iP SE ne zvoni kod poziva
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iP SE ne zvoni kod poziva

06.06.2018 | 19:47
Eto, od prije tjedan i nešto dana, iPhone SE mi ne zvoni kad me netko zove a kad pogledam uredno se vidi neodgovoreni poziv. Moraju me zvati po nekoliko puta (jednom čak 5 poziva za redom) da bi zazvonilo. Pozivatelju javlja da je zauzeto ili nije u mogućnosti obaviti poziv. Sumnjam da je do telefona, pa sam napravio reset , ali nije pomoglo. Zna li netko o čemu bi se moglo raditi jer mi je telefon "poluupotrebljiv"???
06.06.2018 | 20:19
Čisto za test, probaj isključiti mobilne podatke a za glasovne pozive umjesto 4G odabrati 2G. Javi ima li promjena.
06.06.2018 | 20:29
Malo sam Vam Googlao "I'm missing Calls beause my iPhone isn't ringing" - i najčešće daje stranice sa ovim rezultatima:
1. Slomljeni zvučnik.
2. Uključeno je isključivanje zvuka.
3. Uključen je "Ne ometaj", ili "Do not disturb" na engleskom.
4. Blokirali ste telefonski broj
5. Problem sa zvukom zvona
Ako želite, kopirajte gornji upit pa razgledajte šta ima na netu - možda niađete na rješenje.
Sretno!
06.06.2018 | 20:39
Nema , isto se ponaša.
06.06.2018 | 21:36
To se desava kad je ukljucen Do Not Disturb.
07.06.2018 | 06:21
Isti problem sam imao na HTu, nazvao službu za korisnike i oni su priznali da je problem kod njih. Nakon par poziva su riješili stvar.
07.06.2018 | 06:28
I ja sam na 098 tj HT.

DODATAK: Bilo je uključeno "Ne ometaj". Hvala na savjetima. Sad znam zašto mi je gore bio polumjesec. Puno toga ne koristim, ali mi je ovo škola da djeci ne dajem telefon.
07.06.2018 | 09:06
Polumjesec?
Zna se sam ukljuciti ili se nesvjesno ukljuci. Valjda nisu neku gestu (tipa 12 prstiju prema dolje)stavili.
07.06.2018 | 09:50
Ma znam da nisam ništa čačkao po njemu, samo se odjednom pojavio taj polumjesec. Nešto su ga i klinci pregledavali, pa neznam od čega se uključilo.
07.06.2018 | 10:49
Polumjesec, znak za "Do not disturb", iliti "Ne ometaj" na hrvatskom - se na iOS-u 11 uključi na shortcutu telefona, swipeom prsta od donjeg ruba stakla prema gore se pojavi izbornik i tu se nalazi i taj polumjesec. Vjerojatno su ga tako uključili. U dva poteza, a Vama slučajno uzrokovali brigu da nije nešto telefonu. Glavno da je sve u redu.
EDIT:
Žabac, ne uključi se to nikada samo od sebe, već u postavkama postoji opcija da se uključi u primjerice 22:00 sata a isključi u 06:00 sati - da te ne ometaju nikakve obavjesti dok si na miru, pred spavanje i to.
Sati automatskog uključivanja i isključivanja te opcije se mogu podesiti, ili se sve može skroz isključiti - to vjerojatno sve i sam znaš.
07.06.2018 | 10:51
Od jutros je isključeno, pa se nadam da je riješeno.
07.06.2018 | 10:53
Ma je sigurno, sada znate jednu stvar koju do jučer niste. Tako na to treba gledati. Bez uzrujavanja. Ponavljam, glavno da Vam je telefon ipak dobar i da je s njim sve u redu.
07.06.2018 | 15:04
Zato sam i napisao nasvjesno.
11.06.2018 | 18:22
Radi informacije, od zadnjeg posta više nemam problema, tako da je stvar riješena isključivanjem "Ne ometaj".
LP
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 2 minuta
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno
  • jura22: Točno, ispravak 1.049eur. Onda i nije neka velika razlika.
  • Yonkis: Nema đabe ni u starog Applea
  • Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.
  • Pongy75: i u švabiji, koliko je kod nas?!!
  • marioart: @jura to je sa edu popustom, cijena bez popusta je 1049€
  • jura22: Osnovni Mini M6 je 929€. [link]‑core-cpu-12‑core-gpu-16-gb-arbeitsspeicher-256gb-speicher
  • matijazx: - nadživio je svog oca za 10 godina.
  • dpasaric: Jazz legenda!
  • smayoo: RIP Stjepan Jimmy Stanić
  • Pongy75: Ma nek si znaš kaj…
  • matijazx: -- u ovlaštenom Apple storeu, vidio cijene za preoreder.....M6 mini 16GB-cca 1200 eura, 24GB-cca 1700 eura
  • Pongy75: Obično bude koliko dolara toliko u eurima nekih 10%
  • dpasaric: Javim kada dobijemo cijene za Hrvatsku...
  • dpasaric: Sitgli novi M5 Mac mini i M5 Ultra Mac Studio!
  • IkoIko: Sretan rođendan Smayo :)
  • ping: sretan rođendan dragi Smayoo
  • IkoIko: Pozdrav, molio bih malu pomoć od forumaša koji su pristali model postolja s filtrom za Mac studio. Kojih je dimenzija gumena brtva koja ide na okvir? Ili imate baš određen model koji se kupi na brtva.hr? Hvala i isprike na smetnji
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.62 Seconds

Provided by iJoomla SEO