iPhone 6s - restore samo fotki i videa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 6s - restore samo fotki i videa

27.01.2017 | 16:13
Jel se može nekako iz bekapa povući samo slike i videa na friško restorani iPhone? Ne trebaju mi sve one aplikacije koje sam imao pa da mi skida 2 dana to sve sa appstorea.
27.01.2017 | 17:15
Pa neće ti ih skidati s appstorea, nego će ti ih vratiti iz backupa. Kako povući samo slike i videa iz backupa - nisam probavao, ali sa starog iphonea ih najlakše skineš iFunBoxom
27.01.2017 | 18:50
Neznam baš da će aplikacije vratiti, koliko se sjećam prije mjesec dana kad sam vraćao backup sa PC-a vratio mi je samo spisak aplikacija tj. ikone od svih aplikacija koje su bile na mobitelu i onda sam morao čekati nekoliko sati da to sve skine i instalira ponovo.
27.01.2017 | 23:47
Prije manje od mjesec dana sam to radio, i to tri puta. Vrati sve aplikacije iz backupa. Backupi su bili u iTunesima na Macu.
27.01.2017 | 23:51
Ja sam radio na windowsu, evo upravo sam prije sat vremena vratio backup i ista stvar. brdo aplikacija koje čekaju da se downloadaju iz appstorea
28.01.2017 | 09:52
A. Jbg, meni se podrazumijevalo da se radi o Macu. Predugo nisam nigdje ni blizu windowsa pa sam skoro uspio zaboraviti i da postoje... Sorry...
28.01.2017 | 12:04
Možda čekaš nadogradnje.
Ovo mi nije jasno sa slikama. Pa one su posebno. Posebno se skidaju kao i filmici napravljeni mobitelom.
28.01.2017 | 12:33
evo što sadrži backup:
support.apple.com/en-us/HT204136

jučer sam radio restore backup i stavio je: slike, notes, contacts, mail.
Apps i Music sam morao ručno potegnuti sync preko iTunesa.
28.01.2017 | 12:35
Šta ti nije jasno? Kad se radi backup preko iTunesa na PC sve bude u tom backupu osim samih aplikacija(što se windowsa tiče bar). Druga je stvar sinkronizacija slika i videa kroz iTunes kad imaš spremljene slike i video na PC pa odrediš taj folder za sync sa iPhoneom. Čak i to su s*ebali jer ne postoji način da uvezeš slike i videa sa iPhonea na PC kroz iTunes nego samo jednosmjerno sa PC na iPhone. Zato se mora prvo uvesti sve slike i videa mimo iTunesa i onda taj folder u iTunesu odrediti za sync sa iPhoneom. Neznam zašto je to tako debilno riješeno jer su to peripetije, zar nije jednostavnije odrediti lokaciju u iTunes za sync i onda da iTunes povuče sve slike u taj folder te se synca nego okolo kere pa na mala vrata. ja zapravo sada ni neznam kako ta sinkronizacija radi, da li će telefon prebaciti nove slike na komp ili ja opet moram ručno to obaviti ili šta, neznam stvarno.
28.01.2017 | 13:31
Frend ima iPhone 5 i kad se ušteka u Win komp, vidi se kao disk i ja to njemu presnimim na komp. Na MAC-u mi ponudi Photos program i s njime povućem slike. Sad imam uključenu sinkronizaciju preko oblaka i slike mi budu automatski u Photos progeamu.
28.01.2017 | 13:35
Meni je sve jasno. Ti si postavio pitanje a mi pokušavamo tebi pomoći.

a sve si sam rekao:
bpodnar kaže:
Šta ti nije jasno? ... .... ja zapravo sada ni neznam kako ta sinkronizacija radi, da li će telefon prebaciti nove slike na komp ili ja opet moram ručno to obaviti ili šta, neznam stvarno.
28.01.2017 | 14:25
Odgovarao sam Žabcu, a problem nije u sinkronizaciji nego u povlačenju posebno slika i videa iz backupa što očito nije moguće. Sve ovo vrijeme se zezam s time, ali jedini način je izgleda vratiti backup, presnimiti slike na PC, napraviti clean restore i onda uključiti sync sa tim folderom kako bi se fotke i videa prebacili na mobitel.
29.01.2017 | 13:46
bpodnar kaže:
Ja sam radio na windowsu, evo upravo sam prije sat vremena vratio backup i ista stvar. brdo aplikacija koje čekaju da se downloadaju iz appstorea

To ti se dogadja jer nemas te aplikacije u libraryju na tom iTunes (ili si prerano iskopca telefon). Naime sam backup sadrzi samo 'popis aplikacija' i njihove postavke, a same aplikacije se jednostavno syncaju na telefon iz libraryja nakon sto restore zavrsi.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 9 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO