz tipke u odnosu na originalna slova, jedina razlika je mrvicu manji font uz napomenu da sam do sada radio samo lasersko graviranje na ThinkPadima T serije. Planirao sam jednom odnijeti i jedan MBP ali nisam nikad stigao.
  • iAnte: @bertone jesu li gravirana znakovi vidljivi i u dobro osvijetljenim prostorima?
  • dpasaric: Legenda.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO