točan postupak redovnog tvorničkog otključavanja
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

točan postupak redovnog tvorničkog otključavanja

28.01.2015 | 22:06
drlovric kaže:
"thank you for serving our great country"

Kakav brainwash...
29.01.2015 | 09:16
Ja vama kazem da su ljudi otkljucali mob. Dva puta sam kupio zakljucan iPhone za nisku cijenu. Jednom nisu htjeli preko telefonske podrske, pa je to sredila kolegica koje je bila doma u Kaliforniji. Samo sam joj dao IMEI a ona je otisla u poslovnicu, i za 24h otkljucan mob.

Ovaj drugi su mi otkljucali direktno, nakon 2-3 poziva.

Pouka price je bila da "sve ovisi na kakvog djelatnika firme naletis, jer je ocito da su pravila nedorocena".

Mozda jeste za amerikance brainwashing, ali ja sam puno puta (bez da sam ista trazio) dobio stvari jeftinije, besplatan shipping, ili barem nekoliko finih rijeci, cim selleri vide salju nesto na APO adresu (misle valjda da sam i ja US vojnik).

Oni to cijene i nacija su koja u velikoj vecini postuje i uvazava svoju vojsku.
29.01.2015 | 10:50
Pada mi na pamet još jedna nacija koja isto tako u velikoj većini poštuje i uvažava svoju vojsku. Koja je tenkovima kroz kuće prolazila te ranjenike i civile ubijala na stotine, protuavioncem.
30.01.2015 | 00:29
Back to topic : Smayoo, je li te otključalo ili (još) nije?
30.01.2015 | 13:32
ameri su vojna nacija i logično je da poštuju vojsku. Kako oni ti kažu - patriots...
No, vojna mašinerija im je toliko jaka da doslovno proizvode ratove da bi Haliburton, Lockheed Martin i ostali proizvođači vojne mehanizacije i oružja mogli dobivati godišnja izdvajanja iz budžeta u iznosu od 625 milijuna $ - odnosno 18% od ukupno 3,425 milijardi USD-a...
A na to ih je upozoravao još Dwight D. Eisenhower, kada je nakon WW2 vidio koliko su izdvojili u vojne svrhe za ratnih godina. Ta njegova presica i danas stoji na YouTubeu.
Link na godišnja izdvajanja Amera:
en.m.wikipedia.org/wiki/United_States_federal_budget
30.01.2015 | 19:41
MacSlavko kaže:
Back to topic : Smayoo, je li te otključalo ili (još) nije?

Ma je, još onda...
30.01.2015 | 20:14
Ja sam pred 15-ak dana unlockao ajfon 4s u vip-u. Prije no što sam išao predat zahtjev, isprobao sam karticu od t-mobile i nije ulovio signal( no service), tako da je ziher bio zaključan na Vip. Predao zahtjev, čekao cca 7 dana, ubacio sim karticu od t-mobile, spojio se na wifi, nešto poduže je tražio mrežu(bar minutu, prvo searching, pa no service, pa searching) al na koncu se pojavio t-mobile. Nisam se kačio na iTunes.
Vrlo jednostavno je bilo, tako da bi bilo dobro da odeš do vipa i da provjeriš koji su imei unjeli, možda je krivo prepisao/la. Meni je ženskica na šalteru skenirala sa barkoda tako da je mogućnost greške bila gotovo nemoguća.
31.01.2015 | 04:00
Kloba kaže:
ameri su vojna nacija i logično je da poštuju vojsku. Kako oni ti kažu - patriots...
No, vojna mašinerija im je toliko jaka da doslovno proizvode ratove da bi Haliburton, Lockheed Martin i ostali proizvođači vojne mehanizacije i oružja mogli dobivati godišnja izdvajanja iz budžeta u iznosu od 625 milijuna $ - odnosno 18% od ukupno 3,425 milijardi USD-a...
A na to ih je upozoravao još Dwight D. Eisenhower, kada je nakon WW2 vidio koliko su izdvojili u vojne svrhe za ratnih godina. Ta njegova presica i danas stoji na YouTubeu.
Link na godišnja izdvajanja Amera:
en.m.wikipedia.org/wiki/United_States_federal_budget

I mi smo u ex. YU furali se decnijama da smo neka vojna nacija (satro 3-4 u Europi po vojnoj snazi). Cast je (pogotovo u istocnim krajevima) bila slati sina u vojsku. Neovisni smo, svi nam zavide, borimo se protiv vanjskog i unutarnjeg neprijatelja

A da budemo iskreni, od vojnih doktrina i vjestina JNA je jedino znala grah/pasulj/fazol korektno odraditi Sve ostalo je bilo zastarjelo, tromo, ispodprosjecno...

Ne daj Boze da nas je ko stvarno napao

A nije da se nije izdvajalo i davalo za tu "narodnu" vojsku.
31.01.2015 | 07:37
Da, ali nisi shvatio bit.
Koliko se sjećam, Jugo parlola je bila "tuđe nećemo, svoje nedamo". A Ameri osim rokanja Havaja i Twin Towersa - uzmimo da to nisu napravili oni sami - nikad nisu ratovali da brane svoje - oni ratuju tisuće kilometara od kuće pod premisom, bolje da ih tučemo tu nego u San Diegu.
Daj, molim te...
Evo, u Iraku su bili kada se zbroje dva rata valjda deceniju - jesu li popravili šta? Ne - uzrokovali su ISIL.
U Afganistanu su 14 godina i jel tamo išta bolje?
Preblizu si možda da vidiš big picture...
Osim toga, svaki njihov ratni vojni invalid kada poveže kockice za koji k.... Je otišo dole i izgubio određeni dio tijela i/ili duha popizdi...
Osim toga, kakve JNA ima veze s ovom pričom?
Najbolje da se složimo da se ne slažemo u ovome - ti republikinac, ja demokrat - i basta. Živio!
01.02.2015 | 21:26
u iscekivanju da mi otkljucaju 5icu, nabavio sam si 6icu!
02.02.2015 | 03:08
@kinsif:

Way to go
02.02.2015 | 08:37
kinsif kaže:
u iscekivanju da mi otkljucaju 5icu, nabavio sam si 6icu!

GZ!
02.02.2015 | 11:22
Kako sam napisao, otkljucavanje u T-Comu traje 24 sata od kad shvate da je zahtjev poslan. Dva sam otkljucavao i idlo unutar par dana. Poslao zahtjev i sken racuna i garancije na e-mail koji se ovdje vec pojavljivao.
05.02.2015 | 07:12
Vanjuška kaže:
kinsif kaže:
dao sa zahtjev da mi otkljucaju ip5 u vipu 22.01. ali i dalje se nista ne zbiva.
ubacujem novu karticu, spajam na itunes, restore sam dva puta radio... nada!
kazu u vipu su nesto malo sporiji u appleu u zadnje vrijeme. (?!?!)

jel to normalno? koliko se inace ceka?
ne bi radio dramu da mi broj nije prebacen na novu mrezu.

Koliko znam VIP više nije pravi diler Apple uređaja, samo kupuju otključane modele i preprodaju ih. Izgubili ugovor ili nešto.
Valjda i zato sporo to obavljaju.

Znači da su svi VIP-ovi iPhonei otključani, bez obzira u okviru koje su akcije / tarife kupljeni i da mogu odmah raditi s karticama drugih operatera?
09.02.2015 | 13:24
Sad konkretni i friški primjer:
Napisao sam zahtjev za otključavanjem iPhone 5 16GB, dana 07.02.2015. (subota) i 14:04.
Dobio sam automatski odgovor isti dan u 14:04, a danas 09.02.2015. (ponedjeljak) u 09:53 telefon je otključan.
T-Com je u pitanju.
09.02.2015 | 15:11
Žabac, što si im poslao od "dokumentacije"?
EDIT: Sad vidim da si napisao gore. Sorry...
09.02.2015 | 15:26
Samo račun, a u mailu ime i prezime, broj telefona na koji je vezan mob i IMEI.
09.02.2015 | 15:30
Prije par dana Tele 2 iPhone 6 kupljen na ugovor, došao SIM FREE
22.08.2016 | 19:11
I6 sam kupila u vipu na pretplatu pred godinu i 8 mj ,tj cim je izasao. sad sam im neki dan poslala mail s podacima koje su trazili, imei broj, i dobila sam obavijest da je iphone vec otkljucan ? kako da provjerim jel je doista jer ne kuzim kak je odjednom otkljucan a bio je na pretplatu . mogu li to kako sama bez da idem u vip ducan gdje je uvijek guzva za poludit.
22.08.2016 | 20:08
Nije ni bio zaključan, bez obzira što je na ugovor. Zar ti nije bio dovoljno skup? Najbolje da je još i zaključan... Provjeri tako da staviš SIM karticu neke druge mreže u njega.
22.08.2016 | 21:47
Mislim kako nije stos u tome, otkljucan vise vrijedi.
25.08.2016 | 02:22
vip odavno ne zaključava iphone (od izlaska 6ice)
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 21 minuta
  • Yonkis: hal9000 misliš o norovirusima? Srećom besparica me opet spasila pa nisam na kruzerima :j
  • hal9000: Danas čujem ekipu kako priča o nekim virus killer-ima. Može mi netko objasniti što je to? :D
  • imjasminh: Prodano kolegi s foruma.
  • imjasminh: 750 eur - [link]
  • Yonkis: Moram priznati da je ovo dobro odrađena aplikacija: [link]
  • imjasminh: Pozdrav svima! Prodajem Apple Watch Ultra 3, 49mm Black Titanium, račun garancija. Nije ni 2 mjeseca star, bacite pogled na oglase: [link]
  • dpasaric: I previše su ih prodali s obzirom na sve... oko 600.000
  • user: pa se nije dobro prodavao
  • user: Apple Vision je očito preskup bio
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO