Tele2 - postavke za Internet i MMS
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tele2 - postavke za Internet i MMS

16.08.2014 | 18:37
nedavno sam primijetio da mi ne želi ponekad slati MMS-ove pa sam otkrio da u postavkama uopće nemam za njih opciju. ono zaokruženo polje na slici kod mene ne postoji. (?!)
gdje i šta trebam napraviti da omogućim slanje MMS-a?
Prilozi:
16.08.2014 | 19:03
Operater ti mora omogućiti da šalješ MMS-ove (to valjda je) i treba ti negdje (ne znam gdje) biti uneseno koji je apn za slanje MMSova.
16.08.2014 | 19:14
Na iPhoneu ovisno od operatera ima ili nema mogucnost unosa APN-a. Recimo, s T-Com SIM-om, sve dobijes aktivacijom. Ako se nesto smrda, tada reset mreznih postavki i ponovno povuce postavke.
16.08.2014 | 19:31
znači, zovem korisničku službu za postavke?
16.08.2014 | 20:11
A koja mreza? Prijenos podataka mora biti ukljucen jer tako idue MMS.
16.08.2014 | 20:25
Da, naravno. Moraš imati uključen data traffic (i to ne preko wifi, nego baš preko mobilne mreže) da bi mogao slati i primati MMS. Ali poseban je APN za MMS, nije isti kao za surfanje.
16.08.2014 | 21:06
ja sam na Tele2. zvao sam ih i dali su mi postavke pa ih prilažem ako budu trebale nekom drugom. možete promijeniti i naslov posta.
ovo mi je riješilo i problem s hotspotom koji mi do sada nije radio.
Prilozi:
17.08.2014 | 02:02
Eto. Hvala ti i nadam se da će pomoći i nekom drugom.
17.08.2014 | 08:14
Ja na T-Comu ni ne mogu doći do tih postavki, ne mogu hi mijenjati niti vidjeti. Sve automatski. Ocito Tele2 ne salje prema iPhone-u takve postavke.
17.08.2014 | 09:12
Mislim da je stvar u tome da je tvoj iPhone zaključan, kao i moj. Tele2 ne nudi iPhone, znači moraš ga kupiti negdje sa strane, otključanog. Onda je logično da, ako slobodno biraš operatera, možeš i ručno unositi sve te postavke.
17.08.2014 | 09:48
Jok, dva iPhona su otključana i probao sam VIP karticu staviti i radi, ali set onih postavki nije bilo. Ima nešto sitno za postavljanje.
Naime, stari iPhonei su se trebali uštekati u kompo s iTunes-om kad bi se friško stavljala kartica drugog operatera. Očito telefon potegne s mreže opostavke i taada se mogu mjenjati SIM-ovi bez spajanja na iTunes. Tele2 očito nije odradio posao prema Apple-u i zato je tome tako.
17.08.2014 | 10:06
Na tu temu jedno iskustvo da drugi ne lutaju...

Prošao sam prebacivanje sa vipa na tele2.
Određene podateke telefon automatski pokuplja od operatera.
Kada je neki sevis upaljen pod automatikom kada samo izvadiš karticu jednog operatera i staviš karticu drugog operatera tada taj servis više ne funkcionira.
Tako je meni bio igrom slučaja uključen hotspot kada sam predao karicu vipa za zamjenu za tele2. Nakon toga mi je konstantno vrtio hod hotspot postavke i nisam mogao ništa isključiti/mjenjati.
Morao sam ugasiti mob, staviti bilo koju karticu od vipa i isključiti postavke od hotspota, isklučiti mob, staviti karticu tele2 i tek tada sam mogao mjenjati postavke hotspota.
17.08.2014 | 10:27
dobar info. ja sam imao isti problem, ali nisam znao ovu proceduru pa mi cijelo ovo vrijeme nije radio, dok nisam sada unio ove postavke za net i mms. oni glupani u korisničkoj službi su stalno nešto lupardali o tome da to nije do njih, a samo nisu znali ponuditi rješenje.
17.08.2014 | 10:40
Naravno da nisu. Nisu oni plaćeni da ti pomognu riješiti problem. Oni su plaćeni da se dereš na njih kad ti nešto ne radi.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 32 minuta
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, Borisone, Riba, temeljnik, Tito, Anonimci (752)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO