Iphone 4s erorr 48
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4s erorr 48

08.08.2016 | 17:21
Kako rijesit i da li ima rijesenja za gresku 48. Svaka pomoc dobro dosla
Windowsi su 10 novi je ituns i softver je zadnji za iphon. Ako treba jos koji podatak tu sam. E da tel. je bio jelbrekan i bila je pokrenuta funkcija reset all data i od onda ga nemogu vise update
09.08.2016 | 07:35
Upao u loop mode,kabal mora biti original,ubacen u USB na ploci,radi restore iz DFU nz DFU moda.
09.08.2016 | 07:48
Kabal orginal, radim sa laptop tak da je ustekan na plocu i iz dfu moda i odaberem novi ios ili pustim ituns da ga odabere dogodi se isto nepoznata greska 48. Mozda jos koji prijedlog
09.08.2016 | 08:35
Onda idi kick from recovery sa TU ili nekim drugim alatom
09.08.2016 | 10:47
Molim te jel mozes samo malo bolje objasnit. Probam cim stignem doma
09.08.2016 | 17:31
Tinyumbrella ga uopce ne prepoznaje jel treba telefon stavit u neko stanje poput dfu
09.08.2016 | 18:27
Ide sve super i puni se ona linija ispod jabuke u cijelosti na ituns pise azuriranje iPhone firmvera i onda u nekom trenutku izbaci da je doslo do nepoznate greske 48 neznam vise sta da mu radim osim da ga puknem u zid
09.08.2016 | 21:06
Nisam stigao ranije odgovoriti.Vidi ako ga TU ne prepoznaje probaj sa redsn0w ili iReb izaci iz recovery moda. U najgorem slucaju promjeni racunar,obavezno ubaci u DFU mode(moras biti siguran da je u DFU) i onda skini iOS zadnji i uradi restore opcijom da ti izaberes FW. Telefon ti je u loop modu koji si izazvao tako sto si radio erase all a imao si JB
10.08.2016 | 20:12
Nejde. TU ga prepozna ali nenudi ni jednu opciju. Redsn0w kaze da nije kompatibilan sa 4s ireb nesta napravi i onda stoji samo na jabuci nema vise kabla i znaka itunsa sigurno je u dfu modu kad ga krenem sa itunsom obnovit i izaberem sam ipsw fail ali nejde kad napuni onu crticu do kraja ispod jabuke i na itunsu pise da obnavlja frimwear nakon par sekundi izbaci gresku 48
10.08.2016 | 20:25
na zalost moram imati fizicki pristup telefonu da to rijesim.Nije tesko i bilo bi gotovo za manje od sat
10.08.2016 | 20:37
Uh kak bi to rijesili i koliko para bi me kostalo vec sam pomalo lud jel postoji mogucnost sa remote desktop ili tako nesta. Tek sad vidim da si iz sarajeva
11.08.2016 | 13:40
Na zalost nema mogucnost popravke preko remote desktop.Sto se cijene tice to bi lako (na kafu ) ako uspijemo srediti, ali samo slanje bi te kostalo.Probaj naci neki servis u tvojoj blizini
11.08.2016 | 15:54
Šteta. Morat cu potrazit jel ima ko u blizini. Hvala ti svejedno
12.08.2016 | 15:43
Odneso ga kod lokalnog mehanicara. Veli da ce ga ozivit i da je softverski popravak 150 kn
13.08.2016 | 08:54
To je ta cijena,nadam se da ce sve biti OK
17.08.2016 | 15:51
Nista od telefona kaže majstor da nejde. Mozda sa budcom nadogradnjom se uspije ozivit tako kaze.
17.08.2016 | 21:17
Taj 'majstor' mi bas i ne djeluje pouzdano. Imam osjecaj da je tip mislio da ti nisi zna ubaciti telefon u DFU mod i htio iskoristiti situaciju za easy money. Ovo meni djeluje kao hardware issue, a ne software i nikakva nova nadogradnja to nece rijesiti. Najvjerojatnije je cellular modem riknuo. Mozda je problem sa baseband-om, ali ako nisi radio ono kemijanje sa iPadovim basebandom za unlock telefona, cisto sumnjam. Reci mi samo jesi mozda imao problema sa signalom prije nego si isa restoreati telefon? Ako da, onda sam 100% siguran da je hardware a ne loop mode.

Mislim da sam citao negdi (mozda cak i ovdi na Jabucnjaku), da su ljudi to popravljali, ali kao hardware issue, znaci otvaranje telefona nekakvo cackanje po neispravnom modulu, nesto mi je mutno u sjecanju nekakvo hladjenje cipa, ili je bilo mozda grijanje, ili mozda cak i zamjena. Stvarno nisam siguran, mozda ce netko tko je to radio prepoznati situaciju pa znati vise reci.
17.08.2016 | 21:48
Ma ne, telefon je bio na 8.2.1 ios i bio je skroz ispravan nikakvih problema nije bilo s njim
18.08.2016 | 19:55
Svejedno mislim da je hardware issue. Kao sto si reka stavis ga u DFU mode, restore pocne uredno, prvi dio (software) zavrsi uredno, pocne drugi dio (firmware) i tu dolazi do greske. U tom firmware dijelu on zapravo updatea baseband, i jedini razlog za fail bi bio ako je verzija basebanda manja od one koja je trenutno na telefonu. Posto si rekao da nisi radio nikakvi unlock ili petljai po basebandu, jedino preostalo objasnjenje je hardware fault.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 12 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO