Kamera
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kamera

11.11.2016 | 13:30
Bok ekipa,

Jel zna tko kako da si namjestim da mi se slike u iphoneu 6s pomiću dok ih listam? Znači ne ono live photos di moras staviti prst da bi se pomaknula, nego dok ih listam kao da se malo pomiću.

Tnx
11.11.2016 | 14:26
misliš pomiČu

iskreno ne kužim pitanje?
11.11.2016 | 14:36
to su ti po meni live photos, ne treba ništa stisnut, nego se "pomiču" dok listaš
20.11.2016 | 16:01
Samo da se nadovežem na svoj post, znaci pitanje nije jasno zato sto meni uopce ne radi taj live photos.. Mislila sam da se to treba namjestit nesto ali kad slikam sa live photos- slike se ne pomicu..
20.11.2016 | 16:04
Kupila sam iphone 6s u istyleu i mob ne valja..
Zvucnik krči, ne radi live photos.. Kod nekih aplikacija kad izbaci neku obavijest- hrvatski je kao neki los prijevod sa engleskog..
U grupom chatu posalje frendica link neki, svi vide samo ja ne..
Ma uzas.. Idem ga reklamirat... Prodali mi neko smeće od moba na akciji, pa ak prodje prodje...
20.11.2016 | 16:17
live photos se ne listaju, nego se moraju jace stisnut(3D touch), live slike se mogu listati samo na SE i niže(ukoliko ih ti je netko poslao ili imas SE). znaci kad si na live photo stisni jace ekran i pokrenut ce se.

zvucnik krci, to bi moglo biti zato jer ako je bio demo model da je netko od djece ostecivao uredaj u trgovini. ako nije, onda stvarno imas peh.

Kod nekih aplikacija los prijevod--> sasvim razumljivo, mislis da svi developeri koji rade aplikaciju misle na malu hrvatsku. budi pametnija i koristi mobitel kakav je i napravljen, znaci na engleskom.

U kakvom grupnom chatu, messenger? imessage? whatapp? viber? vjerojatno viber. izbrisi to smece. ja pol poruka ne dobivam na tome. i to je univerzalno sranje i na iphoneu i na androidu jer je losa aplikacija.

Iphone je daleko od smeca, ali izvolis za 1/5 cijene kupit super duper kineski mobitel pa emo viditi koliko ces biit zadovoljna nakon pol godine koristenja.
20.11.2016 | 16:42
Frendica ima isto iphone 6s, lista slike i slika se pomakne.. Znaci kao da osoba na slici pomakne glavu, ne drzi nikakav touch..
20.11.2016 | 16:45
A link da, na viberu...
Dobro.. Jasno mi je za ovo sto si sve napisao, ali te slike.. Zasto to meni ne radi..
20.11.2016 | 16:55
Ma ne kazem da je iphone smece, nego oni na tim akcijama prodaju ko zna kakve mobitele s greskama... Na to sam mislila.
20.11.2016 | 17:08
U aplikaciji Google photo možeš namjestiti da se slike "pomiču" bez držanja. Ima prekidač iznad slike koji kad uključiš, samo listaš i slike se miču.

A za sve probleme, prvo napravi restore pa vidi pomaže li to. Ako ne pomaže, pravac servis.

Edit:
Naravno, prvo budi 100% sigurna da je uključena opcija live foto.
20.11.2016 | 17:20
Zar nebi iphone 6s to trebao imat bez ikakvih aplikacija?
Nema sanse .. To mora biti bez ikakve aplikacije..
20.11.2016 | 17:22
iPhone nema ništa bez ijedne aplikacije.
20.11.2016 | 17:36
Ma nemoguce... Frendici to radi bez ikakve aplikacije.. Znam sta pricam.. Skupa smo to proucavale..

Evo na ovom linku ces vidjet o cem pricam

www.omizio.com/apple/iphone/iphone-6s/li...-iphone-6s-funkcija/
20.11.2016 | 17:58
O bože. Aplikacija "Foto" koja je po defaultu instalirana na iPhone je isto aplikacija.

Dakle, prvo provjeri da ti je u kameri ukljucena opcija live foto, onda slikaj i provjeri radi li live foto na toj slici. Provjeri tako sto ces staviti prst na ekran i pririsnuti tu sliku.
20.11.2016 | 19:02
neznam sto iAnte prica da nema nista bez aplikacija. uglavnom nego jesi sigurna da li ih uopce slikas u 'live' formatu? je li ti ona zuta ikona gore ukljucena kada slikas. jer se meni takoder live slike ukljuce tek kad ih jace stisnem a ne kada ih listam(medutim tu fju sam iskljucio prvo dan pa govorim po sjecanju) mogu kansije porbati slikati par live fotki pa probat.
21.11.2016 | 00:48
damy. kaže:
Bok ekipa,

Jel zna tko kako da si namjestim da mi se slike u iphoneu 6s pomiću dok ih listam? Znači ne ono live photos di moras staviti prst da bi se pomaknula, nego dok ih listam kao da se malo pomiću.

Tnx

Da li ti je ukljucen reduce motion(settings-general-accessibility-reduce motion)?
Ako je iskljuci ga jer navodno to moze biti razlog.
21.11.2016 | 08:53
iAnte kaže:
O bože. Aplikacija "Foto" koja je po defaultu instalirana na iPhone je isto aplikacija.

Dakle, prvo provjeri da ti je u kameri ukljucena opcija live foto, onda slikaj i provjeri radi li live foto na toj slici. Provjeri tako sto ces staviti prst na ekran i pririsnuti tu sliku.

Pazi, ja ne pricam o tom dodiru s prstom, nego pricam o listanju fotografija ... Kak ne razumijes o cem pricam? Pa nisam tak bedasta da neznam sad i za to da kad drzim prst da ce ici kratki video od sekundu i pol..
Ja pricam o listanju slika koje su slikane live photo opcijom , i kad listam te slike, slike se trebaju pomaknut bez da ja drzim prst na slici. Sta ne vidis na videu koji sam poslala?
21.11.2016 | 08:56
big_mac kaže:
damy. kaže:
Bok ekipa,

Tnx

Da li ti je ukljucen reduce motion(settings-general-accessibility-reduce motion)?
Ako je iskljuci ga jer navodno to moze biti razlog.

Isuse napokoooon!! Bravoo. Bio mi je ukljucen.. Nikad nebi to skuzila..
Hvalaaa!!
Sad slike koje su slikane live photo, kad listam pomiču se...
21.11.2016 | 09:01
iAnte kaže:

Evo skuzila sam.. Big mac je napisao, bio mi ie ukljucen "smanji pokret"..
I sad kad sam to iskljucila, radi ono sto sam htjela..
21.11.2016 | 09:02
damy. kaže:
iAnte kaže:

eto odlicno, vidis da nije pokvareno. a meni na kraj pameti 'reduce motion'
21.11.2016 | 09:03
Tenks svima na iskazanom misljenju...

Pozdrav!
21.11.2016 | 09:27
stefanjos kaže:
damy. kaže:
iAnte kaže:

eto odlicno, vidis da nije pokvareno. a meni na kraj pameti 'reduce motion'

Ma ni meni.. Al bilo mi čudno kak to samo meni ne radi..
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.11.2016 | 10:28
Meni u glavi "Luka... Borna...."....
22.11.2016 | 22:17
Dijete kaže:
Meni u glavi "Luka... Borna...."....
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, jura22, Riba, tino1, Anonimci (679)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO