Postavke email accounta sa starog iPhona
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Postavke email accounta sa starog iPhona

16.04.2015 | 01:25
Slozila sam muzu sve sta mu treba na no i iPhone 6. Sve osim business exchange accounta.
On zaboravio password. Zna li netko kako da skinemo pass sa starog iPhone 4s?
Backup nije opcija jer sam mu vec stavila m zabu itd.
Thanks.
16.04.2015 | 04:18
A da traži admina u firmi da mu resetira password?
S obzirom na to da je ovaj propust zakrpan još odavno, vjerojatno nemaš baš neke šanse iskopati pass iz iPhonea.
16.04.2015 | 07:09
Imaš li na nekim windowsima podešen taj mejl?
www.nirsoft.net/password_recovery_tools.html
16.04.2015 | 09:49
ne postoji način da se ikakav pass izvuče iz iphonea.
morat će to nekako resetirat i drugačije rješit.
16.04.2015 | 10:23
Thanks svima. Pokusala sam sa iPhone backup Extractor, ali keychain je kriptiran.
16.04.2015 | 16:30
Ma nije valjda???!!!
17.04.2015 | 09:01
da ne otvaram novu temu ,stavih ovo pitanje tu

poštu koju mi šalju sa t-coma( ilti bolje rečeno sa outlook-a) ne mogu primiti na mailu icloud (ostalu poštu s gmaila , microsofta primam)
kad pošaljem meil dobijem slijedeće izviješće
Reporting-MTA: dns; mx.dnsblock.net
X-Postfix-Queue-ID: 96465328A34
X-Postfix-Sender: rfc822; (moj mail)@sb.ht.hr
Arrival-Date: Fri, 17 Apr 2015 09:46:40 +0200 (CEST)

Final-Recipient: rfc822; Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Original-Recipient: rfc822; Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Action: failed
Status: 5.1.1
Remote-MTA: dns; mx2.mail.icloud.com
Diagnostic-Code: smtp; 550 5.1.1 unknown or illegal alias:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
ima li tu nekakvo riješenje (alias nisam mijenja niti postavljao , piše tamo 0 od 3 (na icloud potavkama pošte)
hvala
17.04.2015 | 12:58
Daj malo preciznije. S kojeg klijenta, preko kojeg smtp šalješ na icloud? I onda dobiješ to što si postao kao povratnu poruku greške?
17.04.2015 | 13:31
dakle ovako,nisam dobio neke mailove koje sam trebao a tvrdili su da su ga poslali. Odlučih to provjeriti, pošaljem sam sebi mail sa računala(IOS windows 8.1) na iphone 6 (mail xxxx@icloud com),to mi je novi mail; i gle čuda nisam dobio iako sam više puta pokušao samo stigne izvješće o grešci koju sam napisao u prethodnom postu
Napominjem da kad sam dodao jedan drugi mail na iphone (isto @icloud.com) na njega je uspješno zaprimnljen svaki moj pokušaj slanja test maila,
Koristim t-com ovu vezu, (stick preko rutera koji razvodi wifi) dakle računalo bilo spojeno putem wifia.
Nikada do sad nisam imao te probleme (doduše nisam imao ni iphone 6)(a ni par tisuca kuna manje u đepu hahah)

17.04.2015 | 14:43
Da li si 100% siguran da nisi sebi definirao drugu icloud adresu od one koju misliš da jesi (i na koju pokušavaš poslati mail)?
17.04.2015 | 15:17
Isuse, ne mogu vjerovat ali ti si u pravu smayoo ,( iskreno nisam mislio da se tako što može meni desiti )pa cijelo jutro tražim riješenje po netu...ma bez komentara
da definirao sam pogrešno (umjesto icloud definirano icloid)
ma smayoo puno hvala na vremenu i trudu da pomogneš ... ostalim forumašima koji su čitali moje pitanje isprika za glup post
hvala smayoo
17.04.2015 | 20:18
Ako te to može utješiti, tvoj je problem zapravo vrlo čest otkad su si ljudi počeli upisivati mail adrese s malenih touch tipkovnica na pametnim telefonima. Password se utipkava dvaput upravo radi zaštite od tipografske pogreške, ali nažalost mail adresa koju odabereš - ne.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 minuta
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO