Imessage problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Imessage problem

12.10.2014 | 16:41
Imam problem s imessage-om,prije iphone-a 5s imao sam cetvorku i imessage je sasvim normalno radio i na 3G i na wifi.Otkako sam na 5s imessage ne radi najbolje na wifi-u,primanje poruka je u redu,ali slanje poruka traje dosta dugo,nekad cak nece ni da se poruka posalje,dok na 3G i 4G poruke se salju instanto(normalno)kako bi i trebale.Puno sam trazio po netu i uglavnom se preporuca resetiranje mreznih postavki,iskljuciti imessage pa ponovno upaliti,hard reset i sl. Sve to sam isprobao,cak sam ga ponovno obnovio kao novi uredaj,ali evo opet nisam uspio rijesiti problem.
Znaci problem su mi imessage poruke preko wifi-a
Molim vas pomozite )
14.10.2014 | 15:00
Događa li se to na više wireless mreza ili samo na jednoj(kućnoj), jesi probao na više lokacija se "kačiti" na wireless?
14.10.2014 | 17:41
Jesam,probao sam na vise lokacija se spojiti,ali takoder sporo salje.
14.10.2014 | 19:28
Apple je prizano da ima probleme sa iMessage, tako nije za cuditi...
Probaj na svim uredajima na kojima imas iMessage odjaviti.
IPhone stavi Setup As New, nista ne instaliraj. U postavkama iMessage stavi da primas samo na broj iskljuci mailove.
Naravno da se podrazumjeva da nemas xsim i da ides na iOS 8.0.2.
Morao bi raditi...
15.10.2014 | 15:38
Opet isto :/
15.10.2014 | 16:41
Nisam pametan, ako ne radi kao New onda neznam sta da ti kazem
18.10.2014 | 19:31
Ma to je do mog wifi-a,opet sam ga obnovio i stavio ga pod novi uredaj,i probao se spojiti na drugi wifi i sve normalno radi,jel znas onda u cemu je problem,jel moram nesta u routeru podesavati?
19.10.2014 | 11:30
Koji je modem/router?
20.10.2014 | 09:44
Pozdrav!
Novi sam na forumu, pa eto prilike da se javim.

Imam sličan problem, naime jučer navečer na iPhonu iMessages je jednostavno prestao raditi.
Kada odem na postavke, uključim ga i već par sati ispod piše da čeka na aktivaciju.
Pod slanje i primanje nalaze mi se mailovi i na njima je stavljena kvačica, ali na broju telefona nije, naime on je sive boje pa ga nemogu kliknuti.

Probao sam napraviti restore, odjaviti, prijaviti, brisati, isto.
Na Macu i iPadu radi normalno

Radi se o iphonu 5s sa iOS 8.0.2
23.10.2014 | 08:24
Sx763
Jel to?
23.10.2014 | 08:25
ante_pejic kaže:
Koji je modem/router?

Sx763
Jel to?
23.10.2014 | 08:41
zagi_46 kaže:
Pozdrav!
Novi sam na forumu, pa eto prilike da se javim.

Imam sličan problem, naime jučer navečer na iPhonu iMessages je jednostavno prestao raditi.
Kada odem na postavke, uključim ga i već par sati ispod piše da čeka na aktivaciju.
Pod slanje i primanje nalaze mi se mailovi i na njima je stavljena kvačica, ali na broju telefona nije, naime on je sive boje pa ga nemogu kliknuti.

Probao sam napraviti restore, odjaviti, prijaviti, brisati, isto.
Na Macu i iPadu radi normalno

Radi se o iphonu 5s sa iOS 8.0.2

To radiš preko WIFIa ili spojen preko nekog providera? Ja sam imamo sličan problem jednom pa je ispalo da kada sam se skinuo sa wifia je aktivacija prošla odmah (preko tmobilea).
23.10.2014 | 10:32
Kada se radi aktivacija imessage-a, potrebno je da se ima na računu za tamo neki apple-ov broj, jer se njemu pošalje sms i tako aktivira.

Meni je prije bio takav problem, al je problem bio što nisam imao na računu za 'vanjske' brojeve da se pošalje sms, nego samo lokalne mreže, jer je tarifa na kojoj sam bio uključivala 500sms prema svim mrežama unutar države, dok da šaljem sms za vanjske mreže morao sam nadoplatiti još neke love.

Nadam se da si me shvatio
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 21 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO