Iphone 5s problem sa baterijom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 5s problem sa baterijom

10.02.2018 | 18:03
Pozdrav drustvo ja se jako izvinjavam ali ja stvarno nisam mogao da nadjem na forumu problem i resenje za moj telefon.

Zapravo moj problem sam licno pokusao da resim ali bez pomaka.
Problem je sa baterijom originalna baterija mi je trajala oko pola dana i odlicio sam da je menjam medjutim kad sam je zamenio problem je ostao idalje isto mozda cak za nijansu i gore.
Probao sam sve moguce resete pratio sam usage i stand by sve mi deluje normalno ali negde vuce struju mnogo.
Da li postoji neko resenje i sta li moze da bude uzrok toga?
Jedan lik mi je rekao da postoji neki regulator napona pa da mozda nije problem do baterije
10.02.2018 | 18:47
Pozdrav!
Nema potrebe za isprikom, ali ima za malo više detalja.
Koji točno telefon, koliko je star, koliko je stara ta zamijenjena baterija, jeli ta baterija koju sada koristiš original, i na kraju - koji iOS imaš na mobu?
Kada na to odgovoriš onda će ti stručnjaci, kojih ovdje sigurno ima, moći dati neke konkretnije savjete.
Ovako ti je sve previše općenito...
10.02.2018 | 20:01
Iphone 5s 16gb star je oko 2 ili 2.5 godine trenutan ios koji koristim je najnoviji ovaj 11.2.5.
da li bi mozda Downgrade mozda tu pomogao?
baterija je stara ne vise od 10 dana.
Kutija baterije je zelena na njoj pise VIP Accessories.
Mislim nije mi realno da bilo kakva da je da se toliko brzo trosi.
Ako treba jos nekih informacija vi pisite hvala vam mnogo

Edit:
Kad sam dosao u radnju trazio sam bas najbolju koju ima nisam hteo da uzimam neke krs baterije.
10.02.2018 | 21:13
Mogao si traziti i zlatnu pa da ti je receno da si je dobio a nisi.
Milion puta sam do sada pisao na forumu da se zamjenske baterije razvrstavaju po klasama. A klasa zamjenskih baterija je najbolja i naravno najskuplja.Na zalost na balkanu(tu racunam zemlje EXYU)prevaranata i nadri servisera ima skoro na svakom cosku,pored tih kokosara postoji jos jedna stvar na koju mnogi ne obracaju paznju a to je starost NOVE baterije.Kod skupjih zamjenskih baterija postoji datum proizvodnje.Svakako mislim da ti je losa baterija ugradjena u servisu.Da sam na tvom mjestu prvo sto bi uradio je,otisao u servis i reklamirao bateriju.Imas pravo na to ako je iole ozbiljan servis.Trazi da ti pokazu bateriju,zapisi ako treba podatke sa nje ili slikaj pa postavi ovdje da vidim o cemu se radi.Svakako trazi i testiranje mobitela,u vecini slucajeva se to placa ali te opet jeftinije dodje nego da se nerviras i ti gubis vrijeme. Ako ti se i sa novom baterijum bude desavao power leaking,onda postoji mogucnost da je problem u ploci.Ako jeste HW kvar ni to nije komplikovan zahvat.
10.02.2018 | 21:38
Hvala puno momci jos jedno pitanje saint koju mi ti preporucujes bateriju da kupim?
10.02.2018 | 21:43
Napisao ti je, tražiš A klasu. Saint je serviser  uređaja i zna o čemu priča. Možeš mu poslati privatnu poruku ukoliko vidiš da nije na stranici (ako mu nick nije ispisan pod "Prisutni jabučari", po defaultu bi ti se taj prozor trebao nalaziti ispod tema s desne strane). Samo klikni na njegov avatar i na vrhu stranice koja će ti se otvoriti imaš opciju pošalji privatnu poruku. I ja mislim, mada je on struka, da su te izlevatili u tom servisu i trebao bi imati pravo na drugu bateriju. Traži da vidiš datum proizvodnje, koji je ispisan na njoj. I ovoj koju sada imaš, i drugoj. Znači A klasa, što noviji datum proizvodnje. To tražiš. Sretno!
10.02.2018 | 21:45
hvala Kloba puno i tebi saint.
10.02.2018 | 21:47
Nema na čemu. Zato smo tu da si pomažemo di možemo.
12.02.2018 | 19:45
Cini mi se da se stabilizovala malo od kad sam ga resetovao sad mi je usage 4h i standby 12h a imam 8 posto baterije jel to normalno?
12.02.2018 | 20:53
To je tu negdje. Da je manji usage i standby bi bio veci. Napuni do kraja i ostavi ga preko noci pa javi koliko je skinuo baterije
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 35 minuta
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, jura22, marioart, Riba, tino1, VanjusOS, Anonimci (661)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO