Iphone 5s servis
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 5s servis

07.03.2016 | 09:22
Pozz,

prije pola godine mi je mala bacila iphone 5s sa stola i puklo mi je staklo, cak je komadić iz gornjeg kuta otpao al je touch i dalje savrseno radio do jucer. Sad me zanima gdje ga je najbolje popravit. Sto se tice ovih ko "ovlastenih" servisera popravak je svugdje 800tinjak kuna, nasao sam jedan servis i u gradu za 600 kn, Servis Bobo mislim. Sad me zanima gdje ga popravit ? hvala

p.s. iphone ide u prodaju u 5ti mjesec jer dolazi 6s tako da mi je u interesu sto jeftiniji popravak
07.03.2016 | 10:10
Preporučam JM Elektroniku u Osiječkoj ulici, kod Bille.
07.03.2016 | 10:24
smayoo kaže:
Preporučam JM Elektroniku u Osiječkoj ulici, kod Bille.

da al vidim da je rijeka, ima li nesto u Zg?
07.03.2016 | 11:50
Aaaaa, treba ti u Zagrebu? E, nisi to napisao.
U Zagrebu ne znam, ali valjda će ti znati neki Zagrepčan.
07.03.2016 | 12:24
a da, u mrtvom zagrebu. cak sam nesto gleda preko interneta da se moze nac i neko ko se razumije u to pa da ti to sam obavi sa djelovima kupljenim preko interneta? sad me zanima jel vrijedi to sta ?
07.03.2016 | 13:43
Što jel vrijedi? Dijelovi s interneta? Pa i serviseri ih odatle nabavljaju. Samo što nisu svi jednako kvalitetni, a serviseri već znaju tko prodaje dijelove prihvatljive kvalitete. U svakom slučaju, ako nisi vičan sam, bolje nosi serviseru jer onda serviser snosi i neku odgovornost za cijeli posao (i za dio, i za sam rad).
07.03.2016 | 14:01
Upravu si. A i onako bolje da radi onome kome ga prodam nego da mu crkne za 10 dana pa da ga nosim na dusi. Sad ce ubrzo 6s doc pa nece vise bit tih problema. Mislio sam ga uzet na pretplatu al nema smisla, preskupo tako da cu ga probat preko njuskala za nekih 3700,3800.
07.03.2016 | 15:52
Zasto ne iskoristiti pretplatu + novac?
Ja gledam ovako: koliko moram dati operateru sve zajedno u nekoj ponudi. Ne posebno uredjaj i ne posebno pretplatu. U T-Comu je mjesecni dodatak 100kn ali ide 20kn pretplata dolje ako se uzme na 2 godine i mislim jos 30kn ako su dva broja.
07.03.2016 | 17:51
Ma imam vec pretplatu u vipa jer mi sezona ljeti dugo traje pa mi odgovara, ja mislim L tarifa. Nego mi se nekako ne isplati kupovat iphone u teleoperatera, bas deru na njemu. Vidio sam jedino da ima par caka sa tim obiteljskim paketima pa te moze doc pretplata dosta jeftino al opet mislim da cu uzet s njuskala neki novi i miran. Tj. 2 cu uzet zato sta sam i svoj Lg g3 razvalio
07.03.2016 | 20:25
Recimo Imam sve na T-Comu, kad se potegne crta za dvijegodine ispadne 9.074kn s popustima. Ista tarifa bez ikakve obaveze je 5.856kn. Telefon košta 3.218kn za 6s 16GB.
Ja sam uzeo tarifu 5000min ostali, T-Com free, 2GB prometa.
07.03.2016 | 20:47
ma ja moram pricekat do nove godine, kad mi istjece tarifa pa cu onda vidjet da uđemo ja zena i njena sestra u nekakvu obiteljsku tarifu, dosta mi je ljudi reklo da te ispadne puuuno povoljnije pogotovo u t coma. a za mob nezz, ja ga uzmem za 3600 na crno i nekakva tarifica (150 kn npr) ispadne 7200 okvirno. opet povoljnije
16.03.2016 | 18:51
Odnio iphone u jedan servis i sad se cuo s likom i kaze mi da je proba sa dva prednja panela da opet ne radi touch pa da ce istrazit to sad. super
29.03.2016 | 12:46
samo da javim, otisla je maticna ploca popravak je 2800 kn tako da
  • Mate22
  • Posjetitelj
30.03.2016 | 06:48
Može mi ko reči di je najbolje u Zagrebu promjeniti bateriju na 4s i dali stavljat zamjensku ili original ? I kolko bi me to moglo koštati ?
30.03.2016 | 07:04
Svejedno. Ne najjeftiniju. Imas u Vukovarskoj i u Teslinoj. Za 5-icu je kostala 200kn (Teslina, to je kod Gunduliceve gdje prodaju Sony televizore).
30.03.2016 | 07:48
vise manje bilo koji servis od 200 do 300 kn.
30.03.2016 | 10:37
Ja sam mijenjao bateriju na 4S u servisu u Teslinoj, kostalo me 150 KN.
30.03.2016 | 16:26
Ja sam mjenjao u Vukovarskoj na 3G i kostalo je 100kn.
  • Mate22
  • Posjetitelj
31.03.2016 | 06:44
Hvala svima na info. ,)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 2 sati
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO