Postavke email accounta sa starog iPhona
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Postavke email accounta sa starog iPhona

16.04.2015 | 01:25
Slozila sam muzu sve sta mu treba na no i iPhone 6. Sve osim business exchange accounta.
On zaboravio password. Zna li netko kako da skinemo pass sa starog iPhone 4s?
Backup nije opcija jer sam mu vec stavila m zabu itd.
Thanks.
16.04.2015 | 04:18
A da traži admina u firmi da mu resetira password?
S obzirom na to da je ovaj propust zakrpan još odavno, vjerojatno nemaš baš neke šanse iskopati pass iz iPhonea.
16.04.2015 | 07:09
Imaš li na nekim windowsima podešen taj mejl?
www.nirsoft.net/password_recovery_tools.html
16.04.2015 | 09:49
ne postoji način da se ikakav pass izvuče iz iphonea.
morat će to nekako resetirat i drugačije rješit.
16.04.2015 | 10:23
Thanks svima. Pokusala sam sa iPhone backup Extractor, ali keychain je kriptiran.
16.04.2015 | 16:30
Ma nije valjda???!!!
17.04.2015 | 09:01
da ne otvaram novu temu ,stavih ovo pitanje tu

poštu koju mi šalju sa t-coma( ilti bolje rečeno sa outlook-a) ne mogu primiti na mailu icloud (ostalu poštu s gmaila , microsofta primam)
kad pošaljem meil dobijem slijedeće izviješće
Reporting-MTA: dns; mx.dnsblock.net
X-Postfix-Queue-ID: 96465328A34
X-Postfix-Sender: rfc822; (moj mail)@sb.ht.hr
Arrival-Date: Fri, 17 Apr 2015 09:46:40 +0200 (CEST)

Final-Recipient: rfc822; Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Original-Recipient: rfc822; Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Action: failed
Status: 5.1.1
Remote-MTA: dns; mx2.mail.icloud.com
Diagnostic-Code: smtp; 550 5.1.1 unknown or illegal alias:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
ima li tu nekakvo riješenje (alias nisam mijenja niti postavljao , piše tamo 0 od 3 (na icloud potavkama pošte)
hvala
17.04.2015 | 12:58
Daj malo preciznije. S kojeg klijenta, preko kojeg smtp šalješ na icloud? I onda dobiješ to što si postao kao povratnu poruku greške?
17.04.2015 | 13:31
dakle ovako,nisam dobio neke mailove koje sam trebao a tvrdili su da su ga poslali. Odlučih to provjeriti, pošaljem sam sebi mail sa računala(IOS windows 8.1) na iphone 6 (mail xxxx@icloud com),to mi je novi mail; i gle čuda nisam dobio iako sam više puta pokušao samo stigne izvješće o grešci koju sam napisao u prethodnom postu
Napominjem da kad sam dodao jedan drugi mail na iphone (isto @icloud.com) na njega je uspješno zaprimnljen svaki moj pokušaj slanja test maila,
Koristim t-com ovu vezu, (stick preko rutera koji razvodi wifi) dakle računalo bilo spojeno putem wifia.
Nikada do sad nisam imao te probleme (doduše nisam imao ni iphone 6)(a ni par tisuca kuna manje u đepu hahah)

17.04.2015 | 14:43
Da li si 100% siguran da nisi sebi definirao drugu icloud adresu od one koju misliš da jesi (i na koju pokušavaš poslati mail)?
17.04.2015 | 15:17
Isuse, ne mogu vjerovat ali ti si u pravu smayoo ,( iskreno nisam mislio da se tako što može meni desiti )pa cijelo jutro tražim riješenje po netu...ma bez komentara
da definirao sam pogrešno (umjesto icloud definirano icloid)
ma smayoo puno hvala na vremenu i trudu da pomogneš ... ostalim forumašima koji su čitali moje pitanje isprika za glup post
hvala smayoo
17.04.2015 | 20:18
Ako te to može utješiti, tvoj je problem zapravo vrlo čest otkad su si ljudi počeli upisivati mail adrese s malenih touch tipkovnica na pametnim telefonima. Password se utipkava dvaput upravo radi zaštite od tipografske pogreške, ali nažalost mail adresa koju odabereš - ne.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 55 minuta
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)
  • smayoo: Hvala ti, istražit ću.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.76 Seconds

Provided by iJoomla SEO