Kupovina iPhonea 6 s njuškala
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kupovina iPhonea 6 s njuškala

02.10.2015 | 18:12
Gle, kupuješ telefon kojeg je netko kupio u firmu kao "službeni" pa ga prodaje na crno, preko oglasnika, za keš. Naravno da nema računa. Nema ga i ne može ga biti jer račun mora ostati u računovodstvu firme koja je taj mobitel kupila. Pa daj, fak, već su ti to ljudi napisali, jbt... Mislim - kupovao si prije android mobitele na istu foru i isto nisi dobio račun. To nema nikakve veze s iPhoneom. Jednostavno - račun ne možeš dobiti. U slučaju iPhonea nije ti ni potreban jer servisi garanciju provjeravaju po serijskom broju.
Ajde više, kupi taj telefon, čovječe, ovo je već ko turska sapunica...
02.10.2015 | 18:21
Postaje jer nezelim bacit novce, i nema potvrdnog odgovora ovdje.
Da li vrijedi garancija bez "garantnog lista" znaci samo serijski ili treba i on.
I moze li otpremnica biti garantni list.

ANdroid sam uzimao uvijk racun, na kojem bi pisao cijena i popust uz pretplatu
02.10.2015 | 18:49
To si onda kupovao od nekog tko je kao fizička osoba kupio telefon na pretplatu pa prodao za cash.
Kakav god ovdje odgovor dobio - potvrdan ili negativan - on je samo subjektivno mišljenje autora tog posta. SAMO JE TVOJA ODGOVORNOST i odluka da li ćeš kupiti ili nećeš. Što bi ti htio, da ti ovdje na Jabučnjaku netko kaže "u redu je to 100%, kupuj" pa da sutra ispadne bilo kakav problem, a ti onda - što? - kažeš "Ali meni su na Jabučnjaku rekli da je sve u redu!". Ma hajde...

Kupi ili nemoj kupiti, kako god odlučiš, ali ovdje nas više s tim ne davi. Sve si odgovore dobio, odluka i odgovornost su isključivo tvoji.
02.10.2015 | 18:58
vigor123 kaže:
Postaje jer nezelim bacit novce, i nema potvrdnog odgovora ovdje.
Da li vrijedi garancija bez "garantnog lista" znaci samo serijski ili treba i on.
I moze li otpremnica biti garantni list.

ANdroid sam uzimao uvijk racun, na kojem bi pisao cijena i popust uz pretplatu

ma kakav garantni list pobogu.
odeš u servis i stisneš Postavke/Općenito/Opis i daš im serijski broj koji piše tamo i to ti je garancija.

kupi već jednom i prestani jedno te isto pitat na 8 7 različitih načina.

gori si od moje žene majke mi
02.10.2015 | 19:23
Ijao crna Katarina
02.10.2015 | 19:46
Kupi od 64Gb, nemoj biti Smayoo, njega je ionako ponekad teško svest u normalne/uobičajene okvire.
Tko još kupuje mobitel od 8gb? Vjerojatno onaj koji samo priča i surfa s njime, koji će svako 5-ti dan skidat slike na komp i koji će ako želi zabilježit lijepi trenutak kvalitetnom fotkom, gotovo 24/7 nositi fotoaparat od dvije kile oko vrata.

Ekipa te je ok savjetovala, no više razmišljaj o kapacitetu nego o formalnostima oko računa.
Uostalom, strpi se malo ako te toliko muči račun. Naletit češ kad tad na takav oglas. Ja sam svog preko oglasa uzeo s računom za iste novce, ali od 64Gb.
02.10.2015 | 19:52
Danima pratim ovu zanimljivu raspravu. I taman kad sam se poveselio happy endu, sve zamutite s kapacitetom. Ja ne bih kupovao od 64 GB. Kod nas imaš problema s garancijom ako ti nema originalni bar code. Za 16 GB ti ne treba, moraš imati samo račun i potvrđenu garanciju prodavača u dva primjerka. Jedan pošalješ u servis, drugi ti ostane ako ga npr. prodaješ. To sa 64 GB ne možeš jer su njihovi serijski brojevi spiralno impostirani. Iako je bolje 64 jer ima više memorije, čini mi se.
02.10.2015 | 19:52
Pa možda da netko ko mu potvrdi, bude nedaj bože kriv ako što pođe po zlu.
02.10.2015 | 19:54
Garincha kaže:
Danima pratim ovu zanimljivu raspravu. I taman kad sam se poveselio happy endu, sve zamutite s kapacitetom. Ja ne bih kupovao od 64 GB. Kod nas imaš problema s garancijom ako ti nema originalni bar code. Za 16 GB ti ne treba, moraš imati samo račun i potvrđenu garanciju prodavača u dva primjerka. Jedan pošalješ u servis, drugi ti ostane ako ga npr. prodaješ. To sa 64 GB ne možeš jer su njihovi serijski brojevi spiralno impostirani. Iako je bolje 64 jer ima više memorije, čini mi se.

Ja sam čekao moment da zakompliciram situaciju.
02.10.2015 | 19:56
Ja neznam ko je lud, sad Garincha kaze da treba i racun i jamstvo.
Post prije lik kaze netreba, samo SN.
I onda se cudite sta sam zbunjen.
Nisam trazio da mi recete kupi 100%, nego da li je oglas ok sto se tice garancije/racuna/otpremnice.
Da rezimiramo, netko tko ima iskustvo s iStyle.
Da li treba obvezno garancija i racun ili ne?
02.10.2015 | 20:01
A čuj, ovisi o položaju određenih planeta i sl......
Nazovi iStyle i pitaj njih šta treba?
02.10.2015 | 20:44
iStyle nazovi i pitaj: 64GB ili 16 GB? Pa oni valjda najbolje znaju. Prodaju iPhone po cijele dane.
02.10.2015 | 20:49
Ja mislim da se na 16GB modele jamstvo priznaje u iStyleu parnim datumima, a u Storeu ponedjeljkom-srijedom-petkom, a na 64GB modele u Storeu neparnim datumima, a u iStyleu utorkom i četvrtkom.
02.10.2015 | 21:05
Da li imaju isti raspored svaki mjesec?
02.10.2015 | 21:08
mario.zg kaže:
Da li imaju isti raspored svaki mjesec?

Imali su sve do izlaska iOs-a 9. Onda su promijenili. Trebalo bi ih nazvati i pitati.
02.10.2015 | 21:39
E, ali to mora nazvati netko tko je stručnjak za iOS9...
02.10.2015 | 21:58
Još i to??
Koga treba nazvati da se nađe takav stručnjak?
02.10.2015 | 22:03
Evo vidiš, ja baš zbog takvih stvari ozbiljno razmišljam preći na Android ili Win mobitel. Tamo je to puno jednostavnije.
02.10.2015 | 23:43
Jaoooo
03.10.2015 | 22:14
Eh da je Isus Imoćanin bio , tko bi njega razapeti smio
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 15 sati, 27 minuta
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.42 Seconds

Provided by iJoomla SEO