Iphone 5S prodaja u London ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 5S prodaja u London ?

09.09.2014 | 16:26
Sin kaže:
zabac kaže:

pa trzni ga na telefon, a imaš i sainta za provjeriti dolje, ako je OK

Može on trzat po telefonu do imendana. U 99% svi oglasi koji su bez mobilnog ili telefonskog broja su muljaža. Neznam zašto uopče postoji opcija da možeš ostaviti oglas bez broja. Ok, netko želi dozu privatnosti pa želi komunikaciju prek e-mail, al onda u tom slučaju registracija bi trebala uvjetovat upis tel broja i provjeru istog.
19.10.2014 | 18:03
Bok,

Registrirao sam se na forum samo da se zahvalim korisniku "Roncha89" odnosno na njegovom postu o ovoj kupovini iz Engleske.
Naime i ja sam dobio upit sličnog sadržaja pa sam "ju" tražio adresu kako bi provjerio cijenu shippinga a onda sad dobio isto što i Roncha89.

Kupac 1:
Od: Jennifer Maierhofer Waltraud < Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript >
Datum: 16. listopada 2014. u 12:54:30 CEST
Za: Mene
Predmet: Re: Upit s Njuškala za oglas Apple iPad Air 16GB WiFi Space Gray

HERE IS THE POSTAGE ADDRESS:
RECEIVER NAME:JANE MUSGRAVE
ADDRESS:42 BRIDPORT GROVE
CITY:MIDDLESBROUGH
POSTAL CODE:TS89JX
COUNTRY:ENGLAND

Kupac 3:
Pozdrav želim kupiti
Pošiljatelj: Davor (neregistrirani korisnik) ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )

Kupac 3 ili 2:
From: Feranca Davor [mailto:orunshi@gmail.com]
Sent: Thursday, October 16, 2014 7:35 PM
To: Meni
Subject: Re: Upit s Njuškala za oglas iPhone 5 16GB crni - sve mreže (sim free)

Pozdrav Hvala na odgovoru, želim vam poslati stavku u mojoj kćeri u SAD-u Sam Sam trenutno na moru u Hrvatskoj danas ja bi poslao stavku s njom sebe er želim da se prikažu kao rođendanski dar ja ću platiti 100 kuna za troškove dostave svi vi samo trebate učiniti sada je da mi pošalju svoje bankovne podatke za isplatu s ukupnim iznosom uključujući utovar ja će biti na čekanju za svoj odgovor, zahvaljujući

Hello thanks for your reply, i want you to send the item to my daughter in USA Am currently on sea in Croatia now i would have sent the item to her myself because i want to present it as a birthday gift i will pay 100 HRK for the shipping cost all you just have to do now is to send me your bank details for payment with the total amount including shipping i will be waiting for your reply thanks

Uglavnom, prijavio ovo sve na Njuškalo i dobio odgovor:

Zahvaljujemo na poslanim podacima.
Navedene e-mail adrese ćemo spriječiti od slanja upita putem opcije Kontaktiraj oglašivača na Njuškalo portalu.

Nije nešto ali veseli činjenica da ipak pokušavaju štititi i oglašivače.
25.10.2014 | 10:21
Bok,
i ja sam se registirala na ovaj forum samo da podijelim svoje iskustvo....
dotični gospodin (nazovimo ga tako!) Davor (neregistrirani korisnik) ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) javio se i meni na oglas (NJUŠKALO).

Nisam obraćala pažnju jer ponekad prodajem neke sitnice,a isto tako i kupujem preko Njuškala ili Aukcija i standardno sam poslala e-mail da izvrši uplatu i dostavi adresu...
Kad je stigla adresa u SAD postalo mi je sumljivo, ali je kao odgovor na moja sva pitanja stigla potvrda o uplati uz zamolbu za što bržim slanjem jer je hitno!
Na to sam ja ogdovorila da ne mogu poslati kad mi novac i fizički ne sjedne na račun, a tada je odgovor bio prijetnja interpolom i prijetnja zatvorom....
Sve sam prijavila njuškalu, ali (ono što meni nije jasno) gospodin pod istim imenom samo mijenja e-mail adrese...
Dakle - samo će otvoriti još ko zna koju adresu na gmail-u i pokušati ponovno....

Hvala vam na objavi ovih podataka, čime ste potvrdili moju sumljičavost i spriječili da pošaljem "kupljenu" stvar u SAD...!
25.10.2014 | 10:22
!
25.11.2014 | 21:40
Meni je isto pokušao prodati priču da šalje sinu u texas sa adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . Davor Feranca se navodno, zove
25.11.2014 | 21:47
andreja-kc kaže:
Bok,
i ja sam se registirala na ovaj forum samo da podijelim svoje iskustvo....
dotični gospodin (nazovimo ga tako!) Davor (neregistrirani korisnik) ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) javio se i meni na oglas (NJUŠKALO).

Nisam obraćala pažnju jer ponekad prodajem neke sitnice,a isto tako i kupujem preko Njuškala ili Aukcija i standardno sam poslala e-mail da izvrši uplatu i dostavi adresu...
Kad je stigla adresa u SAD postalo mi je sumljivo, ali je kao odgovor na moja sva pitanja stigla potvrda o uplati uz zamolbu za što bržim slanjem jer je hitno!
Na to sam ja ogdovorila da ne mogu poslati kad mi novac i fizički ne sjedne na račun, a tada je odgovor bio prijetnja interpolom i prijetnja zatvorom....
Sve sam prijavila njuškalu, ali (ono što meni nije jasno) gospodin pod istim imenom samo mijenja e-mail adrese...
Dakle - samo će otvoriti još ko zna koju adresu na gmail-u i pokušati ponovno....

Hvala vam na objavi ovih podataka, čime ste potvrdili moju sumljičavost i spriječili da pošaljem "kupljenu" stvar u SAD...!

Kakva prijetnja interpolom? Opsovao bi mu tako masno da bi se Google translater izblesirao kod prijevoda. Imaš pravo prodati ili ne prodati kome hoćeš.
26.11.2014 | 08:12
Lov u mutnom. Popis tih bisera koji mi se tako javljaju je nevjerojatan
26.11.2014 | 09:24
Ali meni zapravo nije jasn da taj lik s ISTIM imenomm i prezimenom sammo ijenja gmail adresu, šalje od RBA potvrde o uplati, od Interpola nekakve prijeteće poruke... i nitko ništa ne poduzima!!!
Taj Ferenca je dok da uguglaš prevarant na ne znam kolko pokušaja... Nadam se samo da nije nikoga uspio preveslati do kraja!!!
26.11.2014 | 12:17
Jednostavno ignoriraj takve spodobe, čim počne pričat o sinovima, kćerima, Africi, Americi i sl. Ili pošalji poruku personal pickup only, tada će odustat.
26.11.2014 | 19:50
Ja nažalost ne mogu, a da mu ne spomenem porodicu, mirniji sam tako
26.12.2014 | 10:59
zabac kaže:
Meni nije jasno kako ipak još netko razmišlja o ovakvim sumnjivim upitima preko oglasa. Da je i najpošteniji kupac iz Nigerije i da nudi duplo više, ne bi prodao makar nikad ne prodao dotičnu stvar.

Prilozi:
26.12.2014 | 12:14
26.12.2014 | 12:55
Nisam znala otkuda je. Poruka je stigla da želi kupiti i moli podatke za uplatu, a kada je stigla adresa vanjska odmah sam shvatila da mulja...!
I samo se opet i iznova čudim da takvom liku nitko ne može stati na kraj!!!
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 21 sati, 17 minuta
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day
  • dpasaric: :)
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • drlovric: Za nekih tjedan dana moj Macbook Pro M1 Pro 16" ide na prodaju. Ako nekoga zanima takvo racunalo (us layout, 16gb ram) neka se javi za dogovor.
  • dpasaric: Možda je to bio Belonguzije - androdi kojeg je predstavio LET 3 u Pikiju jednom davno... istina, imao je dosta ograničen rječnik... :)
  • accom: Evo, čitam o zidiću i gledam Baltazara... jel to bila prva AI mašina na svijetu?
  • dpasaric: To se i meni dogodilo par puta, uvijek prije objave napravim barem copy u buffer, a često ako je nešto kompleksnije, samo paste u TextEdit, just in case.
  • Yonkis: I pretraga je beskorisna, zato sam pisao novu temu jer mi je trebalo manje vremena da ju natipkam i dodam screenshotove nego da češljam rezultate pretrage.
  • Yonkis: Jedem ti jabucnjak, napišem novu temu i nisam odabrao Forum i sve mi izbriše kad sam kliknuo PROVJERI. Odsutajem, 20 min tipkanja otišlo u vjetar. Nikakav alert ili nešto da iskoči da me upozori.
  • ZeljkoB: Zaba na dev beti radi bez greske
  • dpasaric: Vidio sam neke na Twitteru da su stavili dev betu, ali nisu ovdje.
  • mbp2009: ne vidim neke konkretne info na netu za to
  • mbp2009: Ne znam odakle ove diskusije poticu, ali da vidim, ima li koga na dev beti ios? Pogotovo ovaj dio me zanima za PBZ i poslovnu PBZ, ako radi
  • dpasaric: Čekam da mi dođe jedan zanimljiv komad hardvera, pa ću finalizirati velik pregled monitora koji će mnogima biti koristan!
  • dpasaric: "Your request has been processed"
  • Ender: takodje i ja molim admina da obrise i moj korisnicki nalog. ostavljam mogucnost da se kasnije opet prijavim kad i ako se neke stvari promene. pozzz i svako dobro.
  • dpasaric: @Air U redu, razumio sam. Hvala ti na svemu onom pozitivnom, ono drugo će srediti vrijeme.
  • jura22: Vrijeđaj partizane i Tita pa da vidiš.
  • Air: Ako si razumio onda napravi to, a ne da moram pisali litanije za jednostavan zahtjev.
  • dpasaric: Air, naravno da je dovoljno, ako to želiš mogu i ja odmah, ali hej, jutro je pametnije od večeri, prespavaj, pa javi, najmanji je problem kliknuti na delete.
  • Air: Zanimljiv vam je latinski. Uživajte. Između vaših upisa napišite što je potrebno da zatvorim račun na Jabučnjaku ako nije očigledno dovoljno razumljivo ovo što sam napisao na vikalici.
  • smayoo: Canis mater studiorum. Stara studentska. :D
  • dpasaric: @Gjuroo: Per aspera ad astra!
  • Gjuroo: @Air: Illegitimi non carborundum.
  • dpasaric: Chill out i vidjet ćeš kako će ovo sada biti ugodnije, korisnije i pozitivnije mjesto za sve korisnike.
  • dpasaric: Joj ne drami.
  • Air: Molim odgovornu osobu da obriše Air račun.
  • Air: U ovim novim okolnostima transparentnog licemjerstva pojedinca podvlačim crtu. Ja nemam želudac za trpiti to da mi jedan licemjer briše čiste postove samo zato što on ima problem u svojoj glavi. Kako je tino1 rekao bilo mi je zadovoljstvo dolaziti na Jabučnjak radi ljudi. Ovim putem pozdravljam sve dobre ljude Jabučnjaka i HVALA vam! Nakon ovog upisa brišem svoj račun.
  • dpasaric: Sve što je sada obrisano u "kafanskim laprdanjima" je bilo u dogovoru s Djurom, počistili samo za sobom i tko hoće može tamo dalje s "lakim temama".
  • drlovric: @Rusty: Slazem se 100%. Svako bira za sebe. Jedna tema u sekciji Razno, nije smetala nikome ko je dosao da konzumira nesto drugo. Ako sam dosao u ducan da kupim povrce, zasto bi mi smetalo sto prodaju i hranu za bebe? :)
  • rusty: Evo kao dugogodišnji član foruma, moram priznati da niti jednom nisam otvorio političke teme niti sudjelovao u njima na forumu. Dolazim vidjeti non političke, non automobili teme. I jedna i druga su mi kao nogomet, besmislene i ne interesantne. Da li će mi faliti, ne. Da li ću manje dolaziti na forum, ne.
  • dpasaric: To je tvoje viđenje.
  • dpasaric: Obećajem da ćemo je izreklamirati na forumu, pa tko voli…
  • Air: Znam tvoje ovlasti. Nije u tome problem. Problem je što se Jabučnjak predstavlja kao pozitivan, a ovo što ti radiš je negativno!
  • dpasaric: Evo, pokreni i ti moderiraj Signal grupu za vaše političke rasprave.
  • dpasaric: I probaj biti koristan. Pokreni nešto pametno i svima korisno.
  • dpasaric: Pročitaj kućni red još jednom.
  • Air: @dpasaric Otvorio si javni komunikacijski kanal. Tko si ti da brišeš postove iste tematike o kojoj sam pišeš, ako ti postovi nisu uvredljivi i ne krše nikakav zakon?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.49 Seconds

Provided by iJoomla SEO