iPhone 6s - JB tweak zvani VirtualHome
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 6s - JB tweak zvani VirtualHome

27.09.2016 | 10:11
Evo čisto jedna informacija za one koji imaju JB na iOS 9.3.3 i koriste tweak VirtualHome 8 n 9. Neću sada objašnjavati šta radi taj tweak jer to znaju svi koji ga koriste, a tko nezna neka malo gugla ako ga zanima. Dakle, zadnja verzija tweaka je 2.0-1a i ima ga na Insanely repou i ona se pokazala problematičnom. Dešavalo mi se to da se uređaj nije htio otključati kada bi se pritisnula home tipka i zadržao prst da touchID odradi svoje nego sam uvijek nakon zaključavanja, ako bi prošlo nekih 10 sekundi i više, za otključati uređaj morao raditi "Slide to unlock" čime se gubio smisao tog tweaka. Dok se radi sa uređajem sve ostalo što je namješteno u tweaku je radilo bez problema. Negdje sam pronašao da su ljudi prijavljivali isti problem koji se mogao otkloniti brisanjem Xmod repozitorija i njegovih fileova u Libraryu ali ja nisam nikada instalirao taj repo. RJEŠENJE problema je da se instalira verzija 2.0-1 (bez a) sa ByteYourApple repoa i sve radi kao singerica.
27.09.2016 | 12:26
UPDATE: Opet me zeza nakon par sati što sam instalirao stariju verziju VirtualHome i nekoliko tweakova koje sam imao i prije. Probao sam micati sve drugo samo sam ostavio VirtualHome i opet ne funkcionira dobro, čim ga zaključam i prođe 10 i više sekundi otključati se nemože preko čitača otiska. Nastavak slijedi...
30.09.2016 | 15:42
NIsam ništa uspio rješiti, otključavanje i dalje ne radi sa virtualhome kako bi trebalo.
30.09.2016 | 17:51
Cijenim svaciji izbor ali uopce mi nije jasno sto zelis postici, da je vrijedno truda, vremena, zezanja oko toga...

Prestao sam sa JB prije par godina jer niasm vidio neku prakticnu korist i ne zezam se vise s tim. Mada priznajem da mi neki tweakovi nedostaju
01.10.2016 | 19:45
Ostala mi navika još od androida da stalno nešto čačkam pa mi je JB svojevrsna zamjena za customizaciju. Ja sam mislio da ovdje ima ljudi koji koriste JB, ali očito da je to promašena tema.
01.10.2016 | 20:55
Meni se čini da ljudi koji vole čačkanje odaberu android telefon, a oni koji samo hoće da im radi to što trebaju, odabru iPhone.
02.10.2016 | 08:53
Ovisi koliko godina imas. Ja zelim, kad uzmem telefon u ruke, da mi obavi posao koji os njega trazim. Nije mi bitna pzadima niti posebne ikone. Tako je sa svime. Auto je za odvesri od tocka A do tocke B. Svakave drkice na njemu me ne zanimaju.
04.10.2016 | 13:06
Pa kad bi svi razmišljali na način da je auto za odvesti se od točke A do točke B onda nitko nebi imao bolji auto od fiće ili Yuga, eventualno stojadina, jer kako ti kažeš, nema potrebe. Zašto onda ljudi kupuju iphone kad mogu recimo koristiti nokiu 3310 za pozive i tu i tamo koji SMS?
04.10.2016 | 14:10
Ja razmisljam potpuno drugacije od Zabca. Radije bi uzeo starije auto nakrcano opremom, nego nov model koji nema nista. Poput BMW kojeg uvezu jer je bio jeftin u nabavi, a imas rucnu klimu i moras okretati rucicu da spustis prozor

Puno ogranicenja koje Apple namece je radi sigurnosti samih uredjaja. Da pretjeruju, pretjeruju. I malo su idioti, koji lagano popustaju doduse...

Android je dijametralno drugacija platforma, koja je po defaultu otkljucana i podlozna raznim prilagodbama. Medjutim, praksa pokazuje da korisnici u 99% slucajeva naprave vise stete nego koristi, popravljajuci ono sto nije pokvareno.

Meni je nepojmljivo da ti na flagship Androidu, koji kosta kao i iPhone, moras prazniti ram i nesto optimizirati. Resetirati mob svako malo. Prazniti, cistiti, na dnevnoj bazi... Na iPhone tih problema nema.

Mislim da bi idealan kompromis bio da Apple omoguci dva moda rada. Neki switch za Advanced i sl., da pruzi malo vise slobode korisnicima koji to zele. Ali tada vec pocinju da otvaraju pandorinu kutiju

Citam bas kako je iPhone opisao hard core korisnik Androida:

www.preporucamo.com/apple-iphone-7-testu/2016/09/23/
04.10.2016 | 15:25
bpodnar kaže:
Pa kad bi svi razmišljali na način da je auto za odvesti se od točke A do točke B onda nitko nebi imao bolji auto od fiće ili Yuga, eventualno stojadina, jer kako ti kažeš, nema potrebe. Zašto onda ljudi kupuju iphone kad mogu recimo koristiti nokiu 3310 za pozive i tu i tamo koji SMS?

Kad se približavaš 1/2 stoljeća, tada shvatiš kako je vrijeme dragocjeno. Kupio sam prvi MAC (MacMini G4 - prvi model) samo zato jer nisam više imao volje "čačkati" po računalima. Kupio sam prvi iPhone 3G iz istog razloga, stisnem i sadržaj dođe (govorimo o vremenu izlaska druge generacije iPhone-a).
Kod auta isto, kupim novi auto i vozim 8-10 godina i opet kupim novi auto. Naravno, razumijem ljude koji kupr 4 godine stari BMW i onda ga prodaju za 3 godine i ispočetka. Prekomotan sam za to a i strah me kupiti mačka u vreći.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 21 minuta
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO