pimp my iphone :P
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

pimp my iphone :P

03.03.2015 | 22:21
eto, dok sam cekao da mi otkljucaju peticu, poigrao sam se malo sa bezelom pa ga ispolirao!
nakon sto sam skinuo boju, ispolirao sam ga na visoki sjaj, ali ubrzo sam si morao priznat da izgleda katastrofa, kineski jeftino na kraju sam ga satinirao, tako da je sada na tragu cetvorke.
pa eto mog uratka

04.03.2015 | 10:04
zanimljivo
04.03.2015 | 10:05
Šta si koristio od materijala sve?

Super izgleda

Ovaj rub je predpostavljam bio crni?
04.03.2015 | 21:33
Kinsif, pa to uopće nije loše! Puno je bolje od izgrebanog crnog ruba...
Me like it!
04.03.2015 | 23:01
Slike su ok, ali sam ih htio povećati kad se već nudi ta mogućnost kad dođem s mišom do nje, ali kad kliknem na nju onda mi se ne otvari slika u većem formatu, nego nekako sve pobjeli. Probao sam u safariju, crome i firefox i svugdje je isti rezultat. Sad jel to nešto do mene ili foruma neznam, samo znam da mi se to zna češće događati na ovom forumu...koliko me pamćenje služi to se dešava samo gdje ima više slika u postu, kad je jedna onda je ok. Neznam jel mi fali možda neki update ? morao sam zbog nekog programa instalirati javu i sad mi se javlja ponekad java update, na čiji upit odaberem "skip this version", ili je nešto drugo u pitanju ?
Prilozi:
04.03.2015 | 23:09
ma da, ok je... douse zapecatis da ga neces nikada prodati za normalnu cijenu, ali posto ostaje u obitelji, nema veze!

@kvaju crnu boju sam skidao sa gumiranim kolom, onda grublju povrsinu obradio (da se ujednaci) sa nesto tvrdjim kolom od filca i kamenom za prepolish, na sjano sam ga bacio sa meksim filcom i kamenom za visoki sjaj i na kraju sam ga satinirao sa finom cetkom za satiniranje.
05.03.2015 | 07:44
cariblanco kaže:
Slike su ok, ali sam ih htio povećati kad se već nudi ta mogućnost kad dođem s mišom do nje, ali kad kliknem na nju onda mi se ne otvari slika u većem formatu, nego nekako sve pobjeli. Probao sam u safariju, crome i firefox i svugdje je isti rezultat. Sad jel to nešto do mene ili foruma neznam, samo znam da mi se to zna češće događati na ovom forumu...koliko me pamćenje služi to se dešava samo gdje ima više slika u postu, kad je jedna onda je ok. Neznam jel mi fali možda neki update ? morao sam zbog nekog programa instalirati javu i sad mi se javlja ponekad java update, na čiji upit odaberem "skip this version", ili je nešto drugo u pitanju ?

ovo se i meni dogodilo..

Kinsif pohvale za trud, lijepo izgleda!
05.03.2015 | 07:52
Evo upravo sam probao, sve slike mi pokaže ok.
05.03.2015 | 08:06
npr.

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
dl.dropboxusercontent.com/u/5830742/ipho...0polish/IMG_4938.JPG
05.03.2015 | 16:03
smayoo kaže:
Evo upravo sam probao, sve slike mi pokaže ok.

Prikaže i meni kad kliknem desni klik na sliku i odaberem copy image address, pa otvorim novi tab i tamo zaljepim link. Uglavnom je bitno da nije nekakav veći problem.
05.03.2015 | 18:49
Sad je kao ćoškasti 3GS
05.03.2015 | 19:02
cariblanco kaže:

Ista stvar i kod mene...
05.03.2015 | 21:34
Meni se sviđa takva obrada.
09.03.2015 | 08:56
Meni vise lici na 5s
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 19 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, cariblanco, imenso, jura22, Riba, Anonimci (742)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.09 Seconds

Provided by iJoomla SEO