Bok ekipa. Zanima me da li je netko isprobao ovu stvar? riječ je o priključku koji se ušteka u utor za slušalice, skine se aplikacija i navodno bi to trebalo radit. Služi kao univerzalni daljinski za kućne aparate ( TV, klima uređaj..) Sumnjam da bi to trebalo radit al eto opet pitam ako je netko imao iskustva sa ovim.. mislim da ne bacam pare na nešto sta je neupotrebljivo. Evo link:
Pozz.
nesto slicno je bilo za androide samo sta ti je to sluzilo ko dodatna tipka. problem je bio sta ueđaj registrira to ko slusalice tako da necujes nista dok ti je to u mobitelu.
Bu radilo, ali pitanje je dosega. Recimo, onaj daljinski što dolazi s ATV je zakon. Šalje u svim smjerovima. Neki moraju biti usmjereni prema uređaju.
Ja bi radije nešto ovakvo ali po pristupačnoj cijeni: www.superfi.co.uk/p-3331-discontinued-re...-and-ipod-touch.aspx
Bio je i jedan u obliku valjka koji je bacao IC zrake 360 stupnjeva. Bio je oko 70EUR, ali ga nisam kupio.
dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.