Kako zaraditi $ na iTunes računu (US acc only)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako zaraditi $ na iTunes računu (US acc only)

10.10.2014 | 12:32
Tko ima Američki Apple ID, a želi zaraditi lovu na svome računu postoji način tako da ide na

m.freemyapps.com/

Ide na get started now

Dalje sto treba uraditi je da instalira profil, stranica ce ga automacki prebaciti u settings, i ide na install. Ovaj profil veze uredjaj i freemyapps po uuid broju da se nebi fejkalo.

Nakon toga sljedi skidanje aplikacija i zaradjivanje bodova.
Skinite jednu od aplikacija desno od nje pise koliko se bodova dobije za koju aplikaciju.
Aplikaciju je potrebno skinuti i pokrenuti 30 sec, nakon par minuta odete ponovo na freemyapps i vidite dali su se bodovi uracunali, kada se bodovi od aplikacije uracunaju, aplilaciju mozete slobodno izbrisati.

Pod tabom gifts mozete vidjeti sta mozete za koliko bodova reedemati.

Ja sam dosad jako mnogo novca zaradio pomocu freemyapps koje su mi omogucili da kupim aplilacije i uzivam u njima, legalno.

ImageUploadedByTapatalk1412940633.957743.jpg

Ja sam kupio novi iphone prije nekih mjesec dana, tako da sam na ovom novom zaradio samo 10 dolara, ali još mi malo fali da novih 10$ zaradim.

U prosjeku treba mi nekih 20-30 dana da ukupim 3000 bodova (10$) nekada i puno manje. Kada mi je dosadno odem pogledam ima li kakvih aplikacija poskidam ih samo ih otvorim i zatvorim i nakon par min bodovi su tu.

Također postoji mogucnost da bodove zaradite i preko refferal linka, ako osoba klikne na njega i registrira se i skine app, dobivate 200 bodova, pa ako netko zeli i ako nije zabranjeno na forumu stavljat referale
evo moga
m.freemyapps.com/share/url/5dcb68c2

Ako smeta, slobodno izbrisite.

Ako bude jos kakvih pitanja slobodno pitajte, uslugu toplo preporucujem svima koji nemaju mogucnost da kupuju iz svoje zemlje aplikacije, bitno je samo da racun tj apple id bude americki racun, inace necete moci redeemati bodove na svoj apple id.
10.10.2014 | 13:59
Ovo je dobar način zarade i za onog tko je osmislio tu aplikaciju ali i za aplikaicje koje ekipa skida radi bodova koje mogu unovčit na iTunes jer aplikacije idu na ljestvivi broja dawnloada gore a reklama se zavrti barem jednom u app i para ko blata za developere.
10.10.2014 | 14:16
Da, tako nekako i ja mislim da zaradjuju i oni, a i mi, jer jako cesto vidim aplikacije koje skinem u vrhu samom u app storeu.
10.10.2014 | 15:52
Pa zar ne postoji jednostavniji način zarade?
10$ mjesečno??
Peglanje i čišćenje je 40kn po satu!
10.10.2014 | 16:03
ta nisam lud da stalno visim na ovom, doslovno kad ti je dosadno, bezveze pogledaš, ako ima skineš, i pokreneš, to je minut posla.

kažem prosjek 10$ mjesečno, nekad zna i više biti, zavisi sve, nekad nemaš po 5 dana nikako aplikacija, a nekad ih imaš po 3-4 koje ti donesu 1000 bodova.

a 3000 ti je potrebno za 10$ gift card.
10.10.2014 | 19:56
Šala!
11.10.2014 | 07:38
A Purchased items i Update?
Onda ih poslije pobrišeš u popisu aplikacija pa te ne gnjave s updejtom?
Mene i ove moje do sad downloadane aplikacije (oko 500) izluđuju s Updejtima. Neke više ne koristim, neke su djeca prerasla pa ne trebaju, neke sam skinuo za isprobati pa nisu valjale itd. Uglavnom, trenutno aktivno koristim 30-50 aplikacija, ali me iTunes uredno prompta da ažuriram sve što sam ikad kupio (cca. 10-ak komada dnevno).
11.10.2014 | 08:20
Ja ne sinkroniziram aplikacije sa itunesom, samo icloud koristim za backup, tako da predpostavljam da će te moriti za ažuriranja ako govoriš ono što ja mislim.
11.10.2014 | 17:17
jel ovo neka zajebancija?!

$10 mjesečno?!!!

zarade?!!!!!!!!!!!

11.10.2014 | 17:21
MacSlavko kaže:
A Purchased items i Update?
Onda ih poslije pobrišeš u popisu aplikacija pa te ne gnjave s updejtom?
Mene i ove moje do sad downloadane aplikacije (oko 500) izluđuju s Updejtima. Neke više ne koristim, neke su djeca prerasla pa ne trebaju, neke sam skinuo za isprobati pa nisu valjale itd. Uglavnom, trenutno aktivno koristim 30-50 aplikacija, ali me iTunes uredno prompta da ažuriram sve što sam ikad kupio (cca. 10-ak komada dnevno).

Ne kužim kako ti se to događa... Mene nikad ne gnjavi sa updateima aplikacija koje nisu u tom trenutku instalirane na uređaju...
11.10.2014 | 17:42
papittovenga kaže:

$10 mjesečno?!!!

zarade?!!!!!!!!!!!

Tebi je iz tvoje perspektive to smiješno, kao i meni iz moje. Ali moj sin od 13 godina ima debeli višak vremena. Zašto ne bi dio tog viška potrošio na ovakvu stvar pa si od toga kupovao igre za iPhone, umjesto da mene žica ili da troši novac koji je zaradio drugačije? Za njega je $10 mjesečno - značajna svota.
11.10.2014 | 17:42
papittovenga kaže:

$10 mjesečno?!!!

zarade?!!!!!!!!!!!

da

nije zajebancija

ubiti nije mjesec dana treba ti 9 mjeseci da skupiš 10$

jesi vidio na šta sve ljudi pristaju

samo vise po ovoj stranici i gledaju kako se ogrebat da ne plate

al ti si moćan

gle imaš zemalja u kojima 'normalnim' putem nemožeš kupovati aplikacije, isto kao i zemlje na kojima ti ne očitava obične brojeve telefona, nego moraš ih editovat i stavljati +38(x) prebroj ispred,tome je kriv apple, što kenja, i komplicira jednostavne stvari, pa je ovo dobra stvar da možeš doći do plaćenih aplikacija na drugačiji način.
jedan od načina
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 18 minuta
  • Gjuroo: Nema za Mac...
  • drlovric: [link]
  • jura22: E da, gdje je to “begišu”?
  • jura22: Izgleda kako ce ova sezona ipak biti bolja od one 2020.!
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, ammadeus, marioart, moragd, Riba, VanjusOS, Anonimci (541)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO