Iphone 5s servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 5s servis

07.03.2016 | 09:22
Pozz,

prije pola godine mi je mala bacila iphone 5s sa stola i puklo mi je staklo, cak je komadić iz gornjeg kuta otpao al je touch i dalje savrseno radio do jucer. Sad me zanima gdje ga je najbolje popravit. Sto se tice ovih ko "ovlastenih" servisera popravak je svugdje 800tinjak kuna, nasao sam jedan servis i u gradu za 600 kn, Servis Bobo mislim. Sad me zanima gdje ga popravit ? hvala

p.s. iphone ide u prodaju u 5ti mjesec jer dolazi 6s tako da mi je u interesu sto jeftiniji popravak
07.03.2016 | 10:10
Preporučam JM Elektroniku u Osiječkoj ulici, kod Bille.
07.03.2016 | 10:24
smayoo kaže:
Preporučam JM Elektroniku u Osiječkoj ulici, kod Bille.

da al vidim da je rijeka, ima li nesto u Zg?
07.03.2016 | 11:50
Aaaaa, treba ti u Zagrebu? E, nisi to napisao.
U Zagrebu ne znam, ali valjda će ti znati neki Zagrepčan.
07.03.2016 | 12:24
a da, u mrtvom zagrebu. cak sam nesto gleda preko interneta da se moze nac i neko ko se razumije u to pa da ti to sam obavi sa djelovima kupljenim preko interneta? sad me zanima jel vrijedi to sta ?
07.03.2016 | 13:43
Što jel vrijedi? Dijelovi s interneta? Pa i serviseri ih odatle nabavljaju. Samo što nisu svi jednako kvalitetni, a serviseri već znaju tko prodaje dijelove prihvatljive kvalitete. U svakom slučaju, ako nisi vičan sam, bolje nosi serviseru jer onda serviser snosi i neku odgovornost za cijeli posao (i za dio, i za sam rad).
07.03.2016 | 14:01
Upravu si. A i onako bolje da radi onome kome ga prodam nego da mu crkne za 10 dana pa da ga nosim na dusi. Sad ce ubrzo 6s doc pa nece vise bit tih problema. Mislio sam ga uzet na pretplatu al nema smisla, preskupo tako da cu ga probat preko njuskala za nekih 3700,3800.
07.03.2016 | 15:52
Zasto ne iskoristiti pretplatu + novac?
Ja gledam ovako: koliko moram dati operateru sve zajedno u nekoj ponudi. Ne posebno uredjaj i ne posebno pretplatu. U T-Comu je mjesecni dodatak 100kn ali ide 20kn pretplata dolje ako se uzme na 2 godine i mislim jos 30kn ako su dva broja.
07.03.2016 | 17:51
Ma imam vec pretplatu u vipa jer mi sezona ljeti dugo traje pa mi odgovara, ja mislim L tarifa. Nego mi se nekako ne isplati kupovat iphone u teleoperatera, bas deru na njemu. Vidio sam jedino da ima par caka sa tim obiteljskim paketima pa te moze doc pretplata dosta jeftino al opet mislim da cu uzet s njuskala neki novi i miran. Tj. 2 cu uzet zato sta sam i svoj Lg g3 razvalio
07.03.2016 | 20:25
Recimo Imam sve na T-Comu, kad se potegne crta za dvijegodine ispadne 9.074kn s popustima. Ista tarifa bez ikakve obaveze je 5.856kn. Telefon košta 3.218kn za 6s 16GB.
Ja sam uzeo tarifu 5000min ostali, T-Com free, 2GB prometa.
07.03.2016 | 20:47
ma ja moram pricekat do nove godine, kad mi istjece tarifa pa cu onda vidjet da uđemo ja zena i njena sestra u nekakvu obiteljsku tarifu, dosta mi je ljudi reklo da te ispadne puuuno povoljnije pogotovo u t coma. a za mob nezz, ja ga uzmem za 3600 na crno i nekakva tarifica (150 kn npr) ispadne 7200 okvirno. opet povoljnije
16.03.2016 | 18:51
Odnio iphone u jedan servis i sad se cuo s likom i kaze mi da je proba sa dva prednja panela da opet ne radi touch pa da ce istrazit to sad. super
29.03.2016 | 12:46
samo da javim, otisla je maticna ploca popravak je 2800 kn tako da
  • Mate22
  • Posjetitelj
30.03.2016 | 06:48
Može mi ko reči di je najbolje u Zagrebu promjeniti bateriju na 4s i dali stavljat zamjensku ili original ? I kolko bi me to moglo koštati ?
30.03.2016 | 07:04
Svejedno. Ne najjeftiniju. Imas u Vukovarskoj i u Teslinoj. Za 5-icu je kostala 200kn (Teslina, to je kod Gunduliceve gdje prodaju Sony televizore).
30.03.2016 | 07:48
vise manje bilo koji servis od 200 do 300 kn.
30.03.2016 | 10:37
Ja sam mijenjao bateriju na 4S u servisu u Teslinoj, kostalo me 150 KN.
30.03.2016 | 16:26
Ja sam mjenjao u Vukovarskoj na 3G i kostalo je 100kn.
  • Mate22
  • Posjetitelj
31.03.2016 | 06:44
Hvala svima na info. ,)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 19 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (768)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.20 Seconds

Provided by iJoomla SEO