Iphone 6/6s mail app problem...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 6/6s mail app problem...

12.11.2016 | 00:56
John, slažem se s tobom skroz, ali kakve ti to veze ima s informatikom? To ima veze s ljudima koji svoj posao rade neodgovorno. Zar misliš da nitko nikad nije napravio krivi proračun pješke i bio prelijen da ga ide provjeravati?

Ja osobno kod projektiranja nikad ne koristim razne "automatske" proračunske alate koje nisam sam napravio. Imaš svoju pamet, znaš što treba izračunati. Uzmi temeljni alat, bilo da je to Excel (ako ti je dovoljno dobar) ili Matlab i napravi vlastitu proračunsku skriptu. Tko te tjerao da kupuješ neki bloatware koji ne radi?

Riba kaže:
Moje je iskustvo da što je softver skuplji, to je veće govno. Konkretno, shareware od 20 dolara će raditi bolji posao i dobit ćeš bolji suport od kojekakvih "enterprise" rješenja koja koštaju 30000 eura, plus dva puta toliko godišnji "maintenance", a alat ne bi ni pas s maslom pojeo ali je eto jedan od standarda u industriji.

Slažem se 100%
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.11.2016 | 02:58
kole kaže:
Update:
Probao Ribinu metodu...nazalost nista
Tak mi i treba kad sam se navukao na glupi apple...to je Dijete krivo, sunce mu njegovo novozelandsko
Cekamo update...

E bemu misha Kole,

Trebao si ostat u balonu da je apple smece i sve bi bilo ok

Ti si pak mene navuko na automatika i sad mi je eto ljevica slobodna za...
12.11.2016 | 07:08
Pa tko radi dugo kao inzenjer, mora i prije proracunavanja imati osjecaj rezultata, reda vekicine. Danas je problem jer se vjeruje racunalu vise nego svojoj pameti i zato proracuni ispadaju krivi jer se negdje unese krivi podatak ili sami proracun ima gresku. Treba imati osjecaj za rezultat koji se dobije vremenom i to je iskustvo.
12.11.2016 | 10:03
Ovo je genijalno…admin i moderator zatrolali topic
Samo na Jabucnjaku i nitko ne pizdi!
Al super…dobra rasprava je uvijek korisna!

@Riba…nista, za sad imam dvije aplikacije za mailove na mobu…na pragu 2017-te!
@Dijete…da, koliko puta sam pozalio otkrivanje mnogih stvari…najljepse i najlakse je biti glup
BTW, kaj ti je sa mailom?
12.11.2016 | 10:08
Riba kaže:
JOHN kaže:

Oh znači, itekako. Naravno da ćeš paziti kome plaćaš za uslugu. Jednostavna je činjenica da ako imaš bilo kakav problem sa besplatnim Gmailom možeš se slikati i ne možeš doći do žive osobe koja bi ti pomogla. Meni je do sada rijetko trebalo ali kada je dobio sam brzu i stručnu pomoć od svojeg plaćenog providera. O sigurnosti ne bih, to ne postoji online i to me ne brine.

ma bi ja najradije polomio noge i ruke. I onda kad mi netko kaže da bi bilo pametno još platit za mail servis. Mislim da ću povratit. Nije to Riba ništa osobno protiv tebe, no, realna slika je sasvim drugačija i nikako nejde u prilog korisnika, samo deri po džepu.

Ok, vidim da te neka priča sa softverom uzrujala. Moje je iskustvo da što je softver skuplji, to je veće govno. Konkretno, shareware od 20 dolara će raditi bolji posao i dobit ćeš bolji suport od kojekakvih "enterprise" rješenja koja koštaju 30000 eura, plus dva puta toliko godišnji "maintenance", a alat ne bi ni pas s maslom pojeo ali je eto jedan od standarda u industri

Moram reci…jedan jedini put kada sam imao problema sa gmailom, kliknuo sam opciju “call me”(ili tako nekako) i za 20-tak sekundi mi je zazvonio mob na kojem je bio ultramrakprvaliga ljubazni Travis.
Osim sto mu je zavrsetak SVAKE recenice bio “Awsome”, ljubazni decko mi je rijesio problem u rekordnom roku, nazvao me za nekoliko sati da provjeri jel sve radi i cak me pitao kakvo je vrijeme u Zagrebu.

To ovdje nisam nikad dozivio sa jebeno placenim servisima, privatnim i drzavnim!
12.11.2016 | 12:38
Ljubazni dečko je sigurno zavo iz Indije ili tako nekako, a ne prenapuhanko iz Amerike.
12.11.2016 | 12:53
Dobro da nije zvao netko iz Hrvatske jer bi bio prepametan, preko telefona bi ga cuo kako koluta ocima, a pomogao ne bi nista.
Kole-probaj neki drugi mail app, oni rade i s push notifikacijama gmaila - recimo Spark, Outlook, Polymail, Airmail
12.11.2016 | 14:00
Gmail ima svoj app. Njega instaliraj.
12.11.2016 | 14:10
Gmail app je losa aplikacija sa vrlo malo mogucnosti - maltene kao da radis preko mobile web sucelja u safariju.
12.11.2016 | 16:11
kole kaže:
Ovo je genijalno…admin i moderator zatrolali topic
Samo na Jabucnjaku i nitko ne pizdi!

Pa i mi smo samo ljudi!
12.11.2016 | 18:35
Ne znam cemu kuknjava na gmail. Ja koristim Apple Mail i default Mail app na iOS.

Imam 3 email accounta. Gmail, iCloud I moj privatni preko domene koju placam. Sve rada bez ikakvih problema. Godinama. Jos bi pohvalio odlican gmail SPAM filter.

Ja jesam doduse ultra light email user sa 20-30 emailova dnevno, ali svejedno ne primjetim nikakve probleme.
12.11.2016 | 19:31
Pa i nema nikavih problema s gmailom. Jedini problem je sto defaultna mail app ne podrzava push za gmail, zato koristim alternative.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 23 minuta
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO