Help!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Help!

29.07.2016 | 11:10
Lijep pozdrav!
Zanima jel mogu nekako izbrisati svu glazbu sa iphonea preko itunesa odjednom.
Na iphonu moram jednu po jednu a imam preko 500 pjesama.
Hvala unaprijed!
29.07.2016 | 11:14
Pretpostavljam da se glazba s iTunes na iPhone synca jednako kao i na iPod (jer ja na iPhoneu ne držim glazbu, nego samo na iPod nano kojeg držim u autu). Ako je tako, onda imaš playlistu (ili više njih) koje syncaš na iPhone (iPod). Iz te (tih) playliste izbriši sve pjesme i to bi trebalo biti to, zar ne?
29.07.2016 | 11:26
da, ali kada udem u kao onu glavnu playlistu onda mi bude zamagljeno i ne mogu niti brisat niti nista
29.07.2016 | 12:40
Tu si nadišao moje poznavanje iTunesa i iPoda. Meni je to uvijek radilo...
29.07.2016 | 12:54
Ako ne makne muziku kad iskljucis sync, znaci da ta muzika nije syncana negu si ukljucio opciju Manually manage music and videos i onda samo drag&drop-om prebacio na iPhone. Trebao bi je moci pobrisati kroz iTunes kad sa lijeve strani, pri dnu oznacis music pod On this iPhone. Tu bi trebalo pokazati svu muziku na telefonu, oznacis sve i delete. Ako ne ide tako mozes svu muziku pobrisati i direkt na telefonu, Settings, General, Storage & iCloud Usage, Manage Storage (pod Storage, ne iCloud), tu pricekas malo da izlista sve sto imas na telefonu, odaberes Music app i tu ce biti opcija delete all.
29.07.2016 | 12:58
Nema veze kako je dosla na telefon ve je bitno s kojim Apple ID-em je dosla. Ako je dosla s jednim a ti je pokusavas syncati s drugim, ne bude islo. Ako je telefon kupljen istari vlasnik ne da ID najbolje je restore telefona i set as new. Na iPodu (ako nije touch, tj. onaj koji ima Wi-Fi) je dosta lakse manipulirati muzikom.
29.07.2016 | 13:26
na telefonu
settings > general >storage & icloud usage > manage storage > music
i povuci sa desne strane prema lijevoj preko (svajpaj, jel se moze tako reci? ) "all songs", dobijes opciju delete.
trebalo bi raditi, ne da mi se testirati na svom fonu! :?
29.07.2016 | 14:22
Hvala Vam dečki sve opcije rade. Samo sam odznačio syncanje cijele medijateke na itunesu i povuko je sve pjesme koje nisu spremljene na macu.
29.07.2016 | 19:05
zabac kaže:
Nema veze kako je dosla na telefon ve je bitno s kojim Apple ID-em je dosla. Ako je dosla s jednim a ti je pokusavas syncati s drugim, ne bude islo. Ako je telefon kupljen istari vlasnik ne da ID najbolje je restore telefona i set as new. Na iPodu (ako nije touch, tj. onaj koji ima Wi-Fi) je dosta lakse manipulirati muzikom.

Ovo je potpuno krivo, sync muzike nema nikakve veze sa Apple ID-om, vec jedino sa iTunes libraryjem. iPhone se synca sa iTunes library, a ti u libraryju mozes imati muziku kupljenu sa neograniceno razlicitih Apple ID-ova, jedino taj iTunes mora biti authorised za taj Apple ID (mada ni za to nisam vise siguran, jer muzika sa iTunes Storea vise nije DRM protected, bar ne bi smjela biti). iPhone ne moze jedino biti syncan sa 2 razlicita iTunes libraryja.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 41 minuta
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO