Iphone 6/6s mail app problem...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 6/6s mail app problem...

12.11.2016 | 00:56
John, slažem se s tobom skroz, ali kakve ti to veze ima s informatikom? To ima veze s ljudima koji svoj posao rade neodgovorno. Zar misliš da nitko nikad nije napravio krivi proračun pješke i bio prelijen da ga ide provjeravati?

Ja osobno kod projektiranja nikad ne koristim razne "automatske" proračunske alate koje nisam sam napravio. Imaš svoju pamet, znaš što treba izračunati. Uzmi temeljni alat, bilo da je to Excel (ako ti je dovoljno dobar) ili Matlab i napravi vlastitu proračunsku skriptu. Tko te tjerao da kupuješ neki bloatware koji ne radi?

Riba kaže:
Moje je iskustvo da što je softver skuplji, to je veće govno. Konkretno, shareware od 20 dolara će raditi bolji posao i dobit ćeš bolji suport od kojekakvih "enterprise" rješenja koja koštaju 30000 eura, plus dva puta toliko godišnji "maintenance", a alat ne bi ni pas s maslom pojeo ali je eto jedan od standarda u industriji.

Slažem se 100%
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.11.2016 | 02:58
kole kaže:
Update:
Probao Ribinu metodu...nazalost nista
Tak mi i treba kad sam se navukao na glupi apple...to je Dijete krivo, sunce mu njegovo novozelandsko
Cekamo update...

E bemu misha Kole,

Trebao si ostat u balonu da je apple smece i sve bi bilo ok

Ti si pak mene navuko na automatika i sad mi je eto ljevica slobodna za...
12.11.2016 | 07:08
Pa tko radi dugo kao inzenjer, mora i prije proracunavanja imati osjecaj rezultata, reda vekicine. Danas je problem jer se vjeruje racunalu vise nego svojoj pameti i zato proracuni ispadaju krivi jer se negdje unese krivi podatak ili sami proracun ima gresku. Treba imati osjecaj za rezultat koji se dobije vremenom i to je iskustvo.
12.11.2016 | 10:03
Ovo je genijalno…admin i moderator zatrolali topic
Samo na Jabucnjaku i nitko ne pizdi!
Al super…dobra rasprava je uvijek korisna!

@Riba…nista, za sad imam dvije aplikacije za mailove na mobu…na pragu 2017-te!
@Dijete…da, koliko puta sam pozalio otkrivanje mnogih stvari…najljepse i najlakse je biti glup
BTW, kaj ti je sa mailom?
12.11.2016 | 10:08
Riba kaže:
JOHN kaže:

Oh znači, itekako. Naravno da ćeš paziti kome plaćaš za uslugu. Jednostavna je činjenica da ako imaš bilo kakav problem sa besplatnim Gmailom možeš se slikati i ne možeš doći do žive osobe koja bi ti pomogla. Meni je do sada rijetko trebalo ali kada je dobio sam brzu i stručnu pomoć od svojeg plaćenog providera. O sigurnosti ne bih, to ne postoji online i to me ne brine.

ma bi ja najradije polomio noge i ruke. I onda kad mi netko kaže da bi bilo pametno još platit za mail servis. Mislim da ću povratit. Nije to Riba ništa osobno protiv tebe, no, realna slika je sasvim drugačija i nikako nejde u prilog korisnika, samo deri po džepu.

Ok, vidim da te neka priča sa softverom uzrujala. Moje je iskustvo da što je softver skuplji, to je veće govno. Konkretno, shareware od 20 dolara će raditi bolji posao i dobit ćeš bolji suport od kojekakvih "enterprise" rješenja koja koštaju 30000 eura, plus dva puta toliko godišnji "maintenance", a alat ne bi ni pas s maslom pojeo ali je eto jedan od standarda u industri

Moram reci…jedan jedini put kada sam imao problema sa gmailom, kliknuo sam opciju “call me”(ili tako nekako) i za 20-tak sekundi mi je zazvonio mob na kojem je bio ultramrakprvaliga ljubazni Travis.
Osim sto mu je zavrsetak SVAKE recenice bio “Awsome”, ljubazni decko mi je rijesio problem u rekordnom roku, nazvao me za nekoliko sati da provjeri jel sve radi i cak me pitao kakvo je vrijeme u Zagrebu.

To ovdje nisam nikad dozivio sa jebeno placenim servisima, privatnim i drzavnim!
12.11.2016 | 12:38
Ljubazni dečko je sigurno zavo iz Indije ili tako nekako, a ne prenapuhanko iz Amerike.
12.11.2016 | 12:53
Dobro da nije zvao netko iz Hrvatske jer bi bio prepametan, preko telefona bi ga cuo kako koluta ocima, a pomogao ne bi nista.
Kole-probaj neki drugi mail app, oni rade i s push notifikacijama gmaila - recimo Spark, Outlook, Polymail, Airmail
12.11.2016 | 14:00
Gmail ima svoj app. Njega instaliraj.
12.11.2016 | 14:10
Gmail app je losa aplikacija sa vrlo malo mogucnosti - maltene kao da radis preko mobile web sucelja u safariju.
12.11.2016 | 16:11
kole kaže:
Ovo je genijalno…admin i moderator zatrolali topic
Samo na Jabucnjaku i nitko ne pizdi!

Pa i mi smo samo ljudi!
12.11.2016 | 18:35
Ne znam cemu kuknjava na gmail. Ja koristim Apple Mail i default Mail app na iOS.

Imam 3 email accounta. Gmail, iCloud I moj privatni preko domene koju placam. Sve rada bez ikakvih problema. Godinama. Jos bi pohvalio odlican gmail SPAM filter.

Ja jesam doduse ultra light email user sa 20-30 emailova dnevno, ali svejedno ne primjetim nikakve probleme.
12.11.2016 | 19:31
Pa i nema nikavih problema s gmailom. Jedini problem je sto defaultna mail app ne podrzava push za gmail, zato koristim alternative.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 6 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BigMac, jura22, Riba, tino1, Anonimci (667)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.18 Seconds

Provided by iJoomla SEO