Iphone 7 kvar i problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 7 kvar i problem

27.09.2017 | 11:04
Pozdrav, imam iphone 7 star 5 mjeseci i baterija se praznila uzasno brzo, ne koristim ga previse a punio sam ga po tri puta dnevno... u istylu su ustanovili da je kvar na bateriji i moraju je naruciti i zamjeniti. Zar ne vrijedi vise pravilo kod apple-a da u garantnom roku ukoliko dodje do mehanickog kvara daju drugi uredjaj a ne otvaraju moj telefon... na iphoneu 6s imao sam problem sa home tipkom i dobio sam drugi uredjaj... Molim vas pomoc jer malo sam zatecen razvojem situacije... hvala unaprijed
27.09.2017 | 12:06
Ne znam kako je sa iPhoneom 7, ali ako ti iStyle kaže da im je takva situacija, onda vjerojatno zaista je. Oni su najveći reseller u Hrvatskoj, njihovi serviseri imaju ponosno istaknutu Apple trained (tako nešto) plaketu na zidu kod djela trgovine u City Centru One West u Zagrebu di predaješ uređaj na popravak.
S druge strane, kako je ovo Hrvatska, ni sam ne znam što je točno a što nije u nekim stvarima.
27.09.2017 | 12:26
Sve ja to razumijem i ne sumnjam u njihovu stručnost, ali od kada se Iphone-i popravljaju u HR? Zar Apple ne daje bas iz tog razloga samo 12 mjeseci garancije... Prodavac mi je rekao u Istyleu kad sam mu objasnio situaciju da je problem do baterije da ukoliko servis ustanovi da je mehanicki kvar na uredjaju dobijam novi telefon... Ne razumijem vise nista... ali bas sam razocaran...
27.09.2017 | 12:29
Ne sumnjam... I ja bih bio na tvom mjestu.
27.09.2017 | 12:44
Čekaj, možda će ti netko drugi nešto pametnije napisati. Zirni kasnije.
27.09.2017 | 18:25
Apple u Hr ne postoji. Imaš zastupnike, preprodavače i autorizirane trgovce, ali ne i Apple kao takav, te s toga neka pravila ne vrijede kao recimo da si otišao u neki EU Apple store gdje je Apple kao tvrtka prisutan. U Apple storeu bi ti ponudili novi/zamjenski uređaj ili popravili ovaj u roku 24 sata. Ovako si osuđen na čekanje da Apple potvrdi kvar iStyleu, te tek onda iStyle može tebi ponuditi ili novi uređaj ili ovaj slati na popravak mislim u Mađarsku.
27.09.2017 | 20:26
Ukoliko je problem sa baterijom, uređaj se ne mijenja nego se ista mijenja novom.
28.09.2017 | 11:14
Da, kao što Soffoklo kaže, mi sve svoje Apple uređaje dobivamo iz Mađarske, svi naši authorizirani reselleri odgovaraju prvo njima, vjerujem, jer su Mađari zaduženi za jugoistočnu Europu.
Ako dođeš u dućan i hoćeš CTO/BTO (Custom/Built To Order) kompjuter (onaj što nije u standardnoj ponudi - ali ga je moguće složiti baš kod Applea i daju ti da ga na njihovim stranama sastaviš) - njih čekaš uvijek po do 10-ak dana da dođu iz Mađarske, ili da ih čak i Mađari naruče ne znam gdje.
Ovo je nevezano za kompove, sjećam se kada sam ja kupovao svoj komp - bili smo dva mjeseca pred ulazak u EU - i pitam tipa u zagrebačkom Storeu na Cvjetnom trgu (baš se tako zove - ne Apple Store - već samo "Store" - čak im je i font natpisa isti, mislim - ili barem jako sličan) - kada će dobiti one nagradne kartice za App Store što nekome pošalješ - u vrijednosti 10, 20 ili šta ti ja znam koliko još dolara? Još smo na dolarima bili, a ne u kunama. On mi veli: mislim čim uđemo u EU, jer svi dućani koji su Uniji to imaju u ponudi.
Evo nas u dočeku 2018. i još ništa od toga.
Još smo na kune prešli u App Storeu - tako da sumjam da će se centrala u US uopće zamarati nama.
Mada se (baš sam čitao podržane jezike za High Sierru) znam zapitati - kako to da smo baš mi iz bivše Juge te sreće da barem imamo kakav takav hrvatski App Store; da nam je podržan jezik u macOS i iOS izdanjima, (Slovencima mislim nije - ok, oni imaju jači App Store jer imaju i pjesme, a mislim i filmove u ponudi) - a Srbija, BiH, Makedonija, Crna Gora - ništa.
Po kojoj su logici išli - to mi nije jasno zaista. I baš bi htio znati.
Daleko od toga da mi nije drago - baš suprotno.
Sa svakim novim iPhoneom se nadam da ćemo imati SIRI na hrvatskom, ali jbg - to ćemo se isto načekati.
03.10.2017 | 19:50
ako ti je telefon u garanciji i ustanove u apple servisu da je baterija u banani daju ti novi, nema popravljanja...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 58 minuta
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds

Provided by iJoomla SEO