8GB "other" data
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

8GB "other" data

17.12.2015 | 15:20
Kupio sam 6S i restorao ga preko iCloud backup-a od stare 5ce. Nisam ni primjecivao da je 5ca pri kraju sa prostorom, niti da ima masu tih "other" podataka. Storage info u settingsima ne pokazuje niti jedan app da trosi toliko podataka. Max su Photos 400tinjak MB.

Uglavnom... Backup na 6S je ostavio oko 6GB slobodnog prostora koji se tokom noci opet skroz potrosio. 8.26GB other data. Telefon je prakticki neupotrebljiv. Google takodjer. Sve su savjeti kako da ispraznim Safari cache i obrisem aplikacije koje puno trose. To nije moj problem.

Zna li netko kakav alat sa kojim mogu tocno vidjeti koji su to "other" fajlovi, tko ih stvara i kako ih obrisati?
17.12.2015 | 15:25
Nema spasa. Kao novi telefon se treba prijaviti.
17.12.2015 | 15:31
zabac kaže:
Nema spasa. Kao novi telefon se treba prijaviti.

Glupi HealthKit se ne synca preko iClouda i to mi nikako ne odgovara. Gubim sve unose u posljednih 6mj. Za Activity od apple watcha nisam siguran dali gubim. Bankarske applikacije opet u banku po kljuceve.
17.12.2015 | 15:55
iPhone 5 je pred 6mj postavljen kao novi iPhone zbog nekog drugog problema i postavlja se pitanje koji K uopce je nakrcao 8GB other data na njega?
17.12.2015 | 17:30
www.jabucnjak.hr/forum/iphone/147151-iph...reko-4gb.html#147178

I ja sam postavio to pitanje.
Meni je bio cijeli (2GB) 9.2 iOS na telefonu kojeg sam skinuo i oslobodio dobar dio memorije.

Battery Doctor, nešto pomogne, ali ne bitno. Možeš ga upogoviti neka očisti dio.
18.12.2015 | 00:01
Cini se da je ovo rijesenje. Vidjet cemo sutra

www.redmondpie.com/transfer-health-activ...restore-from-backup/
18.12.2015 | 10:00
Ja isto prešao sa iP5 na 6s prvo sam ga postavio kao novog, ali onda sam napravio backup i digao ga na 6s. Imam 64 GB pa ima mjesta. Ali taj other mi nije bio nešto pretjerano velik.
18.12.2015 | 11:01
Defou kaže:
Cini se da je ovo rijesenje. Vidjet cemo sutra

www.redmondpie.com/transfer-health-activ...restore-from-backup/

Nista. Opet se tokom noci lagano napunio do vrha. Nisam nesto mogao spavati pa sam u 3 ujutro odradio clean install
21.12.2015 | 12:32
Odradjen clean install i ostalo 6GB slobodno. I trajalo je to tako dok nisam po noci koristio Sleep Cycle app za pracenje sna. Sad opet nemam mjesta na ajfonu :/

Pa jel to moguce da app nakrca disk preko noci necim sto ni on sam ne registrira kao svoje podatke?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 minute
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO