iPhone 5s i zveckanje revisited
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5s i zveckanje revisited

28.01.2015 | 23:19
Eto vratio se moj rekao bih 3u1 (prvi zadnji i jedini) Iqrac 5s sa servisa gdje sam ga poslao jer zvecka.

Kaže genije od servisera Saša B:
"Zveckanje prilikom trešnje uređaja je normalno kod svih iPhonea te je uzrokovano montažom kamere na posebni ovjes radi poboljšanja kvalitete slike i auto fokusa te metalnih tipki koji zbog propisane tolerancije između tipki i metalnog kućišta prilikom trešnje proizvode metalni zvuk; LO"

Dakle, vidio ja kako smayoou potkivaju pa i ja digao noge te si priuštio novi 5s koji je (avaj) od prvog trenutka zveckao.

Zveckanje potječe od dugmića (onih koji imaju "propisanu toleranciju"), iritantno je, smeta u razgovoru, čuje se na videu koji snimaš.

Pretpostavljam da postoje još neki izvori zveckanja - ali oni su meni potpuno nečujni kad selotejpom zalijepim on/off dugmić i nisu predmet ovog posta.

Postoji li netko tko je u međuvremenu riješio problem jer shvatio sam da ću se morati ozbiljno porazgovarati s agram servisom.

Dakle, molim cijenjeno pučanstvo da pridodaju pokoju ideju ili savjet kako se domoći ispravnog iPhonea.

I jel ima netko ringtone "potpetice zvec zvec zveckaju"?
29.01.2015 | 10:53
Rollli, mijenjam svoj iP5 koji NE zvecka za tvoj iP5S koji zvecka. Ključ za ključ.
Meni su uši ionako stradale u termoelektrani pa te nekakve zvec, piip, tiit, piišt zvukove ni ne čujem.
02.02.2015 | 18:38
Eto updatea:

otišao u servis, agram servis

probivši prve linije obrane odbijanja razgovora i otepanja (dajem instrukcije iz komunikejšn skils) dolazim u ugodnom razgovoru do zaključka da Apple zaista smatra svoj uređaj ispravnim i da oni u servisu zaista ne mogu ništa kontra toga. Međutim, tražim da se moj problem riješi i da razgovaram s Appleom onda i dobivam broj tel podrške, nazivam i razgovaram s tetkom u Irskoj koja je 10/10 što se tiče listening skills, te ona saslušavši moj problem i argumente, shvativši da sam ja djevac što se tiče Applea, odluči da će mi odobriti (iznimno, to je rekla više od nekoliko puta eksepšenal) novi uređaj.

I eto ga novi Apple iPhone 5s ponosno u mom džepu - zvecka

Ipak mi se čini da manje zvecka nego onaj prvi koji je baš jako zveckao i proizvodio A# dok ovaj novi ima malo jači bas i ne smeta mi uopće, uopće mi ne smeta. Čak pomislim ponekad da nije ajfon nego da zveckaju one dvije kovanice po 5 lipa što teta iz pekarne vrati jer je mali burek 4,90. Ne smeta mi uopće, čak super zvecka, mogu zajašiti dršku metle, uzviknut ojha riđane i pravit se da imam mamuze. A nisu mamuze nego ajfon.

Da samo čujete kako lijepo zvecka....
02.02.2015 | 19:04
smayoo kaže:
Rollli, mijenjam svoj iP5 koji NE zvecka za tvoj iP5S koji zvecka. Ključ za ključ.
Meni su uši ionako stradale u termoelektrani pa te nekakve zvec, piip, tiit, piišt zvukove ni ne čujem.

Blago ti se, tada ni neke freq. zene/punice isto ne cujes?
Trebali bi izumiti neke filtere za usi koji reduciraju odredjene tonove odredjenih ljudi. lOL
02.02.2015 | 19:17
Rollli, jbg, nemaš sreće. Valjda. Ali moja ponuda još uvijek stoji.
Međutim, vidim da si počeo usvajati SJ Reality Distortion Field. Zvecka, da. Ali to treba tako. To je übercool...
08.02.2015 | 22:54
Odlučio sam mu dati ime: Tamagotchi, jer ga moram hraniti svaku večer strujom da ne umre, baterija izdrži samo dan, iako nije uključen ni blutut ni vajfaj. Čak i uz samo nekoliko razgovora. Očigledno je zveckanje služilo da bi se baterija slabije praznila samo ja kreten nisam to skužio na vrijeme. Sutra idem u servis tražit nazad ovog što zveckanjem puno bolje drži bateriju.
09.02.2015 | 00:15
Ako ti je stvarno sve isključeno, i imaš samo par razgovora, nemoguće je da pojede bateriju od jutra do večeri. Ne ako je ispravna. Jesi siguran da ne downloada nešto u pozadini? Ti koristiš Gmail aplikaciju, zar ne? Koliko ona intenzivno pristupa internetu?
09.02.2015 | 08:50
smayoo kaže:
Ako ti je stvarno sve isključeno, i imaš samo par razgovora, nemoguće je da pojede bateriju od jutra do večeri. Ne ako je ispravna. Jesi siguran da ne downloada nešto u pozadini? Ti koristiš Gmail aplikaciju, zar ne? Koliko ona intenzivno pristupa internetu?

I ja sve to imam... popaljeno mi je sve živo i neživo
Baterija izdrži bez problema uz barem 2 sata priče... Jedini je problem manjak signala i jako sunce... signal jako ubije bateriju, a na sunce je ekran na 100%
Prvo bi probao restore bez backupa
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 13 sati, 49 minuta
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO