4s- gasenje aplikacija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

4s- gasenje aplikacija

27.02.2017 | 10:28
Bok
Izgleda da mu je dosao kraj...
Doslovno se svako malo gase app
Pogotovo fejs.
Kliknes na neki app i moras cekati 5-10 sek da se pokrene.
Ima li tu pomoci ili je vrijeme da ga zgazim i hitim u smece.
Izludit cu.
Otvorim fotic i cekam , cekam.....
Itd itd
27.02.2017 | 11:21
To se i meni desava na iPhone 6. Facebook je inace jako lose napisan app. Pogotovo Messenger. Cesto ga moram ubiti u pola chata, pa ponovno pokrenuti da bi vidio novopristigle poruke...

Ne mora nuzno znaciti da je telefon na izdisaju. Radi li sve ostalo OK?
27.02.2017 | 22:54
Pa bas i ne.
Kazem, gasi se sve.
Pa se mob ugasi te upali.
Batt je nova.
Ma, kaj je sve prosao jos i dobro radi
Nema druge-treba nekaj uzeti.
Na zalost nikad vide ajfon )))
Preskupi su
Pikiram samsung a5
Mada bih ja SE ali 4500 kn za mob u ovo doba krize je ipak malo previse.
Ti vrapca-auto mi ne vrijedi 3000 kn
28.02.2017 | 10:38
Sve je stvar osobne preferencije, naravno, ali ja osobno smatram da je bolje kupiti (dobro očuvan) rabljeni iPhone, nego bilo koje android g*vno. Koliko vidim kod ljudi koji koriste android, da je ne znam koliko skup bio, nisam još sreo nikog da ima stariji od 4-5 godina.
Moja supruga koristi iP4 koji je još uvijek 100% funkcionalan, jedino je bilo malo gnjavaže za nabaviti Viber za njega jer je na iOS8. Davor, mislim isto ima 4S. Do prije godinu dana je imao 3S.
Moja kćer koristi moj stari iP5 koji ima 5 godina, sasvim uredno. Trebat će novu bateriju, 100-150 kn i to je to.
Nisu bez veze skupi. Kvalitetno su složeni i daju se dobro servisirati i održavati. Da mi se nisu posložile kockice da si nedavno kupim novi 6S, kupio bi polovni 6 iz nekog provjerenog izvora. U Njemačkoj ima nekoliko profija koji se time bave. Kupiš uređeni polovni uređaj s novom baterijom i 6 mjeseci jamstva.
28.02.2017 | 11:05
Je si li provjerio koliki postotak slobodnog prostora imaš na mobu?

Ja imam 4. evo 7. godina...
Zadnjih mjeseci se uporio. Nakon 7 godina sam napravio prvi clean install te je sada opet prihvatljivo "spor - brz"

da pohvalim bateriju u svom primjerku jer sada broji 1318 ciklusa i još uvjiek nema ona čudljiva / nepredvidljiva pražnjenja.
tako da potpisujem to što kaže smayoo: prije češ upiknuti dobar primjerak ajfona nego ijednog drugog telefona.
28.02.2017 | 11:59
smayoo kaže:
Sve je stvar osobne preferencije, naravno, ali ja osobno smatram da je bolje kupiti (dobro očuvan) rabljeni iPhone, nego bilo koje android g*vno. Koliko vidim kod ljudi koji koriste android, da je ne znam koliko skup bio, nisam još sreo nikog da ima stariji od 4-5 godina.
Moja supruga koristi iP4 koji je još uvijek 100% funkcionalan, jedino je bilo malo gnjavaže za nabaviti Viber za njega jer je na iOS8. Davor, mislim isto ima 4S. Do prije godinu dana je imao 3S.
Moja kćer koristi moj stari iP5 koji ima 5 godina, sasvim uredno. Trebat će novu bateriju, 100-150 kn i to je to.
Nisu bez veze skupi. Kvalitetno su složeni i daju se dobro servisirati i održavati. Da mi se nisu posložile kockice da si nedavno kupim novi 6S, kupio bi polovni 6 iz nekog provjerenog izvora. U Njemačkoj ima nekoliko profija koji se time bave. Kupiš uređeni polovni uređaj s novom baterijom i 6 mjeseci jamstva.

samo odgovor na boldano: evo ja imam NOTE 2 vec preko 5 godina, uskoro ce biti i 6. Prvenstveno sam ga uzeo zbog puno razgovora i njegove ogromne baterije i mogucnosti koje je tada pruzao... Vec sa svim ostalim mobitelima iz Note serije nisam vidio nista vise od samo ubrzanja i nabrijavanja, pa nisam uzimao nista novog.
Tek u zadnjih 3-4 mjeseca sam primjetio da se malo usporio i da se baterija pocela prazniti puno brze (nekad je znala izdrzati i do 2 dana umjerenog/intenzivnog koristenja!) i moram ga puniti najmanje 1x dnevno :/
Zbog kupovine MBP i opcenito promjene kompletnog sustava planiram kupiti Iphone, ali Note2 mi je nekako prirastao srcu i planiram ga koristiti dok mu dusa ne ode. Strasno funkcionalan mobitel!
28.02.2017 | 12:49
Nešto što je 15 cm visoko i 8 cm široko mora imati dugotrajnu bateriju (Note), jer ako ništa drugo duplo je veća od one u iPhone 4/4S
Osobno imam funkcionalan prvi iPhone naravno funkcionalan je za pozive i poruke. Baterija je originalna. Ako ga baš koristim kroz dan (više iz neke fore) baterija traje cijeli dan, ali napominjem samo pozivi i poruke. Eto, 10 godina i radi bez i jednog servisiranja ičega.

Inače ovo me podsjetilo na priče kako je nekad sve bilo dugotrajnije i kvalitetnije, pa evo jedan prikaz testiranja Zastave 101 na 40000 km
28.02.2017 | 13:09

Prosto ne mogu, a da ne primetim kako su, izgleda, ta kola imala tri trouglasta okanca...
Prije nego sam pogledao sliku, mislio sam da si napisao 400.000 km pa sam se već bio nabrusio napisati komentar. Kad se ja sjetim svog Stojadina... Ni do Opatije na cugu nisam išao bez kompleta alata i dijelova za napraviti generalku na cesti...
28.02.2017 | 18:01
Ma uzeo bih ja naravno 5/5s ali nemam toliko gotovine.
Malo sam u banani
A patim na SE jer ne zelim televizor ))
Dajte mi pojasnite kako da ga ocistim ali da mi ostane sve kaj je u njemu-sve app.
Imam 3gb free-pa nije bas pun.
Evo-pisem poruku(sms) i sve se zamrzne i ne reagira cca 10 sekundi onda se probudi i tako stalno.
Par puta sam ga izbrisao i povukao restore. I opet je sve isto.
A ne zelim izgubiti sve to kaj imam u njemu.
A neznam, jedino uzeti SE i optlacivati ga 2g po 175 kn-znam nije to puno ali opet... Novo je novo
I nadati se da bu radio kao i ovaj 4 godine.
Mada bu me cura ubila ako to napravim
28.02.2017 | 20:08
Ja mislim da ti to radi neka od aplikacija
28.02.2017 | 20:51
Ti si malo bez potrebe kompliciran lik

Backupiraj mob u iTunes ili iCloud. Odes na Factory Reset i sve pobrises. Da bude kao nov.

Nakon toga ga ponovno testiras i onda znas jel HW problem ili ti je neka aplikacija radila probleme.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 10 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, marioart, Riba, VanjusOS, Anonimci (736)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.23 Seconds

Provided by iJoomla SEO