Iphone 4s erorr 48
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4s erorr 48

08.08.2016 | 17:21
Kako rijesit i da li ima rijesenja za gresku 48. Svaka pomoc dobro dosla
Windowsi su 10 novi je ituns i softver je zadnji za iphon. Ako treba jos koji podatak tu sam. E da tel. je bio jelbrekan i bila je pokrenuta funkcija reset all data i od onda ga nemogu vise update
09.08.2016 | 07:35
Upao u loop mode,kabal mora biti original,ubacen u USB na ploci,radi restore iz DFU nz DFU moda.
09.08.2016 | 07:48
Kabal orginal, radim sa laptop tak da je ustekan na plocu i iz dfu moda i odaberem novi ios ili pustim ituns da ga odabere dogodi se isto nepoznata greska 48. Mozda jos koji prijedlog
09.08.2016 | 08:35
Onda idi kick from recovery sa TU ili nekim drugim alatom
09.08.2016 | 10:47
Molim te jel mozes samo malo bolje objasnit. Probam cim stignem doma
09.08.2016 | 17:31
Tinyumbrella ga uopce ne prepoznaje jel treba telefon stavit u neko stanje poput dfu
09.08.2016 | 18:27
Ide sve super i puni se ona linija ispod jabuke u cijelosti na ituns pise azuriranje iPhone firmvera i onda u nekom trenutku izbaci da je doslo do nepoznate greske 48 neznam vise sta da mu radim osim da ga puknem u zid
09.08.2016 | 21:06
Nisam stigao ranije odgovoriti.Vidi ako ga TU ne prepoznaje probaj sa redsn0w ili iReb izaci iz recovery moda. U najgorem slucaju promjeni racunar,obavezno ubaci u DFU mode(moras biti siguran da je u DFU) i onda skini iOS zadnji i uradi restore opcijom da ti izaberes FW. Telefon ti je u loop modu koji si izazvao tako sto si radio erase all a imao si JB
10.08.2016 | 20:12
Nejde. TU ga prepozna ali nenudi ni jednu opciju. Redsn0w kaze da nije kompatibilan sa 4s ireb nesta napravi i onda stoji samo na jabuci nema vise kabla i znaka itunsa sigurno je u dfu modu kad ga krenem sa itunsom obnovit i izaberem sam ipsw fail ali nejde kad napuni onu crticu do kraja ispod jabuke i na itunsu pise da obnavlja frimwear nakon par sekundi izbaci gresku 48
10.08.2016 | 20:25
na zalost moram imati fizicki pristup telefonu da to rijesim.Nije tesko i bilo bi gotovo za manje od sat
10.08.2016 | 20:37
Uh kak bi to rijesili i koliko para bi me kostalo vec sam pomalo lud jel postoji mogucnost sa remote desktop ili tako nesta. Tek sad vidim da si iz sarajeva
11.08.2016 | 13:40
Na zalost nema mogucnost popravke preko remote desktop.Sto se cijene tice to bi lako (na kafu ) ako uspijemo srediti, ali samo slanje bi te kostalo.Probaj naci neki servis u tvojoj blizini
11.08.2016 | 15:54
Šteta. Morat cu potrazit jel ima ko u blizini. Hvala ti svejedno
12.08.2016 | 15:43
Odneso ga kod lokalnog mehanicara. Veli da ce ga ozivit i da je softverski popravak 150 kn
13.08.2016 | 08:54
To je ta cijena,nadam se da ce sve biti OK
17.08.2016 | 15:51
Nista od telefona kaže majstor da nejde. Mozda sa budcom nadogradnjom se uspije ozivit tako kaze.
17.08.2016 | 21:17
Taj 'majstor' mi bas i ne djeluje pouzdano. Imam osjecaj da je tip mislio da ti nisi zna ubaciti telefon u DFU mod i htio iskoristiti situaciju za easy money. Ovo meni djeluje kao hardware issue, a ne software i nikakva nova nadogradnja to nece rijesiti. Najvjerojatnije je cellular modem riknuo. Mozda je problem sa baseband-om, ali ako nisi radio ono kemijanje sa iPadovim basebandom za unlock telefona, cisto sumnjam. Reci mi samo jesi mozda imao problema sa signalom prije nego si isa restoreati telefon? Ako da, onda sam 100% siguran da je hardware a ne loop mode.

Mislim da sam citao negdi (mozda cak i ovdi na Jabucnjaku), da su ljudi to popravljali, ali kao hardware issue, znaci otvaranje telefona nekakvo cackanje po neispravnom modulu, nesto mi je mutno u sjecanju nekakvo hladjenje cipa, ili je bilo mozda grijanje, ili mozda cak i zamjena. Stvarno nisam siguran, mozda ce netko tko je to radio prepoznati situaciju pa znati vise reci.
17.08.2016 | 21:48
Ma ne, telefon je bio na 8.2.1 ios i bio je skroz ispravan nikakvih problema nije bilo s njim
18.08.2016 | 19:55
Svejedno mislim da je hardware issue. Kao sto si reka stavis ga u DFU mode, restore pocne uredno, prvi dio (software) zavrsi uredno, pocne drugi dio (firmware) i tu dolazi do greske. U tom firmware dijelu on zapravo updatea baseband, i jedini razlog za fail bi bio ako je verzija basebanda manja od one koja je trenutno na telefonu. Posto si rekao da nisi radio nikakvi unlock ili petljai po basebandu, jedino preostalo objasnjenje je hardware fault.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 8 minuta
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.41 Seconds

Provided by iJoomla SEO