iPhone 3gs slaba baterija i nece da se puni dobro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3gs slaba baterija i nece da se puni dobro

28.08.2014 | 12:49
Pozz svima! Ovako, imam iPhone 3gs i imam 2 problema. Prvi je to što neće lepo da se puni. imam LG punjac za njega, nemam original i kada ga punim moram da namestim usb u punjac na pola da bi punio, a na komp da puni neće. Drugi problem je baterija. Mnogo slabo drži. Nekoliko sati mi maksimalno izdrži, čak i kada ga ne čačkam, a on ima 100%, pogledam ga nakon pola sata i ima 75!
Molim za pomoć!
28.08.2014 | 13:12
Pošto punjač nije original tu već nastaje problem. Nema garancije da će se baterija puniti kako spada s ne verificiranim, 3rd party, punjačem. Drugo, baterija ako nikada nije mijenjana mislim da je jednostavno zakazala i trebalo bi je zamijeniti ili prvo probati sa original punjačem napuniti i vidjeti kako se onda ponaša.

Sve baterije s vremenom imaju sve manji i manja kapacitet, tako da je moguće da je u tvom slučaju problem upravo stara baterija.

S razmišljao o kupnji original punjača/kabela kao i druge baterije (ako se uopće da još nabaviti)?
28.08.2014 | 13:28
Mislim da sam negdje procitao da je predvidjena trajnost baterija u iUredjajima 5 godina. Nakon toga je normalno da pocnu otkazivati.

Tvoj telefon je tocno toliko star. Mislim da nije koincidencija... Bateriju (kao i sam uredjaj, po meni) je jednostavno pregazilo vrijeme.
28.08.2014 | 15:58
Moj drug ima punjac originalni za iPhone, pa cu pokušati sa njegovim da punim, pa ću videti koliko će baterija trajati, hvala vam na odgovorima.
28.08.2014 | 16:05
I videću na netu da kupim neku bateriju, ali da nije toliko skupa...
Nego samo još jedno pitanje, da li mogu da JB moj iPhone ako mu je verzija 6.1 pa da skinem preko cydie SBsetings, citao sam negde da sa multitaskom duže traje baterija?
28.08.2014 | 17:42
Ja mislim da imaš dva problema. Prvi je dotrajala baterija, mijenjaj. Nikakvi softverski tweakovi za smanjenje potrošnje ti neće puno pomoći. To ti je kao moj frend koji je nekad imao Renault 4 s rupom na rezervoaru, cca na 12 L. Znači, nije mogao utočiti u njega više od 12 L jer bi sve preko toga iscurilo kroz tu rupu. On se svom silom trudio da vozi najekonomičnije moguće, šaltao je brzine 5x u minuti, ali uzalud kad u rezervoar ne stane više od 12 L... Kužiš?

Drugi problem bi ti mogao biti kabel, a ne punjač. Ako ne puni kako treba ni sa LG punjača (original ili ne, to nema nikakve veze), ni s kompjutera, meni to zvuči kao problem s kabelom ili samim konektorom na telefonu. Ali prije s kabelom.
28.08.2014 | 20:56
Ja kada ustekam kabel do kraja na punjacu piše "punjenje nije moguće pomoću ove opreme" tako nešto, a kada kabel stavim na pola u punjacu on puni normalno...
28.08.2014 | 21:02
A da nabavis normalan punjac.
Ja imam jedan Siemens S10 i nesto baterija ne drzi niti sat vremena. Gdje da najdem bateriju?
31.08.2014 | 08:38
Samo kupovina originalnog punjaca(ili zamjenskog malo bolje kvalitete) i nova baterija
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 minuta
  • Yonkis: Sa čime te upozorio?
  • Junuz: Krehacro, apple svaka preporuka.Dva puta me upozorio na posjet liječnika.Koje sam naravno ignorirao i obadva puta završio u bolnici po 4 dana.Jednom upala pluče drugi put kamenac
  • Krehacro: Isplati li se uzet apple watch ili pak neki drugi smartwatch da gledam
  • Junuz: Yonkis, još 4 zadaće i lakiranje klupa po oprobam.Izgleda čekam radni dan da odmorim.
  • Yonkis: Jel’ upalilo?
  • Junuz: Hvala
  • Yonkis: Evo ovdje Junuz [link]
  • Yonkis: @Junuz pošaljem ti poruku ali možeš otvoriti i novu temu u Forumu
  • Riba: Junuz, pisi u forum.
  • Junuz: Pozz, zna li neko kako da deinstaliram apple int u os u 27 (MacBook neo).Bespotrebno mi je zauzeto 20 GB
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Pokrenuo sam subreddit za Apple HR
  • Yonkis: Apple Intelligence Taking Up 30GB on Some Macs Running macOS 27
  • Yonkis: 1 i 2TB iPhonei su sporiji tj koriste sporiju memoriju nego 256 i 512GB [link]
  • Yonkis: Novosti od Applea: [link]
  • mbp2009: meni je odmah nakon updatea na 27 rc baterija dosta bolje
  • Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
  • Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
  • CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
  • ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
  • Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
  • stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
  • Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
  • Yonkis: Jel’ se netko ažurirao na iOS 27?
  • stefanjos: to im je goalgetter pa su trebali
  • Borisone: Čudno da je samo Apple TV stigao. Obično regionalno postane dostupan s još nekim od Apple media servisa (One, Books, ...)
  • CoffeePod: Zna neko kako dobit novu siri na Golden Gate?
  • CoffeePod: Uf odmah sam se pretplatio!
  • Pongy75: Bez HR titlova
  • matijazx: Apple TV je stiglaaaa
  • mbp2009: Reduce transparency zapravo ukloni veliku vecinu tog. Jos ima taj stakleni dio na npr semaforu, ali ukloni se transparentnost opcenito
  • mbp2009: lijepo to sve izgleda, ali generalno mi se cini da trosi bateriju ipak vise
  • mbp2009: instalirao sam ja, iskreno, malo je dosadno pa sam skratio i stavio ono reduce transparency
  • Yonkis: Mislim da stakleni efekt ostaje do sljedećeg desetljeća. Onda možda pređu na kromi ili polirani čelik look. :)
  • smayoo: Što se mene tiče, za taj "fićr" imam zero tolerance. "Podnošljivo" nije dovoljno dobro. :/
  • dpasaric: Ublažili su ga dosta, pa je navodno podnošljivo.
  • smayoo: Ako jesu, možda bih se za odvažio instalirati ga pa testirati
  • smayoo: Jesu li odustali od onog horror liquid shit UI-ja?
  • dpasaric: Za Golden Gate je potreban Appleov M hardver, a ja sam još na Intelu, tako da nemam načina to osobno testirati.
  • dpasaric: Nismo imali recenziju nekog MacOS-a jako jako dugo, valjda je zadnji koji je to zaista zaslužio bio 10.6 Snow Leopard! :)
  • IkoIko: Hoćemo li dobiti osvrt na macos golden gate?
  • dpasaric: Eto osvrt na naslovnici, pa komentirajte, baš me zanima tko će ga prvi kupiti na Jabučnjaku! :)
  • dpasaric: Ma ok, to nije ništa novo, i prije su imali to tako, ali da, slažem se da je to pretjerano i jako "američki"... :)
  • m@xym: Ovaj keynote, k'ooo da ga je pisao Trump... svaka druga riječ im je: "amazing".
  • drlovric: I ja isto. Bas se radujem :)
  • IkoIko: Gledat ću, a i popratiti obvezni članak ovdje ;)
  • dpasaric: Ali ovaj bi konačno mogao biti zanimljiv! :) Mene zanima HomePad kao novi hardver za domomatiku!
  • smayoo: Jedva čekam da ga propustim, kao i sve prethodne. :)
  • dpasaric: Večeras u 19h Apple Keynote! :)
  • smayoo: Heto. Mikrofon ocvikan. Precizno. Elektroničarskim cvikama... :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO