Iphone 6 baterija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 6 baterija

28.02.2015 | 09:46
iPhone 6 plus sam dobio u ponedeljak prijepodne. Napuno sam bateriju do kraja i sad trenutno imam još 5% vrijednosti napunjenosti baterije Uključena mi je lokacijska dozvola za aplikacije kojima sam to dozvolio i normalno 4G mreža, drugo je sve pogašeno. Dnevno sam koristio net do sat vremena i instalirao sam podosta aplikacija. Zadovoljan sam s baterijom, kako je kod vas koji imate šesticu?
28.02.2015 | 10:58
Jesi ziher da nisi punio u meduvremenu?
Po tvom opisu meni bi onda trebala trajat još duže jer je meni moj 4s konstantno na wifi, tu i tamo pokupim mail, pregled portala i možda koji poziv, a baterija izdrži dan i pol.

Moramo se jednom naći, da vidim to čudo od phableta.
28.02.2015 | 11:26
iPhone 6 Plus baterija traje dva dana s više od 10 sati aktivnog korištenja. Sve mi je uključeno pa i bluetooth jer imam Pebble sat, a u autu se odmah spaja na handsfree.

U nekoliko navrata mi se dogodilo da se jače zagrije i počne cuclati bateriju. Pronašao sam da mu se Podešavanje zone zna zablesati pa sam tu opciju isključio. Od tada mi se nije više dogodilo zagrijavanje i cuclanje baterije, ali još nije prošlo dovoljno dugo vremena da bih decidirano tvrdio da je to uzrok problemu.

Jedina pomoć je u tom slučaju isljučivanje, čekanje da se malo ohladi i onda ponovno uključivanje. Čini se da je do softwerskog problema, ali nisam još tražio po netu da li je to masovniji problem. Znam jedino da mi je kolega na brodu rekao da se to i njegovoj ženi zna dogoditi na njezinom 6 Plus.

Jedino taj problem sa zagrijavanjem i cuclanjem baterije baca mrlju na inače sasivm odlično korisničko iskustvo. S obzirom na veličinu ekrana sada ga puno više koristim nego stari 5S. Dapače, kad sad uzmem peticu u ruke čini ni se nekako presitan

Evo recimo sada mi je na njemu baterija na 61% s 5h i 11min korištenja i 1 dan i 3h pripravnog stanja.
28.02.2015 | 15:37
Super
28.02.2015 | 19:46
Nikako da se isprazni, sad mi je na 3%...mislim ne radim na njemu ništa nego čekam da se ugasi. Ili da ga idem puniti ?
28.02.2015 | 20:39
ip6 imam već neko vrijeme. u prosjeku je to oko 25% potrošnje unutar 12h. Najviše što mi je izdržao je 4 dana. To uključuje minimalno razgovaranje (čisto zato jer ne razgovaram na telefon), 50% vremena 4G, 50% wifi, browsing, viber, razne druge aplikacije. Zavisi od dana do dana, ali ako bi ga onako komotno koristio i malo se razbacivao, vjerujem da bi i dalje mogao dobra 2 dana prije punjenja. Jako sam zadovoljan.
28.02.2015 | 21:11
Rusty jel tvoj 6 ili 6plus?
01.03.2015 | 02:20
6
01.03.2015 | 10:53
Evo samo da javim da je problem sa zagrijavanjem ostao. Sinoć sam ga hladnog stavio na punjač i ujutro me dočekao napunjen i zagrijan. Provjerio sam sa System Activity Monitor aplikacijom i obje su jezgre procesora bile zauzete na 70-90%. Na žalost aplikacija ne pokazuje koji proces tome doprinosi. Gašenje i ponovno paljenje rješilo je problem, ali očito privremeno.
01.03.2015 | 12:05
Ovo nema toliko veze sa temom, iako čitam da iPhone 6 Plus oduševljava kritičare po pitanju izdržljivosti baterije - više ima veze sa memorijom od 16 GB - naime pročitao sam da je Apple digao krajnji limit veličine appa za iOS sa 2GB na 4GB, što bi se dalo između redaka naslutiti da će serija telefona 6S, 7 najkasnije imati minimalno 32 GB RAMA...
Lets hope so...
S druge strane, as they say in Silicon Valley “It's not a bug, it's a feature”
01.03.2015 | 16:48
RAM-a?
01.03.2015 | 19:20
Dobro, lapsus mu se desio mislio je na podatkovnu memoriju a ne na radnu. Btw. mene zabrinjava baterija, još se telefon nije ugasio Sad imam 1 % i aktivirao sam par sms i skinuo deezer aplikaciju i čačkam po njemu, ali nikako da se ugasi? Jučer ga nisam dirao, osim što sam par puta pogledao koliko imam postotaka baterije i vidio sam da je za jedan cijeli dan na stand-by, potrošio sam 1 % baterije !! Jučer mi se javila i poruka da imam manje od 10 % baterije a imao sam svega 2 %.....da ga idem puniti ili da ga mučim pa da se sam ugasi?
01.03.2015 | 21:24
I ja sam jako zadovoljan s baterijom na 6+. Traje mi citav dan i to vise manje bez problema. Prije sam imao iP5 i to je bila tragedija, punjac u autu, u uredu, u spavacoj sobi itd. Baterija je osjetno bolja i daje osjecaj trajnosti kao kod iPada.
08.03.2015 | 15:55
Na kojoj verziji softwera ste vi svi kojima baterija tako dugo traje,kod mene baterija na i6 najvise 1,5 dana izdrzi sa 5h koristenja youtube 2 dana nema sanse mozda samo u nekakvom normalnom telefoniranju i ostalo u standby mode,kod mene je iOS 8.1.2 sa JB
08.03.2015 | 17:38
Kod mene je 8.1.1. Tako je i došao iz dućana.
09.03.2015 | 02:49
Mi ko da nemamo iste telefone. Ja imam isto tako iPhone 6 64GB, i punim ga non stop.

Los 3G signal je poguban za bateriju. Golim okom vidis kako procenti padaju

Tocno zavidim ljudima koji imaju bateriju dan i po, ili dva.
09.03.2015 | 07:50
Da granični 3G je def. glavni izvor curenja. Ja sam preko dana uglavnom na 4/5- 5/5 4G signalu, a ostalo je wifi tako da baterija ne pati.
31.03.2015 | 19:29
Malo da oživimo temu,stanje prije novog punjenja.
Prilozi:
03.04.2015 | 21:52
Evo nakon što sam jucer kupio iphone 6 64gb. Jutros bio na 100%, sada na 66%. Uz jednako korištenje( možda trunkicu više)kao i na iphone 4s koji bi sada bio na recimo 30%.
Baterija svakako duže traje. Pohvalno
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 26 minuta
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO