Iphone 4:jabuka i kružić
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4:jabuka i kružić

16.06.2014 | 07:00
jutro
jučer tokom dana sam sa appstore skinuo neki cleaner,neznam kako se točno zove samo znam da je bila slika app-a neka metla,žuto-crvena aplikacija...
i par puta je pokrenuo i odlučio je obrisati...išao sam je deinstalirati i kad je sve to završilo pozadina na mobu mi je bila skroz crna a ikone su bile označene samo tankom bijelom linijom,neznam kako se je to dogodilo i zašto....onda sam ja otišao u wintherboard da označim neku temu tek tako i kliknuo na responding da se on pokrene i da dođe na svoje,međutim ista stvar ko i prije
onda sam uradio hard reset i od tada se samo vrti jabuka i onaj mali kružić,tako da se iphone 4 više ne može dignuti...napravio sam već par puta hard reset ali ništa...čak sam i bateriju otkačio i ponovno je vratio i upalio mob i opeta isti problem...što je moglo biti uzrok ovom problemu...
evo upravo mi se dogodilo neš sasvim drugo,fon je stajao na punjaču i na jedan puta je počeo vibrirati i pojavio se bijeli ekran i crtta u vodoravnom stanju,i primijetio sam da je počeo rub oko ekrana da se crni sa nutarnje strane pa nisam znao što bi pa sam na brzaka otkopčao baterijui onda j e opeta vratio nazad i upalio ga i uvijek stoji jabuka ali sada ekran nije više tolko crn nego ima i bijele boje oko rubova...jel to možda kraj moba ili...
lijepi pozz
16.06.2014 | 08:23
Ako ga itunes prepoznaje, napravi restore. Ako ga ne prepoznaje, pokušaj ga ubaciti u dfu mode pa napravi restore.

I mani se jailbreaka.
16.06.2014 | 10:00
Fizickim vadjenjem baterije (btw koju nisi trebao vaditi) mozda si nesto lose sastavio nazad pa sada uz SW probleme imas i HW.
Napravi restore iz DFU kako je @iAnte napisao.
16.06.2014 | 11:20
Nece napraviti problem vadjenjem baterije.Telefon je upao u loop i moze se srediti na 2 nacina. Prvi je tezi: browse iphone i pobrisati sve sto pravi problem. Drugi kako su ti rekli DFU i restore. JB nije bezazlena stvar
16.06.2014 | 15:28
ja kad spojim iphone na komp odna mi ga komp očita i kad ga spojim na itunes i bacim ga u DFU mode i očita ga ali kad idem na obnovi iphone onda mi se javlja greška 3004...prvo mi s ejavljala greška 3194 pa sam izmijenio u datoteki host neke brojeve i sad ami s ejavlja ta greška 3004...neznam što dalje,samo se vrti jabuka i onaj kružić i to je to...
ovo mi je javljalo na početku kad bi išao na obnovi iphone:www.zaslike.com/viewer.php?file=9bpis23iaxocsdsvb6m5.jpg
ova slika pokazuje kad idem da ga obnovi,ali recite mi zašto mi pod serijski broj ne piše ništa,evo slika:www.zaslike.com/viewer.php?file=qp6say8p4f4o3g6uzrzr.jpg
16.06.2014 | 15:52
Prvo ocisti Host,skopcaj USB kabal ali na ploci,dobro provjeri jesi li u DFU modu.Moras raditi upgrade ako nisi na zadnjem FW.Ako imas spasene SHSH blobs onda probaj downgrade.Postoji problem sa telefonima koji su na nekom starom FW a upadnu u loop,skoro je nemoguce uraditi restore.Ja sada imam jedan kod sebe na servisu kojem je otisla ploca na taj nacin
16.06.2014 | 16:05
kako misliš da očistim host...u DFU modu sam jer se pokaže znak itunsa u usb-a...
što ovo predstavlja:www.zaslike.com/viewer.php?file=2qyvlzq1x74erhhdg1s.jpg
aj napiši mi malo postupak toga...
16.06.2014 | 19:29
Pokušaj restore iz DFU na drugom računalu
16.06.2014 | 20:14
nemam drugo računalo,u tome je problem,imam lap ali mi je pokvaren...
16.06.2014 | 21:23
DFU mode crni ekran
Restore mode znak iTunesa sa USB
16.06.2014 | 21:57
FelixArba76 kaže:
nemam drugo računalo,u tome je problem,imam lap ali mi je pokvaren...

Greška 3004 znači da itunes s tvog računala ne može kontaktirati apple. Pretpostavljam da si prtljao po host fileu. E pa sad bi to trebao vratiti u prvobitno stanje. Guglaj ako ne znaš.

I guglaj kako ući u dfu mode.
17.06.2014 | 03:26
Odnesi u servis.
18.06.2014 | 00:14
dobro jutro forumaši...
evo samo sam vas tio obavijesiti da je iphone riješen i u funkciji...do sada ga je moj dragi prijatelj,bez kojeg moj iphone ne može miky_maus obrađivao...nema ništa od onih koje sam pitao pa mi govorili da je display otišao,da mu je matična otišla i još neke druge stvari...nakraju od toga nije ništa ni bilo...samo ga je trebalo dati čovijeku tko se ipak u to razumije i stvar riješena...trebalo je obrisati itunes i sve što sa njime ide i instalirati nanovo i itunes je uredno očitao iphone i napravio se restore bez problema...mene je malo jučer mučio itunes jer sam samo njega brisao a ovo ostalo ne,zato mi ga i nakraju itunes nije više ni očitavao...
evo uredno napravljen restore i podignut na iOS 7.1.1 i za sada šljaka ko novi...nema JB ali mi ni ne fali,JB sam radio tek tako samo da ga imam...
evo ljudi problem je riješen...
može lock teme
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 7 sati
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Jedro, Riba, songoku, tino1, Anonimci (419)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO