točan postupak redovnog tvorničkog otključavanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

točan postupak redovnog tvorničkog otključavanja

28.01.2015 | 22:06
drlovric kaže:
"thank you for serving our great country"

Kakav brainwash...
29.01.2015 | 09:16
Ja vama kazem da su ljudi otkljucali mob. Dva puta sam kupio zakljucan iPhone za nisku cijenu. Jednom nisu htjeli preko telefonske podrske, pa je to sredila kolegica koje je bila doma u Kaliforniji. Samo sam joj dao IMEI a ona je otisla u poslovnicu, i za 24h otkljucan mob.

Ovaj drugi su mi otkljucali direktno, nakon 2-3 poziva.

Pouka price je bila da "sve ovisi na kakvog djelatnika firme naletis, jer je ocito da su pravila nedorocena".

Mozda jeste za amerikance brainwashing, ali ja sam puno puta (bez da sam ista trazio) dobio stvari jeftinije, besplatan shipping, ili barem nekoliko finih rijeci, cim selleri vide salju nesto na APO adresu (misle valjda da sam i ja US vojnik).

Oni to cijene i nacija su koja u velikoj vecini postuje i uvazava svoju vojsku.
29.01.2015 | 10:50
Pada mi na pamet još jedna nacija koja isto tako u velikoj većini poštuje i uvažava svoju vojsku. Koja je tenkovima kroz kuće prolazila te ranjenike i civile ubijala na stotine, protuavioncem.
30.01.2015 | 00:29
Back to topic : Smayoo, je li te otključalo ili (još) nije?
30.01.2015 | 13:32
ameri su vojna nacija i logično je da poštuju vojsku. Kako oni ti kažu - patriots...
No, vojna mašinerija im je toliko jaka da doslovno proizvode ratove da bi Haliburton, Lockheed Martin i ostali proizvođači vojne mehanizacije i oružja mogli dobivati godišnja izdvajanja iz budžeta u iznosu od 625 milijuna $ - odnosno 18% od ukupno 3,425 milijardi USD-a...
A na to ih je upozoravao još Dwight D. Eisenhower, kada je nakon WW2 vidio koliko su izdvojili u vojne svrhe za ratnih godina. Ta njegova presica i danas stoji na YouTubeu.
Link na godišnja izdvajanja Amera:
en.m.wikipedia.org/wiki/United_States_federal_budget
30.01.2015 | 19:41
MacSlavko kaže:
Back to topic : Smayoo, je li te otključalo ili (još) nije?

Ma je, još onda...
30.01.2015 | 20:14
Ja sam pred 15-ak dana unlockao ajfon 4s u vip-u. Prije no što sam išao predat zahtjev, isprobao sam karticu od t-mobile i nije ulovio signal( no service), tako da je ziher bio zaključan na Vip. Predao zahtjev, čekao cca 7 dana, ubacio sim karticu od t-mobile, spojio se na wifi, nešto poduže je tražio mrežu(bar minutu, prvo searching, pa no service, pa searching) al na koncu se pojavio t-mobile. Nisam se kačio na iTunes.
Vrlo jednostavno je bilo, tako da bi bilo dobro da odeš do vipa i da provjeriš koji su imei unjeli, možda je krivo prepisao/la. Meni je ženskica na šalteru skenirala sa barkoda tako da je mogućnost greške bila gotovo nemoguća.
31.01.2015 | 04:00
Kloba kaže:
ameri su vojna nacija i logično je da poštuju vojsku. Kako oni ti kažu - patriots...
No, vojna mašinerija im je toliko jaka da doslovno proizvode ratove da bi Haliburton, Lockheed Martin i ostali proizvođači vojne mehanizacije i oružja mogli dobivati godišnja izdvajanja iz budžeta u iznosu od 625 milijuna $ - odnosno 18% od ukupno 3,425 milijardi USD-a...
A na to ih je upozoravao još Dwight D. Eisenhower, kada je nakon WW2 vidio koliko su izdvojili u vojne svrhe za ratnih godina. Ta njegova presica i danas stoji na YouTubeu.
Link na godišnja izdvajanja Amera:
en.m.wikipedia.org/wiki/United_States_federal_budget

I mi smo u ex. YU furali se decnijama da smo neka vojna nacija (satro 3-4 u Europi po vojnoj snazi). Cast je (pogotovo u istocnim krajevima) bila slati sina u vojsku. Neovisni smo, svi nam zavide, borimo se protiv vanjskog i unutarnjeg neprijatelja

A da budemo iskreni, od vojnih doktrina i vjestina JNA je jedino znala grah/pasulj/fazol korektno odraditi Sve ostalo je bilo zastarjelo, tromo, ispodprosjecno...

Ne daj Boze da nas je ko stvarno napao

A nije da se nije izdvajalo i davalo za tu "narodnu" vojsku.
31.01.2015 | 07:37
Da, ali nisi shvatio bit.
Koliko se sjećam, Jugo parlola je bila "tuđe nećemo, svoje nedamo". A Ameri osim rokanja Havaja i Twin Towersa - uzmimo da to nisu napravili oni sami - nikad nisu ratovali da brane svoje - oni ratuju tisuće kilometara od kuće pod premisom, bolje da ih tučemo tu nego u San Diegu.
Daj, molim te...
Evo, u Iraku su bili kada se zbroje dva rata valjda deceniju - jesu li popravili šta? Ne - uzrokovali su ISIL.
U Afganistanu su 14 godina i jel tamo išta bolje?
Preblizu si možda da vidiš big picture...
Osim toga, svaki njihov ratni vojni invalid kada poveže kockice za koji k.... Je otišo dole i izgubio određeni dio tijela i/ili duha popizdi...
Osim toga, kakve JNA ima veze s ovom pričom?
Najbolje da se složimo da se ne slažemo u ovome - ti republikinac, ja demokrat - i basta. Živio!
01.02.2015 | 21:26
u iscekivanju da mi otkljucaju 5icu, nabavio sam si 6icu!
02.02.2015 | 03:08
@kinsif:

Way to go
02.02.2015 | 08:37
kinsif kaže:
u iscekivanju da mi otkljucaju 5icu, nabavio sam si 6icu!

GZ!
02.02.2015 | 11:22
Kako sam napisao, otkljucavanje u T-Comu traje 24 sata od kad shvate da je zahtjev poslan. Dva sam otkljucavao i idlo unutar par dana. Poslao zahtjev i sken racuna i garancije na e-mail koji se ovdje vec pojavljivao.
05.02.2015 | 07:12
Vanjuška kaže:
kinsif kaže:
dao sa zahtjev da mi otkljucaju ip5 u vipu 22.01. ali i dalje se nista ne zbiva.
ubacujem novu karticu, spajam na itunes, restore sam dva puta radio... nada!
kazu u vipu su nesto malo sporiji u appleu u zadnje vrijeme. (?!?!)

jel to normalno? koliko se inace ceka?
ne bi radio dramu da mi broj nije prebacen na novu mrezu.

Koliko znam VIP više nije pravi diler Apple uređaja, samo kupuju otključane modele i preprodaju ih. Izgubili ugovor ili nešto.
Valjda i zato sporo to obavljaju.

Znači da su svi VIP-ovi iPhonei otključani, bez obzira u okviru koje su akcije / tarife kupljeni i da mogu odmah raditi s karticama drugih operatera?
09.02.2015 | 13:24
Sad konkretni i friški primjer:
Napisao sam zahtjev za otključavanjem iPhone 5 16GB, dana 07.02.2015. (subota) i 14:04.
Dobio sam automatski odgovor isti dan u 14:04, a danas 09.02.2015. (ponedjeljak) u 09:53 telefon je otključan.
T-Com je u pitanju.
09.02.2015 | 15:11
Žabac, što si im poslao od "dokumentacije"?
EDIT: Sad vidim da si napisao gore. Sorry...
09.02.2015 | 15:26
Samo račun, a u mailu ime i prezime, broj telefona na koji je vezan mob i IMEI.
09.02.2015 | 15:30
Prije par dana Tele 2 iPhone 6 kupljen na ugovor, došao SIM FREE
22.08.2016 | 19:11
I6 sam kupila u vipu na pretplatu pred godinu i 8 mj ,tj cim je izasao. sad sam im neki dan poslala mail s podacima koje su trazili, imei broj, i dobila sam obavijest da je iphone vec otkljucan ? kako da provjerim jel je doista jer ne kuzim kak je odjednom otkljucan a bio je na pretplatu . mogu li to kako sama bez da idem u vip ducan gdje je uvijek guzva za poludit.
22.08.2016 | 20:08
Nije ni bio zaključan, bez obzira što je na ugovor. Zar ti nije bio dovoljno skup? Najbolje da je još i zaključan... Provjeri tako da staviš SIM karticu neke druge mreže u njega.
22.08.2016 | 21:47
Mislim kako nije stos u tome, otkljucan vise vrijedi.
25.08.2016 | 02:22
vip odavno ne zaključava iphone (od izlaska 6ice)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 11 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO