Još jedno iCloud pitanje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Još jedno iCloud pitanje

02.01.2015 | 09:06
Iphone 4, ios 7.1.2 ...

mob koristim svakodnevno ..... radi sve, stavio sam novi itunes racun i skidam sve uredno .... ali bez sifre nemogu promjeniti icloud racun ..... ne namjeravam ga ni koristiti ni da mogu staviti svoj acc, ali eto .... napravljen je restore , prvi vlasnik se nemoze a koliko sam skuzio niti ne zeli bas prisjetiti svoje šifre, niti zeli pokusati preko iforgot opcije napraviti novi password ....

ukratko, mob nije ukraden, već je kupljen za neku sitnu lovu, i u kontaktu sam sa prvim izvornm vlasnikom , koji je eto, bogati balavac kojeg nije briga ..... ukljucena je opcija find my phone ali me to ne dira jer znam da nece biti zakljucavanja telefona zbog kradje ....

ali prodati mob sa nemogucnosti mjenjana icloud accounta ce biti poprilicno tesko .....

s obzirom da mob nije zakljucan , da se koristi svakodnevno, i da imam kontakt ( kakav-takav ) sa vlasnikom, moze li sa na neki nacin maknuti stari icloud racun radi stavljanja novoga ili ne diranja te opcije uopće ?
02.01.2015 | 09:55
Neka se ulogira na icloud.com i klikne na 'Remove from Account'.

support.apple.com/kb/PH2702
02.01.2015 | 10:52
Problem je u tome što je prethodni vlasnik zaboravio AppleID password i nije ga briga.
02.01.2015 | 11:25
baš to .... i ne očekujem odn. uvjeren sam da ni na koji način neće poduzeti nista oko toga ..... ja ga osobno ne poznam, nasao sam ga na fejsu, i kontaktirao, a prema odgovorima i neartikuliranosti vidio sam da oko toga nema nista sa njegove strane .....

jedino mi ide na ruku što taj lik, pod svojim punim imenom i prezimenom ima icloud account i sam potvrdjuje da je to bio njegov telefon, pa se zna da nije ukraden ili nesto slicno ....

ali kad tad cu ga prodavat, iako to nije neki iznos više, pa bi htio izbjeci razgovor oko iclouda sa potencijalnim kupcem ....

ukratko, glupa situacija kad imas provtng vlasnika koji je blago rečeno razmažen i boli ga dupe .....

sumnjam da ce mi apple ikako pomoci, bez obzira sto ga oni mogu kontaktirati, ali sigurno nece dok on ne pokaze inicijativu, koju nezeli pokazati ...... tako da .... kontaktirao sam ikliniku, i onu to mogu napraviti , ali za 400 kn, što je skoro pa vrijednost telefona i to mi je neisplativo ... dakle, rješenje na neki način postoji ..... video tutoriali oko micanja iclouda mi ne pomazu jer su svi glupost koja vodi ka spamu, ali isti su kada je kompletan telefon zakljucan, pa je to ustvari kriminalna radnja, ali kod mene to nije slučaj ....
02.01.2015 | 12:01
Prvog vlasnika boli kako kažeš, a tebe će malo više bolit da to ukloniš ako ga želiš prodavati. Očito te nije dovoljno bolilo kada si ga kupovao. S druge strane optimistično je razmišljanje prodavati ip4 'kad tad', jer s obzirom na Apple ponudu koja je trenutno na tržištu i sve ostalo od strane konkurencije, to će biti pothvat i pol ukoliko ne bude išao za 0 kn.
02.01.2015 | 12:02
ne može ti nitko pomoć osim vlasnika. ni apple.
u iklinici seru na veliko jer je trenutno jedini način da se to odradi je preko zaposlenika iz applea koji napaćuje oko $160-170 za uklanjanje uređaja sa tuđeg apple računa i to samo odrađuje uređaje koji nisu sa Lost ili Stolen porukom na ekranu.
šta oni rade za 400kn nemam pojma ali znam da uklanjanje uređaja sa tuđeg apple računa sigurno ne.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 8 minuta
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO