iPhone 7 Plus 4G problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 7 Plus 4G problem

15.11.2016 | 08:39
Zanimaju me iskustva drugih sa iPhone 7 uređajima.

Kupio sam ga u Storeu, iPhone 7 Plus, i trenutno sam na bonbon mreži koja po mojim zadnjim saznanjima koristi sve od T-mobile-a osim imena i na popisu je "certificiranih" za 4G na iphone 7 uređaju.

Naime problem nastaje u normalnom korištenju, gdje mi piše da imam 4G vezu, no nema prometa, te onda prebacim na 3G i sve radi normalno...

Nisam siguran da li je do operatera ili uređaja, jer nekad radi 4G nekad ne, a na mom starom 6 Plus sve radi na istim lokacijama...

Ima li još netko takva iskustva?
15.11.2016 | 09:25
Dogodilo mi se sinoć. T- mobile, 4G, full signal, ali ništa ne radi. Riješeno PC metodom: ugasio pa upalio i sad radi.
15.11.2016 | 15:46
Meni se stalno to događa, i čest restart ne pomaže..čitam neki su čak dobili i nove.
15.11.2016 | 22:28
Da i meni se događa, restart moba riješi to

pošto se dešava više ljudi pretpostavljam da je do softvera, neznam kak dobit novi, doć reklamirat mobitel dok je na 4G a nema prometa? sumnjam da će mi trčat davat novi, a nemožeš im ostavit pa da oni testiraju jer nemora značit da će im se u 3 dana to desit pa će ti ga vratit i reć da je sve ok
15.11.2016 | 23:53
Da mi se često događa, poslao bi ga na servis bez razmišljanja. Ovako, čekat ću. A možda mi se ne događa često jer sam 90% vremena na wifi.
16.11.2016 | 00:33
da al ako se ajmo reć ''svima'' događa, ne samo tebi, šta će ti servis pomoć?

kažem, problem se javlja sporadično svakih par dana, to se nikako nemože popravit u servisu, a oni kad ga restartaju 4G bude radio i vratit će ti mobitel i reć da je sve u redu
16.11.2016 | 06:21
Meni su svi Phone-i snali povremeno odbit spajanje na mrezu iako ima signala i pokazuje 4G ili sto drugo. Gasenje i paljenje pomognu. Pomogne i reser mreznih postavki ali mi onda obrose sve lozinke mreza. Ja mjesecima ne gasim telefon.
16.11.2016 | 09:03
Dosta putujem okolo i ovisim o netu na mobitelu, pa valda se meni češće i događa. REsetiranje mrežnih postavki mi i nije opcija jer imam valda 100-200 wifi zaporki spremljeno pa da ih ne izgubim. Ali evo već dva dana ne šteka.

Nadam se da je softwerski i da će biti otklonjeno, jer ako se ne varam u 10.0.1 su rekli kao da je popravljen 4G problem za neke korisnike.

TAkođer čitao sam da su se odlučili na Intel čipove umjesto dosadašnjih qualcomm (osim za korsinike Verizon mreže) pa moguće da nije još sve izglancano..č
16.11.2016 | 10:48
Tko je uopće ovlašteni servis za iPhone u HR?
16.11.2016 | 11:48
najbolje je odnijet tamo gdje si kupio, znam za ove

agramservis.hr/apple.html

www.mesc.hr
16.11.2016 | 13:09
Agram je za VIP
MESC za Tmobile

iStyle i Store su kao premium reselleri.

Ne preporučam MESC i Store jer traje dijagnostika vječno, a mesc ne možeš dobiti na telefon nikako hehe
16.11.2016 | 13:21
A bokte, pa ja tolko ni moj alcatel android ne restartam!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 41 minuta
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds

Provided by iJoomla SEO