iphone 5s zamjena baterije i servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 5s zamjena baterije i servis

09.05.2016 | 15:06
Pozdrav,

Gdje bi mi preporucili u zagrebu napraviti zamjenu baterije na iphone 5s i manji servis(odlijepio mi se pri vrhu i uslo prasine pa mi prednja kamera prasnjava iznutra i steka mi kad ga punim, malo zapinje, trebalo bi najvjerojatnije ocistit malo konektor).

Kontao sam iklinika i posalo upit prije 15-tak dana, odgovorili i sve pet. Prosli tjedan sam poslao email da sam ovaj tjedan u Zagrebu i poslao im vrijeme kad bi dosao. Nitko mi jos nije odgovorio na mail i biti cu "fin" sada ali za mene je jako neprofesionalno ne odgovoriti na email u roku 24h. Sad se mislim kakav oni servis rade a na email odgovorit neznaju.

Sa tim da naravno mozda grijesim, ukoliko su clanovi foruma u pravilu zadovoljni sa radom iklinike, ne vidim zasto ja nebi bio bez obzira na to sto "neznaju na email odgovorit".

Hvala,
09.05.2016 | 16:05
Ja sam mijenjao bateriju na 4S u iService servisu u Masarykovoj ulici, sve je bilo gotovo za deset minuta a sa baterijom sam zasad zadovoljan....
10.05.2016 | 05:40
Masarykova servis je OK.
10.05.2016 | 10:56
Ovo je generalno "vruća tema", pa je konačno bio red da je obradimo na Jabučnjaku. Ja sam ispitao situaciju i cijene iz prve ruke u Rijeci, a vjerujem da je slično i u Zagrebu.

Molim da one koji imaju iskustva s raznim servisima, to sada napišu u komentarima ispod teksta koji sam jutros objavio na naslovnici, pa ćemo imati nekakav pregled ponude iPhone/iPad servisa u Hrvatskoj. Javite svoja pozitivna i negativna iskustva, pa ćemo tako svima olakšati popravak!
14.05.2016 | 20:53
Ovako, odlucio sam s u iservice u Vukovarskoj danas posto se iklinika nije javila na mail plus nitko nista nije dobro rekao za njih. Dosao oko 12:30h, opisao kvar(zamjena baterije, trebalo je ocistit prednju kameru jer se gornji dio odlijepio i uslo je prasine, trebalo je zalijepiti gornji dio nakon sto se kamera ocistila, i utor za punjac je zezo, nije primo iz prve, steko je).

Iphone je slozen za sat vremena. Cijena za gore navedeno je bila 250kn. Na prvi upit iklinika mi je odogovorila da gore navedeni servis ce me kostat ugrubo oko 400-450 kn sto sam ja bio spreman platit, uglavnom ugodno sam se iznenadio u iservice.

U svakom slucaju preporucujem iservice u vukovarskoj.
16.06.2016 | 16:22
Pogledajte icentar iphone servis, sve o popravcima iphone uređaja piše na njihovom webu na jednom mjestu, kome je bitna brzina i kvaliteta ovo je dobar izbor: www.icentar.hr/
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 minuta
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)
  • smayoo: Hvala ti, istražit ću.
  • Yonkis: Hocu reći zvuk dopire do mikrofona i preko vibracija drugih površina, plastika, ne samo preko rupice od mikrofona. Vidi na 52 minuti [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO