Pozdrav imam jedno pitanje tj nije neki problem trenutno al me zanima kako je kod vas,znaci možda jednom tjedno onak primjetim nestane mi mreže tj signala i piše nema usluge i kroz par sekundi se vrati i bude opet on skroz,dal je to uobičajeno tj dal još je netko primijetio.
Ja isto. Desava se i meni i na iPhone 3, 4, 5 i dvoje 6-ice. Rijeđe ali se desi.
Ja sam dobio u iStyle jucer novi mobitel zzamijenili mi umjesto popravka, i primjetio sam da mi se nekad skroz izgubi pise Nema usluge a ponekad je 4G slab nekad normalan ugl gubi se ponekad signal. Mobitel je nov skroz tako da ne znam možda se nešto događa s operaterom? iPhone 6s je u pitanju
Po Zagrebu ima rupa gdje mob uopce ne radi. Pitanje koliko ima uredjaj koji ometaju signal. Kod Zagrepcanke neradi, mozda zbog MUP-a. Na kuniscaku isto. Ne primjetis osim ako ne zivis blizu takvog prostora.
Nemaš sreće jer si u rubnom dijelu grada, a i baterija ti može kraće trajati.
Probaj ovo nazvati:
*3001#12345#*
Dobiti ćeš neke podatke koje telefon ima.
CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.