Iphone 6 MediaMarkt, pomoć
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 6 MediaMarkt, pomoć

27.09.2014 | 15:10
I'm just sitting here, i cekam cijene tcoma
28.09.2014 | 20:58
Nakon propješačenih 24 km (navigacija ne laže), hodanja po gradu bez jakne na 5 stupnjeva i mamurnog spavanja na sofi pored dućana 2 sata prije otvaranja, kupljena 2 Iphone-a

Skoro izvisili, došlo 50ak ljudi do djela di se prodaje Iphone i svima rekli da nema niti jedan, ali kada su se svi razišli došli do lika i objasnili da nam je ženska na email odgovorila da će biti u slobodnoj prodaji, smilovao se i izvadio 2 iz ladice, očito su imali nekoliko "SOS" komada u slučaju povišenih tonova. Neki Balkanci su navodno "rezervirali" 5 komada ali ih je glatko odbio, vjerojatno nije imao ni tih SOS komada.
28.09.2014 | 21:17
Eto, važno je da si sretan
28.09.2014 | 21:31
ne kuzim, kakvih propješačenih 24km? nemaš auto?
28.09.2014 | 22:15
Propješačenih 24 Km?!!!
29.09.2014 | 03:28
Komedija cista...
29.09.2014 | 04:28
drlovric kaže:
Komedija cista...

Čista komedija je, kad tebi bacaju iPhone iz zraka s padobranom...da se ne zaboravi
29.09.2014 | 06:06
Iz centra Graz-a do Seiersberg-a nema 24km. Mozda u oba smjera. Zasto autobus ili tramvaj niste koristili?
30.09.2014 | 02:46
cariblanco kaže:
drlovric kaže:
Komedija cista...

Čista komedija je, kad tebi bacaju iPhone iz zraka s padobranom...da se ne zaboravi

Ispravka netocnog navoda rMBP su bile u pitanju To je bilo u jednoj maloj bazi, gdje na taj nacin nekada stvari dostavljaju (ukljucujuci i civilnu postu).

U moju bazu svakodnevno slijecu deseci Super Galaxy koji donose sve sto nama treba. Ukljucujuci i iPhone 6 koji je u putu
30.09.2014 | 09:39
zabac kaže:
Iz centra Graz-a do Seiersberg-a nema 24km. Mozda u oba smjera. Zasto autobus ili tramvaj niste koristili?

Sve pare su skucali za iPhone 6, nije im ostalo za tramvajsku kartu.
30.09.2014 | 10:03
Prodali auto.
30.09.2014 | 10:28
ROFL, kakva tramvajska karta, tko bi se snašao ?
Autobus je došao u 3 ujutro na kolodvor, da je i besplatna karta šta vrijedi kada ništa nije vozilo.

Kako 24 km? Lijepo. Kada smo došli na kolodvor, u Navigon sam ukucao MediaMarkt i izbacio mi je 1 rezultat, međutim nije ponudio onaj MediaMarkt u koji smo planirali ići.

I tako smo završili u nekom "Cityju" (tamo isto ima MediaMarkt) i tek kad smo stigli idem gledati kad ono, Seiersberg centar je udaljen 7 km
Žena je u emailu napisala da će imati iphone u tom Seiersbergu pa nismo riskirali i ostali u tom MM. A bilo tek 4:15, pa smo odlučili "prošetati" još tih par km do Seiersberga

Dakle to je 2 puta 7.5 km plus na povratak iz Seiersberga do kolodvora ima 7-8 km (nisam siguran), dakle to je 22 km samo put između TC i kolodvora i plus hodanje po dućanima od 9 do 18 sati.. to je još 2 km minimalno... i to je tih 24 km ako ne i više

Obišli smo praktički cijeli Graz pješke, prekrasan grad, nadam se da ću ubrzo napustiti ovu smrdljivu državu i krenuti se družiti sa pravom gospodom sa zapada
30.09.2014 | 10:35
Pa koja to shoping tura dovede u 4:15 ljude do Seiersberga?
Iz ZG-a košta 110kn mislim i dolazi u neko pristojnije vrijeme.
To mora biti volja.
30.09.2014 | 10:40
zabac kaže:
Pa koja to shoping tura dovede u 4:15 ljude do Seiersberga?
Iz ZG-a košta 110kn mislim i dolazi u neko pristojnije vrijeme.
To mora biti volja.

Hah, u tome i je caka, nismo išli sa ovim agencijama koji rade Shopping u Grazu nego sa Varaždin prijevozom koji ide Zagreb-Beć.

2 dana prije puta sam nazvao 5 agencija i niti jedna nije išla u petak; samo četvrtak-subota, a da smo išli u subotu ne bi mogli kupiti mob.

Bilo bi puno jednostavnije da su oni išli u petak, jer bi umjesto 200 kn platio povratnu kartu 90/100 kn i još bi nas ostavio direktno ispred centra.
Čak je upitno dal bi i onda mogli uzeti iphone, jer taj bus stiže u Seiersberg u 9/9:15 a mi smo u red stali u pol 9 i jedva zadnja 2 kupili.
18.10.2014 | 18:41
Koga ne zanimaju previše fičri ios-a 8 i ostaje na sedmici, a ne treba mu nužno veći ekran - ostanite na 5S definitivno, a itekako ste dobri i s peticom, tj. 5c-om. Testiram šesticu (8.0.2) usporedno s peticom (7.1.2) dobar dio dana i mogu reći da je brzina uređaja u svakodnevnom radu otprilično identična. Pri otvaranju nekih nativnih aplikacija, šestica ima neznatnu prednost, a gdjekad je petica i brža - npr. telefon otvara brže, stranice preko wi-fija se učitavaju zericu brže (!!!), a čini se da ima i brže animacije.

Jedini fičr radi kojeg je vrijedan nabavke je po meni veličina i kvaliteta ekrana - teško se vratiti na manji kad vidite ovo, a i daleko je svjetliji (za 1/3, rekao bih). Što se ergonomije tiče, telefon je jednostavno stvoren za nošenje bez maske - čini se daleko izdržljivijim (imam silver model), stoput bolje od 5 i 5S leži u ruci, što se osobito osjeti na rubovima, no zericu je previsok i preširok. Ta zerica se itekako osjeti u ruci kad ga probate nakon baratanja Samsung Alphom, koji ne samo da je lakši i ćini se tanji, već ima daleko ljepši dizajn (crte od iza na šestici čovjeka tjeraju da izbjegava gledati pozadinu telefona), bolje sjeda u ruci i manje je klizav zbog mat poleđine. Ujedno ima mekše tipke što ga čini pogodnijim za uporabu jednom rukom bez osiljavanja koje može rezultirati odletavanjem telefona iz ruke.

Fell držanja telefona u ruci je drugačiji od 5 i 5S - kod njih je bio sličniji tržanju kakve igračke u ruci koja je lagana kao perce, kod šestice je to kao da držite solidnu, mada razmjerno laganu keramičku pločicu iz kupaone.

Isturena kamera djeluje totalno bezveze kad se telefon stavi na ravu plohu - i Alphina je isturena, no to je daleko bolje funkcionalno i estetski riješeno.

Da kojim slučajem iOS može ići na Alphu, ne bih dvojio i uze bih potonju.

I, ah, šesticu totalno možete koristiti jednom rukom čak i bez duplog tapa - doduše curama bi mogao to biti problem, muškima koji imaju veće šake vjerojatno ne.

Eto, moj dojam je da je upgrade vrijedan jedino ako želite veći i bolji ekran. Sve ostalo je klasika, a boost u perfomansama nećete osjetiti osim ako niste gejmer ili se ne bavite učestalije fotografijom i snimanjem. Savjetovao bih korisnicima petice da ostanu na iOS-u 7, 5S-a da nastave koristiti svoj uređaj na iOS 8, a obje grupe šesticu nabave kroz najmanje godinu dana, kad postojeći uređaj dotraje, a cijene budu u granicama prihvatljivosti nadoplate razlike ukoliko ćete stari uređaj prodavati.

Vjerojatno ću tako napraviti i ja i to čisto iz razloga jer mi se iOS sviđa više nego Android. No da se osjeća nedostatak inovacije i dizajnerske profinjenosti - itekako. Dao bih za njega maksimalno 3500 kn na Njuškalu kad pojeftini, u suprotnom bih se osjećao opljačkano.
19.10.2014 | 19:08
Daj neke slike i još koji detalj novog stroja.
19.10.2014 | 20:29
Bas i nemam previse vremena za naslikavanje pa nabrzaka i usporedba s Galaxy Alphom:

ImageUploadedByTapatalk1413746775.168868.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413746793.684537.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413746814.100912.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413746843.417363.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413746893.468694.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413746924.250559.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413747000.742008.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413747019.701192.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413747104.900883.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413747122.634328.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413747142.201109.jpg
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO