Iphone 7 kvar i problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 7 kvar i problem

27.09.2017 | 11:04
Pozdrav, imam iphone 7 star 5 mjeseci i baterija se praznila uzasno brzo, ne koristim ga previse a punio sam ga po tri puta dnevno... u istylu su ustanovili da je kvar na bateriji i moraju je naruciti i zamjeniti. Zar ne vrijedi vise pravilo kod apple-a da u garantnom roku ukoliko dodje do mehanickog kvara daju drugi uredjaj a ne otvaraju moj telefon... na iphoneu 6s imao sam problem sa home tipkom i dobio sam drugi uredjaj... Molim vas pomoc jer malo sam zatecen razvojem situacije... hvala unaprijed
27.09.2017 | 12:06
Ne znam kako je sa iPhoneom 7, ali ako ti iStyle kaže da im je takva situacija, onda vjerojatno zaista je. Oni su najveći reseller u Hrvatskoj, njihovi serviseri imaju ponosno istaknutu Apple trained (tako nešto) plaketu na zidu kod djela trgovine u City Centru One West u Zagrebu di predaješ uređaj na popravak.
S druge strane, kako je ovo Hrvatska, ni sam ne znam što je točno a što nije u nekim stvarima.
27.09.2017 | 12:26
Sve ja to razumijem i ne sumnjam u njihovu stručnost, ali od kada se Iphone-i popravljaju u HR? Zar Apple ne daje bas iz tog razloga samo 12 mjeseci garancije... Prodavac mi je rekao u Istyleu kad sam mu objasnio situaciju da je problem do baterije da ukoliko servis ustanovi da je mehanicki kvar na uredjaju dobijam novi telefon... Ne razumijem vise nista... ali bas sam razocaran...
27.09.2017 | 12:29
Ne sumnjam... I ja bih bio na tvom mjestu.
27.09.2017 | 12:44
Čekaj, možda će ti netko drugi nešto pametnije napisati. Zirni kasnije.
27.09.2017 | 18:25
Apple u Hr ne postoji. Imaš zastupnike, preprodavače i autorizirane trgovce, ali ne i Apple kao takav, te s toga neka pravila ne vrijede kao recimo da si otišao u neki EU Apple store gdje je Apple kao tvrtka prisutan. U Apple storeu bi ti ponudili novi/zamjenski uređaj ili popravili ovaj u roku 24 sata. Ovako si osuđen na čekanje da Apple potvrdi kvar iStyleu, te tek onda iStyle može tebi ponuditi ili novi uređaj ili ovaj slati na popravak mislim u Mađarsku.
27.09.2017 | 20:26
Ukoliko je problem sa baterijom, uređaj se ne mijenja nego se ista mijenja novom.
28.09.2017 | 11:14
Da, kao što Soffoklo kaže, mi sve svoje Apple uređaje dobivamo iz Mađarske, svi naši authorizirani reselleri odgovaraju prvo njima, vjerujem, jer su Mađari zaduženi za jugoistočnu Europu.
Ako dođeš u dućan i hoćeš CTO/BTO (Custom/Built To Order) kompjuter (onaj što nije u standardnoj ponudi - ali ga je moguće složiti baš kod Applea i daju ti da ga na njihovim stranama sastaviš) - njih čekaš uvijek po do 10-ak dana da dođu iz Mađarske, ili da ih čak i Mađari naruče ne znam gdje.
Ovo je nevezano za kompove, sjećam se kada sam ja kupovao svoj komp - bili smo dva mjeseca pred ulazak u EU - i pitam tipa u zagrebačkom Storeu na Cvjetnom trgu (baš se tako zove - ne Apple Store - već samo "Store" - čak im je i font natpisa isti, mislim - ili barem jako sličan) - kada će dobiti one nagradne kartice za App Store što nekome pošalješ - u vrijednosti 10, 20 ili šta ti ja znam koliko još dolara? Još smo na dolarima bili, a ne u kunama. On mi veli: mislim čim uđemo u EU, jer svi dućani koji su Uniji to imaju u ponudi.
Evo nas u dočeku 2018. i još ništa od toga.
Još smo na kune prešli u App Storeu - tako da sumjam da će se centrala u US uopće zamarati nama.
Mada se (baš sam čitao podržane jezike za High Sierru) znam zapitati - kako to da smo baš mi iz bivše Juge te sreće da barem imamo kakav takav hrvatski App Store; da nam je podržan jezik u macOS i iOS izdanjima, (Slovencima mislim nije - ok, oni imaju jači App Store jer imaju i pjesme, a mislim i filmove u ponudi) - a Srbija, BiH, Makedonija, Crna Gora - ništa.
Po kojoj su logici išli - to mi nije jasno zaista. I baš bi htio znati.
Daleko od toga da mi nije drago - baš suprotno.
Sa svakim novim iPhoneom se nadam da ćemo imati SIRI na hrvatskom, ali jbg - to ćemo se isto načekati.
03.10.2017 | 19:50
ako ti je telefon u garanciji i ustanove u apple servisu da je baterija u banani daju ti novi, nema popravljanja...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 14 minuta
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO