wi-fi blokiran
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

wi-fi blokiran

25.08.2014 | 18:03
Molim vas za pomoć!!
Imam iphone 4s koji je dekodiran i od tada mu sve funkcionira osim wi-fi tipke.
25.08.2014 | 18:55
A što je to - wifi tipka?
25.08.2014 | 18:57
Prelidac uz WiFi je valjda sivi u Postavkama. Moguce da iOS ne vidi WiFi modul.
25.08.2014 | 20:01
Što bi značilo da je crkao
25.08.2014 | 20:25
...ako se može,isplatili se popravljati?...Hvala
25.08.2014 | 20:53
To ćemo pričekati Sainta ili nekog drugog tko se time bavi, da kažu.
25.08.2014 | 21:54
Hvala
26.08.2014 | 07:45
Nažalost dosta korisnika nakon update-a dodju u servis s navedenim problemom,..

U svakom slučaju u najbliži servis
26.08.2014 | 07:50
Pa, ako ti je problem već poznat, daj onda barem okvirnu informaciju o tome kakav je to problem i koliko može koštati popravak.
26.08.2014 | 10:08
Da, kako se čini, nisi jedini koji se susreo s tim problemom. Neki pišu da im je pomoglo ostaviti iPhone da se sam isprazni do kraja, dakle da baterija pane na nulu odnosno da se ugasi. Onda su ga stavili na punjač i kad se upalio, WIFI je radio.

Drugi su probali ostaviti ga na 20-ak minuta u frižideru i proradilo je, ali samo privremeno. Treći su skidali iza masku i vadili bateriju, i probali fenom zagrijati taj prostor kod čipa...

Neznam, čini mi se da možeš pokušati ovo sa ostavljanjem da se isprazni, prije nego ti servis pokupi lovu za "tajanstveni popravak".

Btw. nemogu a da ne skomentiram - Čudi me da ti jm-elektronika nije predložio izlazak na teren i dijagnozu kvara. Naravno - po "povoljnoj cijeni"...

DA, sarkazam... ! ! !
26.08.2014 | 10:18
Čime izazvan? Da li si baš s tim serviserom imao takva neugodna iskustva? Ili si trenutno u takvom raspoloženju da mrziš sve servisere ovog svijeta jer ti vina nisu fino ohlađena?
26.08.2014 | 10:23
smayoo kaže:
Čime izazvan? Da li si baš s tim serviserom imao takva neugodna iskustva? Ili si trenutno u takvom raspoloženju da mrziš sve servisere ovog svijeta jer ti vina nisu fino ohlađena?

EDIT:
1) Dobio danas ponudu od jedne firme za servisiranje printera (izmjena glave) - 1 h = 300 kn + PDV...

2) Vezano je i uz onu temu o popravku hladnjaka...

Ali to nije tema ovdje...
26.08.2014 | 11:39
Neznam koji servis izlazi na teren,... Zna se kome treba servis da se ide na adresu ili ako treba info se nazove...

Bas zbog ovakvih komentara izbjegavam komentirati tuđe probleme

Pozdrav
26.08.2014 | 11:53
Zdravac kaže:
Dobio danas ponudu od jedne firme za servisiranje printera (izmjena glave) - 1 h = 300 kn + PDV...

Pa napravi sam ako ti je skupo.
26.08.2014 | 11:55
jm-elektronika kaže:
Neznam koji servis izlazi na teren,... Zna se kome treba servis da se ide na adresu ili ako treba info se nazove...

U jednom drugom threadu smo jučer pisali o servisiranju bijele tehnike. Frižideri i tako to.

Bas zbog ovakvih komentara izbjegavam komentirati tuđe probleme

A zašto si se onda uopće javio? Da se malo reklamiraš?

Ako imaš konkretniju informaciju koja može pomoći članu da procijeni što ga čeka, molim te, pomozi onda.
26.08.2014 | 12:00
Cijena popravka ovisi,ali kao orijentir cca 300-600kn.

Naravno da ce biti onih koji ce komentirat da ima jeftinije kod njihovih kolega u garaži i sl.
26.08.2014 | 12:02
Ma nije mi do reklame,ako mogu pomoć tu sam

Eto nek mi se admin javi na private,promjenit cemo nick name u nešto "opako" i nastavit cu koliko vrijeme bude dopuštalo piskarat ovdje bez "reklamiranja"
26.08.2014 | 12:25
jm-elektronika kaže:
Cijena popravka ovisi,ali kao orijentir cca 300-600kn.

Naravno da ce biti onih koji ce komentirat da ima jeftinije kod njihovih kolega u garaži i sl.

Pa neće komentirati da ima jeftinije jer još uvijek ne znamo kak se to zapravo popravlja.

Svrha foruma je razmjena iskustava, mišljenja i pomoć jedni drugima. Svi članovi ovog foruma su međusobno kolege bilo virtualno, ili stvarno. I ako nekome možemo ušparati vrijeme koje bi potrošio na zivkanje kojekakvih servisa i guglanje, onda to ovdje i kažemo, otvoreno, bez fige u džepu.
Ne radi se ovdje da netko smatra da si sad "zapaprio" cijenu popravka. To je tvoja slobodna procjena i u to neću ulaziti. Radi se o tome da niti nakon toliko postova u ovoj temi nisi javno dao niti jedan mogući razlog zašto ne radi wireless a pogotovo ne prijedlog kako taj problem otkloniti. Ono što si dao jest cijena popravka...

Eto, ZATO moj skepticizam prema serviserima!
26.08.2014 | 12:31
A što da je u detalje napisao što se mijenja čime i kako? Koliko si ti uopće stručan da ti ta informacija nešto znači? I da li bi nakon toga slijedio komentar tipa "da, sad mi je tu nešto izmuljao samo da ispadne pametan, a sigurno uopće nije u tome problem, nego samo gleda kako da me odere".

U slučaju tvog frižidera sam ti pokušao objasniti koji je mogući raspon problema koji stoji iza jednog bezveznog error codea, ali sve si to uredno izignorirao. Meni to govori da si zapravo posve neuk i neinformiran u tom smislu i da si jednostavno a priori skeptičan jer smatraš da će te netko prevariti samo zato što o tome ne znaš dovoljno (ili ništa).
26.08.2014 | 12:33
jm-elektronika kaže:
Ma nije mi do reklame,ako mogu pomoć tu sam

Eto nek mi se admin javi na private,promjenit cemo nick name u nešto "opako" i nastavit cu koliko vrijeme bude dopuštalo piskarat ovdje bez "reklamiranja"

Nema potrebe. Nisi jedini koji se bavi servisiranjem. Pomozi informacijom koliko i kad možeš. To što se "reklamiraš" pri tom - nije bitno. Jabučnjak je volonterski portal, nikom ne naplaćujemo reklamu, ali zato zadržavamo diskrecijsko pravo izbora kome hoćemo, a kome nećemo dozvoliti da se reklamira.
26.08.2014 | 12:35
Zdravac:

Sigurno ste bili barem jednom u restoranu,i naravno svidjelo vam se jelo koje ste naručili,ali ima sastojaka koje neznate koji su i kojim redosljedom idu,...

Pitanje:

Pitate li kuhara da vam napiše recept u detalje,i ako kojim slučajem i pitate zar mislite da bi vam rekao-napisao

E pa ista stvar je i s nama serviserima
26.08.2014 | 12:37
smayoo:

Primljeno na znanje
26.08.2014 | 12:53
Imam doma dvije klizne stijene, jednu dimenzija 200x220 i drugu 240x220 cm. Drvena stolarija, termopan stakla, stara 17 godina, proizvođač iz Slovenije, otišao u stečaj prije 10 godina, ne postoji nikakav ovlašteni servis niti ikakva podrška. Obje unatrag par godina zaje*avaju kod zatvaranja, ne da ih se više "sjesti" na mjesto, ne dihtaju kako treba, mehanizam za zatvaranje ne hvata više na svim točkama...

Nakon dosta traženja našao sam servisera koji je bio od volje doći i pogledati. U startu je rekao da možda neće moći ništa napraviti, ali da će nešto sigurno morati naplatiti. Ja sam se s tim složio. Čovjek je došao, pogledao i rekao "može se". Nisam ni pitao za cijenu, samo neka napravi. Kad je bio gotov, radio je oko 2h, obje su stijene klizale skoro kao nove (sve radi kako treba, samo treba biti s njima nježan jer su masivne, a mehanizam je mjestimično poglodan). Da mi je rekao 1000 kn, platio bi da okom ne trepnem. Tražio je 120 kn. Dobio je 150.

Ne treba biti takav da a priori svakog smatraš lopovom i prevarantom jer će ti se onda često i dogoditi da oni koji nisu takvi niti ne žele s tobom imati posla.
26.08.2014 | 12:59
Smayo, niti je bio moj frižider, niti sam se uopće uključivao u tu temu (prevrti postove, pa ćeš vidjeti)

Ne znam zašto ste obadvojica zapeli za ono opisivanje popravka "U DETALJE"? Ja to nisam rekao. No, može se bar natuknuti o čemu se radi, pa će kolega sam procijeniti da li će se upuštati sam u taj pothvat popravka, ili će ga odnijeti servisu. No dobro, kak god...

ovdje je još jedno objašnjenje takvog (ili sličnog) problema;

www.ifixit.com/Guide/How+to+Fix+iPhone+4...-Fi+Grayed+Out/22167
26.08.2014 | 13:56
Pobrkao sam onda. Imao si vrlo sličnu reakciju unutar istih dan-dva pa sam zato pomislio. Ispričavam se.
26.08.2014 | 14:52
Ovo je pusiona. Stvar se moze zeznuti barem na 17'mjesta.
26.08.2014 | 14:56
Tko ima alat i vještinu, sigurno to može i sam. Ali mislim da se radi o manje od 2% korisnika iPhonea.
26.08.2014 | 15:55
Bio je moj frižider
26.08.2014 | 17:46
A, jbg... obojica ste na "z"...
31.08.2014 | 08:36
Sivi WiFi se moze popraviti ako niko nije otvarao telefon i nesto cackao. Ide zamjena WiFi cipa,popravak traje par sati da se uradi kako treba.Strasno puno 4 i 4s ima sa ovim problemom nakon update na iOS 7

Isplati se praviti,nije pretjerano skupo a dobije se opet funkcionalan telefon.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 52 minuta
  • Gjuroo: Nema za Mac...
  • drlovric: [link]
  • jura22: E da, gdje je to “begišu”?
  • jura22: Izgleda kako ce ova sezona ipak biti bolja od one 2020.!
  • cariblanco: Moj omiljeni bend Guns N’ Roses večeras u begišu....bilo bi fora da kažu "pumpaj" :D
  • Junuz: Yonkis, riješeno.Ubio sam icloud/face time na svim uređajima.Iako se problem manifestovao na 16e.Svakako nekoristim face/imesage.Hvala
  • Yonkis: @Junuz - ti si u USA? Na čijoj si mreži? Vidiš li ti te poruke koje su poslane? Da nemaš USA Apple account? Ne znam, puno informacija nedostaje za ikakvo pojašnjenje. Ili otvori remu/post.
  • cariblanco: Kakav dobar finale tenisa, inače navijam za Noleta, ali on je svoje dao...danas se "griješnik" nije dao u Alcatraz ;9
  • Junuz: Nije baš tako, za par sati su mi naplatili oko 1euro na pozadinsko slanje sms ova u ameriku sa ciljem aktiviranja face time.Iphone koristim od 6 naovamo
  • drpongrac23: @Junuz - pa aktiviraj Facetime i iMessage, ništa te ne košta.
  • Junuz: A naravno nisam siguran kako
  • Junuz: trebao bih pomoć oko pozadinskog slanja sms ova u usa na iphonu.16e model sa novom pretplatom i esim karticom.Trošak raste svako malo a od telekom operatora sam dobio odgovor:U slučaju ako koristite iPhone, Vaš uređaj u pozadini šalje SMS prema svom uslužnom servisu u SAD-u s ciljem aktivacije usluge Facetime i iMessage. Molimo deaktivirajte u postavkama mobilnog uređaja navedene usluge k
  • ping: naravno nije bitno koji smartphone dok god je iphone :)
  • ping: @drlovric koliko se sjećam nije radila ako se spajaš na wifi ali ako koristiš iphone sa hr linijom onda je radilo.
  • drlovric: Koristi li netko MaxTV aplikaciju van HR?
  • Ender: verovatno je to, jer je on sa ekranom od 12", mada je bilo i MB Air-ova 11" pa su imali 2 standarnda USB porta. dobro mozda je on bio malo veci od tog MacBook-a jer je imao onaj siri screen bezel.
  • smayoo: Imao je samo jedan port jer je cijela matična ploča bila toliko malena da nije bilo mjesta za dva. To je bitna ušteda (veličina matične ploče), a ne broj portova
  • Ender: verovatno ce cena biti povoljna uz kompromis da se ukine neke stvari koje postoje kod MB Air-a. recimo MacBook model iz 2015-2016 je cak imao samo jedan USB-C port. neka usteda od par $, al dovoljno da se ustedi taman za bonus nekog menadzera.
  • Ender: Slazem se, masa korisnika nema neke prevelike zahteve, niti koristi zahtevne programe, ali sam sistem postaje s vremenom gladan resursa, i to bude cesto ogranicavajuci faktor. Ali u upravi drage nam firme sede neki ljudi koji vrlo precizno odmere svaki korak, tako da s druge strane mislim da ima smisla, koliko god meni logika govori drukcije.
  • Bertone: Sve ovisi koliko €/$ će tražiti,... masa ljudi još koristi Intel MBA/MBP i ne daje im se 1k€ za osnovni MBA, a potrebe im nisu veće od tu i tamo kojeg dopisa, e-maila ili pogledati kakav video.
  • Ender: malo je bzvz imati MacBook sa procesorom od iPhone-a, a imas iPad sa M1 procesorom. ne vidim segment trzista za taj MacBook.
  • Ender: izgleda ce tako i ovog puta biti. ti MacBook-ovi su imali core-M seriju procesora (M, M3, M5 i M7), a poslednja serija je imala core-i procesore 2017. god.
  • smayoo: Imali su već i prije takav neki proizvod. Onaj "zlatni" macbook 12", zar ne. Pa se nije baš "primio".
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgledno je da izlazi low-end MacBook, tj. povratak stare MacBook serije, oviga puta sa iPhone čipom unutra. Ako se ostvari, biti će zanimljivo
  • drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
  • cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
  • smayoo: RIP Renato Baretić :(
  • dpasaric: Cijene su ti iste kao u Švicarskoj, kada to prihvatiš, sve bude jednostavnije! :)
  • ping: @drlovric Geneva?
  • ping: A
  • drlovric: Jucer sam stigao a vec sam blago sokiran hrvatskim cijenama. Neke stvari vrijedjaju inteligenciju, ali valjda se brzo naviknem :)
  • smayoo: O, brate, kakav pacijent.. :)
  • dpasaric: Joj on je inače lud tip, ali ovo je skroz fora! :)
  • drlovric: Kakva bolest od videa :) [link]
  • dpasaric: Novi mega-članak na naslovnici! Nije za svakoga, ali za one koji to vole bit će poslastica! :)
  • zoranowsky: Također!
  • vicko: Pridružujem se čestitkama!
  • smayoo: Čestitam svima Dan antifašističke borbe!
  • roPeD: Pokrenuo temu u Softver forumu
  • smayoo: Piši u forum i probaj biti jasniji
  • roPeD: Lijepo molim
  • roPeD: Jel bi netko znao prebaciti onaj nas stari Mini Rijecnik da ga mozemo koristiti sa novim operativnim sustavima i M chipovima
  • roPeD: Pozdrav svima
  • drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas :)
  • ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
  • dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
  • ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
  • hal9000: Sretan rođendan i dobrodošao u klub!
  • drpongrac23: Hvala svima!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

ammadeus, marioart, Riba, rusty, VanjusOS, Anonimci (470)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.86 Seconds

Provided by iJoomla SEO