iP6 postotak baterije..
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iP6 postotak baterije..

19.05.2015 | 14:28
Kad dodje na 98 ili 99% zna zakocit, nekad dodje do 100 nekad ne, jel ko imao slicne probleme?
19.05.2015 | 16:05
Meni isto, ali se ne uzbuđujem.
19.05.2015 | 18:20
Kakvi su vam usage i stand by od 1%-100%? Neko normalno korištenje. Jeste probali odraditi Hard Reset ili Restore? Mene isto malo zeza baterija, napravila sam Hard Reset, ali nije pomogao, spremam se sada za Restore, možda on bude od pomoći.
19.05.2015 | 18:58
Kad dodjem do 15ak % posaljem sliku.
19.05.2015 | 19:36
Meni za radnog dana dođe do 80%, a ako i popodne moram nekud ići, tada padne na 50% maksimalno.
Ne klepećem puno i neprtljam po telefonu.
19.05.2015 | 20:17
Vidis, u mene je totalno drugacija situacija, kako sam uzeo ovo cudo ne znam za laptop nikako, citav sam dan bukvalno na njemu, na netu najvise, ustvari stalno pa nekad znam i u 4 popodne da ga punim dodje mi do 20%.
19.05.2015 | 20:40
E ježi ga. Imam iPad pa telefon ne koristim jer je maleni ekran u odnosu na ovog drugog.
19.05.2015 | 23:40
Evo ovako.. nisam je uspio do minimuma istrosit
Prilozi:
20.05.2015 | 06:37
ja u prosjeku skidam sa punjenja u 6 ujutro i stavljam nazad u cca 22:00. uglavnom kada ga idem puniti ponovno sam negdje oko 50-60% ovisno o danu.

Ne razgovoram previše. Uglavnom mailovi, viber (i druge chat app), sms i slično.
20.05.2015 | 08:00
Moj iP6 je isto tako nekoliko puta znao napuniti do 99% i prestati puniti. Nemas razloga za brigu, jer ocigledno nisi sam
20.05.2015 | 09:14
rusty kaže:
ja u prosjeku skidam sa punjenja u 6 ujutro i stavljam nazad u cca 22:00. uglavnom kada ga idem puniti ponovno sam negdje oko 50-60% ovisno o danu.

Ne razgovoram previše. Uglavnom mailovi, viber (i druge chat app), sms i slično.

isto tako, 5S... rijetko mi se dogodi 99%, ali zna ponekad...
najviše baterije jede ekran na suncu
20.05.2015 | 13:07
Hvala ljudi, evo ga 14:10 a vec 43%, strah me da ga ne zaebem ovim punjenjem preko dana isto..
Prilozi:
20.05.2015 | 13:40
miikaa77 kaže:
Hvala ljudi, evo ga 14:10 a vec 43%, strah me da ga ne zaebem ovim punjenjem preko dana isto..

nećeš... a i da se zajebe, baterija je minorna stavka ne beri brigu
20.05.2015 | 13:52
@miikaa77 - Koliko ti je star iPhone 6? Koliko mu treba vremena od 1%-100% da se napuni? Jel se zagrijava dok surfaš, gledaš youtube i te neke osnovne stvari? Jel ga koristiš cijelo vrijeme na Wi-Fi ili ti bude i 3G/4G uključen?
20.05.2015 | 15:57
Od kad jubitu osnovna stvar?
20.05.2015 | 16:28
MiaLovric kaže:
@miikaa77 - Koliko ti je star iPhone 6? Koliko mu treba vremena od 1%-100% da se napuni? Jel se zagrijava dok surfaš, gledaš youtube i te neke osnovne stvari? Jel ga koristiš cijelo vrijeme na Wi-Fi ili ti bude i 3G/4G uključen?

2.6 ce 2 mjeseca.. to zaista nisam pratio mozda sahatak stvarno ne znam, nije ne zagrijava, cijelo vrijeme na wi-fi..
20.05.2015 | 16:43
A koliko maximalno uspiješ dobiti vrijeme uporabe na mobitelu?
20.05.2015 | 17:43
MiaLovric kaže:
A koliko maximalno uspiješ dobiti vrijeme uporabe na mobitelu?

Ja oko 5:30 sati tandrkanja na netu..
20.05.2015 | 19:03
Od kud ti 5:30 sati slobodno?
20.05.2015 | 19:36
zabac kaže:
Od kud ti 5:30 sati slobodno?

Sta slobodno ? Pricam koliko me drzi baterija kad tandrkam po njemu.
20.05.2015 | 20:19
Cekaj, ako prtljas po telefonu ne mozes nista suvislo raditi. Ja ne mogu spojiti 2 sata dnevno slogodno, a ne 5 1/2 sati. LOL
20.05.2015 | 21:05
Ako je student, onda cijelo vrijeme dok sjedi na predavanjima - drka po mobitelu. Današnji studenti, naime, dobivaju bodove za dolaženje na predavanja, pa ih masa dolazi na predavanja da bi tamo fizički sjedili dok drkaju po mobitelu.
20.05.2015 | 21:18
Ljudi ocito se ne shvatamo, rekao sam gore da visim na njemu, da na laptopu ne budem skoro nikako, znaci fejsbuk, safari, instagram, stalno na wi-fi, i bilo je pitanje koliko je vrijeme uporabe za citav dan, tj. kad ga stavim na punjenje i napisao sam da je 5 sati od prilike, a stanje pripravnosti oko 9, ne znam sta nije jasno..
21.05.2015 | 07:15
Sve je jasno. To znači da imaš 5,5 sati dnevno slobodnog vremena za fb, safari, instagram... Pa je Žabac pitao otkud ti toliko vremena, a ja sam mu natuknuo da si vjerojatno student.
21.05.2015 | 11:50
Da, student sam, Boze moj, znate kakvi su danas studenti, tacnije srednjoskolci
21.05.2015 | 12:11
Da. Točno znam kakvi su...
21.05.2015 | 20:44
Prilozi:
22.05.2015 | 04:48
Zašto cure ne naganjaš? Uz 5-satni trud, uspjeh ti je zagarantiran.
Ja sam kartao preferans i belu i cugao po krčmama kad je bilo love.
22.05.2015 | 08:23
A zašto ti nisi cure naganjao?
Ja sam visio na filozofskom. Naganjao cure.
I na kraju se oženio s PMF-a. Štoš. Budala.
22.05.2015 | 08:36
Mlad i neiskusan. Ja sam kartao cjele noci.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 13 minuta
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO