Kako zaraditi $ na iTunes računu (US acc only)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako zaraditi $ na iTunes računu (US acc only)

10.10.2014 | 12:32
Tko ima Američki Apple ID, a želi zaraditi lovu na svome računu postoji način tako da ide na

m.freemyapps.com/

Ide na get started now

Dalje sto treba uraditi je da instalira profil, stranica ce ga automacki prebaciti u settings, i ide na install. Ovaj profil veze uredjaj i freemyapps po uuid broju da se nebi fejkalo.

Nakon toga sljedi skidanje aplikacija i zaradjivanje bodova.
Skinite jednu od aplikacija desno od nje pise koliko se bodova dobije za koju aplikaciju.
Aplikaciju je potrebno skinuti i pokrenuti 30 sec, nakon par minuta odete ponovo na freemyapps i vidite dali su se bodovi uracunali, kada se bodovi od aplikacije uracunaju, aplilaciju mozete slobodno izbrisati.

Pod tabom gifts mozete vidjeti sta mozete za koliko bodova reedemati.

Ja sam dosad jako mnogo novca zaradio pomocu freemyapps koje su mi omogucili da kupim aplilacije i uzivam u njima, legalno.

ImageUploadedByTapatalk1412940633.957743.jpg

Ja sam kupio novi iphone prije nekih mjesec dana, tako da sam na ovom novom zaradio samo 10 dolara, ali još mi malo fali da novih 10$ zaradim.

U prosjeku treba mi nekih 20-30 dana da ukupim 3000 bodova (10$) nekada i puno manje. Kada mi je dosadno odem pogledam ima li kakvih aplikacija poskidam ih samo ih otvorim i zatvorim i nakon par min bodovi su tu.

Također postoji mogucnost da bodove zaradite i preko refferal linka, ako osoba klikne na njega i registrira se i skine app, dobivate 200 bodova, pa ako netko zeli i ako nije zabranjeno na forumu stavljat referale
evo moga
m.freemyapps.com/share/url/5dcb68c2

Ako smeta, slobodno izbrisite.

Ako bude jos kakvih pitanja slobodno pitajte, uslugu toplo preporucujem svima koji nemaju mogucnost da kupuju iz svoje zemlje aplikacije, bitno je samo da racun tj apple id bude americki racun, inace necete moci redeemati bodove na svoj apple id.
10.10.2014 | 13:59
Ovo je dobar način zarade i za onog tko je osmislio tu aplikaciju ali i za aplikaicje koje ekipa skida radi bodova koje mogu unovčit na iTunes jer aplikacije idu na ljestvivi broja dawnloada gore a reklama se zavrti barem jednom u app i para ko blata za developere.
10.10.2014 | 14:16
Da, tako nekako i ja mislim da zaradjuju i oni, a i mi, jer jako cesto vidim aplikacije koje skinem u vrhu samom u app storeu.
10.10.2014 | 15:52
Pa zar ne postoji jednostavniji način zarade?
10$ mjesečno??
Peglanje i čišćenje je 40kn po satu!
10.10.2014 | 16:03
ta nisam lud da stalno visim na ovom, doslovno kad ti je dosadno, bezveze pogledaš, ako ima skineš, i pokreneš, to je minut posla.

kažem prosjek 10$ mjesečno, nekad zna i više biti, zavisi sve, nekad nemaš po 5 dana nikako aplikacija, a nekad ih imaš po 3-4 koje ti donesu 1000 bodova.

a 3000 ti je potrebno za 10$ gift card.
10.10.2014 | 19:56
Šala!
11.10.2014 | 07:38
A Purchased items i Update?
Onda ih poslije pobrišeš u popisu aplikacija pa te ne gnjave s updejtom?
Mene i ove moje do sad downloadane aplikacije (oko 500) izluđuju s Updejtima. Neke više ne koristim, neke su djeca prerasla pa ne trebaju, neke sam skinuo za isprobati pa nisu valjale itd. Uglavnom, trenutno aktivno koristim 30-50 aplikacija, ali me iTunes uredno prompta da ažuriram sve što sam ikad kupio (cca. 10-ak komada dnevno).
11.10.2014 | 08:20
Ja ne sinkroniziram aplikacije sa itunesom, samo icloud koristim za backup, tako da predpostavljam da će te moriti za ažuriranja ako govoriš ono što ja mislim.
11.10.2014 | 17:17
jel ovo neka zajebancija?!

$10 mjesečno?!!!

zarade?!!!!!!!!!!!

11.10.2014 | 17:21
MacSlavko kaže:
A Purchased items i Update?
Onda ih poslije pobrišeš u popisu aplikacija pa te ne gnjave s updejtom?
Mene i ove moje do sad downloadane aplikacije (oko 500) izluđuju s Updejtima. Neke više ne koristim, neke su djeca prerasla pa ne trebaju, neke sam skinuo za isprobati pa nisu valjale itd. Uglavnom, trenutno aktivno koristim 30-50 aplikacija, ali me iTunes uredno prompta da ažuriram sve što sam ikad kupio (cca. 10-ak komada dnevno).

Ne kužim kako ti se to događa... Mene nikad ne gnjavi sa updateima aplikacija koje nisu u tom trenutku instalirane na uređaju...
11.10.2014 | 17:42
papittovenga kaže:

$10 mjesečno?!!!

zarade?!!!!!!!!!!!

Tebi je iz tvoje perspektive to smiješno, kao i meni iz moje. Ali moj sin od 13 godina ima debeli višak vremena. Zašto ne bi dio tog viška potrošio na ovakvu stvar pa si od toga kupovao igre za iPhone, umjesto da mene žica ili da troši novac koji je zaradio drugačije? Za njega je $10 mjesečno - značajna svota.
11.10.2014 | 17:42
papittovenga kaže:

$10 mjesečno?!!!

zarade?!!!!!!!!!!!

da

nije zajebancija

ubiti nije mjesec dana treba ti 9 mjeseci da skupiš 10$

jesi vidio na šta sve ljudi pristaju

samo vise po ovoj stranici i gledaju kako se ogrebat da ne plate

al ti si moćan

gle imaš zemalja u kojima 'normalnim' putem nemožeš kupovati aplikacije, isto kao i zemlje na kojima ti ne očitava obične brojeve telefona, nego moraš ih editovat i stavljati +38(x) prebroj ispred,tome je kriv apple, što kenja, i komplicira jednostavne stvari, pa je ovo dobra stvar da možeš doći do plaćenih aplikacija na drugačiji način.
jedan od načina
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 15 sati
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO