Restore backupa s iP4 na iP5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Restore backupa s iP4 na iP5

24.12.2016 | 13:13
Elem, kćer dobila moj stari iP5. Na njemu je zadnji iOS8. Na njenom sadašnjem iP4 je zadnji iOS7. Zar se ne može napraviti, nakon što sam ja na iP5 rekao "set as new", spojiti ga kabelom na Mac, na njemu reći restore from iTunes backup pa povući backup s njenog starog iP4?
Slutim da možda ne, radi toga što je backup od iOS7, a mob ima iOS8?
24.12.2016 | 14:08
Naravno da se to može. Verzija iOS-a nema veze sa spremljenom backupom.
24.12.2016 | 15:08
Sa novijeg ios-a na stari ne mozes restorati backup, ali obrnuto ide bez ikakvih problema.
Na I5 napravi reset to factory i kad se reboota pita da li da radi restore iz backupa ili set as new.

Sent from my iPhone using Tapatalk
24.12.2016 | 17:57
@smayoo
To legla 7-ca
24.12.2016 | 20:47
Ne. U mojoj glavi, bez obzira na sve, to je i dalje SAMO MOBITEL. Teško pristajem na to da toliko košta...
Iskreno, i ovo što sam platio za 6S (32GB) mi je hohštapleraj, čak i ako uzmem u obzir da je kupljen na firmu pa je stvarni trošak manji za PDV. Razmišljao sam o 6 64GB refurbished iz Njemačke, ali previše je komplikacija za kupiti na firmu, a da kupim kao fizička osoba razlika u cijeni je premala da bi imalo smisla.
24.12.2016 | 20:48
Hvala na savjetima. Nešto mi se čudno ponašalo pa sam zato posumnjao. Ali da, zapravo, sebi sam backup s 5-ice na iOS 8, na 6S sa iOS10 digao bez frke. Hm... Probat ću još jednom.
12.01.2017 | 22:57
da ne otvaram novi...

dakle, prešao sam s iP4 na iP5S, nisam radio backup 4ke pa povlačio na 5icu nego sam manualno podesio sve na 5ici, ali sam na samom kraju skužio da su mi u 4ci ostale sve poruke. mogu li ikako te poruke prebaciti na 5icu bez da radim restore i povlačim backup?

vidim da postoje appovi za to, ali svi se plaćaju, a trial verzije su vrlo ograničene...
13.01.2017 | 11:10
Procackaj nesto za Windowse. Tamo bi se moglo naci i besplatnih. Opet i opet mi nije jasno sto to vazno mora biti u porukama (SMS pretpostavljam) da se mora seliti s telefona na telefon. Ako je kao dokaz, napravi sliku ekrana pa to spremi.
Da li ima kakav nacina da se kompletan SMS (recimo korespodencija 20-ak poruka) spremi kao slika ekrana?
13.01.2017 | 13:08
tesko, jako tesko ces prebaciti poruke bez vracanja backupa. imas alata ali se placaju i cesto ne rade.
Ja sam istrazivao danima kako to odraditi, na kraju ih nisam vratio.
Debilna stvar od applea...
13.01.2017 | 19:22
da, čini mi se da ću morat odustat od toga. nije mi za glavu, ali bi bilo dobro imat ih... povadit ću ručno podatke koji mi trebaju i to je to.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 58 minuta
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Glas, Riba, Anonimci (998)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.54 Seconds

Provided by iJoomla SEO