iPhone 6-pregrijavanje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 6-pregrijavanje

08.03.2015 | 13:36
Kako sam naslov teme kaze imam problem sa pregrevanjem telefona ali povremeno ne uvek,iPhone mi je na iOS 8.1.2 i imam jealbreak, ponekad dok pregledavam dnevnu stampu desi mi se da mi se jako ugreje najvise sa one strane(bocne) gde je power dugme i sa zadnje strane gde je logo jabuke.
Znam da je normalno da se greje prilikom igranaja neke zahtevnije igrice ili koristenjem navigacije ali da mi se ponekad naglo zagreje pri pregledavanju dnevne stampe to mi malo cudno deluje,takodje se ne greje ni kad idem na youtube,mozda sam jednom malo i primetio ali tad je bio blago zagrejan nakon 2-3 sata rada te me to i ne zabrinjava.
Koristim iPhone od modela 3GS pa do i6 i nije mi se ovo desavalo,neznam razmisljam da uradim restore na poslednji iOS ali imam par app koje neznam da li ce posle funkcionisat posto gubim i JB
08.03.2015 | 14:00
Imam sličan problem s iPhone 6 Plus. Ne događa se često, ali znao mi se isto tako početi zagrijavati za vrijeme čitanja vijesti, ili nakon što je bio prikopčan na punjaču. Jedina pomoć je bila gašenje i ponovno paljenje iPhoena. Također sam primjetio uz pomoć System Activity Monitor aplikacije da su mu obje jezgre procesora u vrijeme zagrijavanja bile zaposlene s 70 do 90% što je zapravo vjerojatno i uzrok zagrijavanja te pojačanog trošenja baterije. Na žalost s tom aplikacijom se ne može vidjeti koji servis toliko koristi CPU.

Zadnje što sam učinio je da sam isključio neke opcije u lokacijskim uslugama koje mi ionako nisu presudne. U Postavke -> Privatnost -> Lokacijeske usluge -> Usluge sustava ostavio sam uključeno samo:

Dijeli moju lokaciju
Kalibracija Kompasa
Nađi moj iPhone
Spotlight prijedlozi

a sve ostalo sam isključio. Od tada mi se već duže vrijeme nije manifestiralo to zagrijavanje. Ne tvrdim da je to rješenje, ali za sada se čini ok. To mi se događalo na iOS 8.1.2. Trenutno je gore zadnja verzija iOS 8.1.3.
08.03.2015 | 15:34
Ma kod mene su lokacijske usluge uvek iskljucene i nije do toga, bar kod mene isprobano,nesto mislim da nije do JB ili mozda do samog softwera 8.1.2,neznam jel ima JB za 8.1.3?
08.03.2015 | 15:42
Meni je 6 plus cijelo vrijeme u rukama...........nikada se nije grijao niti malo......8.1.3.
08.03.2015 | 15:59
Ponovit cu nije to cesto kod mene nego jednom u mozda 10 dana ali kad se desi bas je zagrejan.
doko: da li je kod tebe JB telefon?
09.03.2015 | 08:05
Da ponovim, i meni se to na 6+ događalo rijetko, a bio je na 8.1.2. Od neki dan je na 8.1.3 i za sad je ok. Da li je to zato što sam isključio neke lokacijske usluge ne znam. Moguće je i da je iOS 8.1.3 rješio taj problem. Samo vrijeme će pokazati.

Što se jailbreaka tiče, ne bavim se više time pa ti ne mogu dati odgovore na pitanja vezana za to.
09.03.2015 | 13:06
Croco69 kaže:
Ma kod mene su lokacijske usluge uvek iskljucene i nije do toga, bar kod mene isprobano,nesto mislim da nije do JB ili mozda do samog softwera 8.1.2,neznam jel ima JB za 8.1.3?

nema JB za 8.1.3
09.03.2015 | 17:09
Ja imam iOS 8.1.1 i JB-o bi telefon samo zato jer sam negdje vidio kako oko ikona idu ina trčeća svjetla. Da li to JB podržava?
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 32 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO