Iphone 7 plus IOS 11.3 problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 7 plus IOS 11.3 problem

24.04.2018 | 11:53
Poštovani, ovo je moja prva objava na stranici. Zadnjih godina koristio sam Iphone 6 bez ikakvih problema ,a prije pola godine sam uzeo Iphone 7 Plus.

Uređaj je kupljen polovno (star 1g) i radio je uredno pola godine osim što mu 3D touch nije radio , nakon posljedenjeg update-a (ios 11.3 početkom travnja) uređaj ima osijetno slabiju bateriju ,abnormalno se zagrijava pri gledanju youtuba i pri punjenu uređaja , te je dio ekrana gdje je touch HOME button potpuno prestao reagirati i odtad se koristim assistent touchom. Sam uređaj se pri restartiranju pali oko 4-5min.

Bilo kakva pomoć ili savjet su dobrodošli. Unaprijed hvala.
24.04.2018 | 12:46
Jesi li ga probao Restorati kroz iTunes-e kroz DFU metodu? Da li ti je pao, smočio se, bio u nekim drugim rukama od kad si ga kupio?

www.imore.com/how-to-iphone-ipad-dfu-mode
24.04.2018 | 13:13
Pozdrav,

Probao sam tu dfu metodu i vratio se na 11.2.6 ja mislim ,preko itunes na laptopu i tad bi se mobitel upalio i trazio da pritisnem home tipku da nastavim dalje i postavim uredjaj a ja je nemogu pritisnuti jer nereagira, a assistent touch mi nebi ostao upaljen i tu sam zapeo i nije mi dao dalje bez postavke home buttona . Tj imao bih uredjaj kojem nemogu nista pa sam ga vratija na 11.3 jer mi je tu zapamtio da je ostao assistent touch upaljen.

Mob nije padao ni mocio se, prosli vlasnik je mozda imamo nekakav problem neznam jer kad sam ga probao uredjaj je radio sve super.
24.04.2018 | 13:34
Škakljiva situacija. Ne znam što bih ti dalje preporučio osim neki servis.
Ali ima nas tu još na jabučnjaku pa vjerujem u onu "dva loša ubiše miloša" ili da će barem netko dati neku alternativu servisu.
24.04.2018 | 13:51
Nadam se da je samo do neko updatea koji je privremeno oduzeo funkciju home tipke i malo ga zagusio , jer kad gledam u onim 'podacima analize' u privatnosti , tu imam 50-100 recenica ispisa (Analystics,Analytics sustav, Jetsam, periodic-io, stacks) .

Hvala ti na odgovoru u svakom slucaju .
24.04.2018 | 16:11
Probaj snimanje u diktafonu, ako ne radi onda je audio ic chip 100%, a i ovako je upitno
24.04.2018 | 18:06
Snimanje u diktafonu radi, baterija i punjenje se stabilizirali duplo nakon deinstalacije Youtuba i MaxTv Go HD s uredjaja, prakticki samo home button je crknut (osijeti se vibracija na njemu) al je ovako na dodir skroz crknut.
25.04.2018 | 13:56
Znači home button je isti na dodir kao i kad je mobitel ugašen? Ne miče se?
25.04.2018 | 15:40
Da, home button uopće nije gumb, već reagira na dodir i unutra je jedan elektromagnet koji napravi "klik" i imaš osječaj kak si nešto pritisnuo, a u stvari nisi.
Imaš pod Settings>General>Home Button odabir 3 "jačine" udarca. Meni je na prvoj (1).
Na isti način radi i touchpad na novim prijenosnicima.
25.04.2018 | 18:45
Hvala na odgovorima , evo novi update ios 11.3.1 je popravio dosta tog vezano uz grijanje i bateriju (jos uvijek youtube trosi 30-40% na sat vremena) . Uspio sam stupit u kontakt s proslom vlasnikom , uredjaj je imao zamjenu ekrana i valjda je to razlog. Ako ko zna koji dobar i pouzdan servis za promjenu home tipke (nalazim se u Splitu)
25.04.2018 | 19:48
Brate, ako ti YouTube troši toliko, pa daj zamjeni si app sa shortcutom na webverziju!!! Ne gubiš tako puno.. ili baš ne možeš bez YT (radi muzike ili kojeg vraga)?
25.04.2018 | 20:25
Vidi u Depola na ulazu u Blatine sa Splita 3
28.04.2018 | 09:44
Nema ti zamjene Home tipke na 7-ici, to je TouchID i mora biti kalibriran sa Secure Elementom na maticnoj kad se promijeni. To ti znaci da samo Apple moze zamijeniti, a Apple jedino mijenja cili ekran. Cak i da ga odneses u ovlasteni servis, najvjerojatnije bi i oni trebali slati telefon u Apple za promjenu, jer stvarno su rijetki ovlasteni servisi koji imaju stroj za kalibraciju.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 dana, 19 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drlovric, marioart, Maxxy, Riba, skunic, tino1, Tito, Anonimci (772)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.92 Seconds

Provided by iJoomla SEO