iPhone 5s razbijeno staklo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5s razbijeno staklo

23.12.2015 | 20:57
evo problema, kćerki je pao uređaj iz naslova i puklo je staklo (odlomio se komadić u gornjem desnom kutu),zanima me mogućnost zamjene prednjeg stakla, neka preporuka za pouzdani servis i ako neko zna cijenu usluge za iPhone 5s (slika na ekranu je potpuna i touch radi normalno)
hvala...
23.12.2015 | 21:05
Ako ne smeta, ja to ne bi mjenjao. Eventualno zaljepiti.
23.12.2015 | 21:16
ne smeta funkcionalnosti uređaja ali znaš kako to ide, oko stalno bježi u tu pukotinu, a djelomično se i vide "iznutrice" mob-a na tom dijelu, pa me strah ulaska prašine, vlage i čega sve ne u utrobu uređaja, pročitao sam na par mjesta kako se može samo staklo zamijeniti za 300-tinjak kuna pa bi rado to obavio kod nekog pouzdanog majstora, iz preventivnih razloga...
24.12.2015 | 23:50
ne može se samo staklo mijenjat kad se staklo i lcd ne mogu razdvojit. taljeni su skupa.
bez 100€ za zamjenu zaboravi.
25.12.2015 | 01:10
Ma navodno se da riješiti i samo staklo, dobio par ponuda...300 - 350 kN, ali na kraju sam ipak danas zamijenio kompletan panel za 500...
26.12.2015 | 13:50
Moze se zamjeniti samo touch ali to niko normalan nece da radi,jednom sam to radio i nikada vise
26.12.2015 | 21:56
Kod kćerke je bio slučaj da su ekran i touch radili normalno, nedostajao je komadić stakla u gornjem desnom uglu uređaja i navodno je u tom slučaju moguće mijenjati samo staklo, no s obzirom da mi je razlika za kompletan panel u odnosu na izmjenu samo stakla bila +150 kN odlučio sam mijenjati cijeli panel...
31.12.2015 | 18:23
Sestra mi ima potpuno isti problem kao i kod tebe što je bio @221089, pa me zanima u kojem servisu je najbolje to zamjeniti i koja bi cijena odprilike mogla biti? Bilo bi zgodno da je servis u ZG.

Ponavljam da touch, prednja kamera i display i sve ostalo radi potpuno normalno.
31.12.2015 | 19:03
Napisao je kako je platio 500kn.
Imaš servir u centri grada u Masarykovoj u dučanu gdje prodaju Sony.
Zovi ili pitaj.
01.01.2016 | 09:55
invictus kaže:
Sestra mi ima potpuno isti problem kao i kod tebe što je bio @221089, pa me zanima u kojem servisu je najbolje to zamjeniti i koja bi cijena odprilike mogla biti? Bilo bi zgodno da je servis u ZG.

Ponavljam da touch, prednja kamera i display i sve ostalo radi potpuno normalno.

ja sam to obavio u Istri (Novigrad), nemam primjedbi, također sam imao ponudu za zamjenu samog stakla za 300-tinjak kN to je bilo u Zg, čovjek kaže da ako touch radi i display je potpun nema problema za izmjenu samog stakla, no meni je bilo bad slati mob gore i plaćati poštarinu dostavnih službi...evo broj ako ćeš nazvat taj servis ... 091 559 7400
21.01.2016 | 11:40
a btw, jučer sam uhvatio sina kako čačka po nekom iphone-u pa me zanimalo o čemu je riječ...njegova prijateljica razbila ekran na 5s pa su odlučili da će to zamijenit u kućnoj radinosti. Kaže da je trošak ekrana cca 150 kN negdije na ebay-u, sam zahvat na uređaju (pratio sam ga) trajao je cca 1/2 sata i sve radi ok...nisam znao da imam servis doma, uštedili bi 350kN u kućnom budžetu...
da li neko zna ako je moguće, kako postaviti prečac (neku ikonu) za uključivanje mobilnih podataka na zaslon 5s, IOS9.. nešto...
21.01.2016 | 12:36
nema prečaca, eventualno da ga jailbreaka, mozda i to zna.
21.01.2016 | 13:06
ha ha ha, pitat ću ga....ali nebi išao na tu opciju
22.01.2016 | 01:31
jedino JB pa se instalira tweak koji ti ga stavi u launch center.
22.01.2016 | 05:45
Za to raditi JB?
23.01.2016 | 04:15
zašto ne? ko voli nek izvoli.
postavljaš pitanje kao da je JB nešto uuuuuu.... aaaaaaaaa..... strašno...
23.01.2016 | 07:57
Samo za tu ikonu se ne isplati. To sam mislio.
23.01.2016 | 13:56
trebalo bi nadograditi na pro verziju 4,99 usd... je li neko probao?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 7 minuta
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO