iTunes problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes problem

09.05.2014 | 18:53
Pozdrav svima.Imam iphone 4 ios 7.1,zakljucan na Svedsku Tele 2 mrezu,i kada zelim da ga prispojim na iTunes dolazi mi ovo

Da li bih to mogao ikako da resim osim da ga otkljucam za sve mreze kao sto tu pise? Ako neko zna nek mi pomogne,unaprijed hvala...
09.05.2014 | 20:38
"Da li bih to mogao ikako da resim osim da ga otkljucam za sve mreze kao sto tu pise"? ako me moje znanje engleskog ne vara, to u tvom screenshotu ne piše.
"i kada zelim da ga prispojim na iTunes " želiš li ga prispojiti na računalo koje ima iTunes ili ga jesi prispojio na računalo koje ima iTunes?
Ako želiš aktivirati ga pročitaj ovaj savjet (za početak): "If you want to fix this, get a sim card from the carrier your phone was originally locked to."
Da li je taj iPhone prije bio na bilo koji način hackiran?
09.05.2014 | 20:46
Nemam original sim katricu na koju je on zakljucan,iphone nije hackiran,bio je na ios 6.1.3,kada sam ga updejtovao na ios 7.1 i spojio ga na itunes doslo mi je ovo sto pise na slici.
09.05.2014 | 21:12
Imas skup iPod.Jedino X sim ili fabricko otkljucavanje.
09.05.2014 | 21:14
Hvala ti na pomoci Saint
09.05.2014 | 21:18
Znači, ti želiš taj iPhone otključati za sve mreže, da se vratimo tvojem pitanju? Nevezano uz tvoj problem, samo razmišljam na glas, koji je ovo po redu iPhone iz Švedske sa problemom?
Nažalost nisam baš kompententan riješiti tvoj problem, ja sam samo malo detaljnije tebe ispitao o problemu jer si bio vrlo štur sa podacima. Ako želiš pomoć ne bi bilo loše malo detaljniji opis problema i povijest tog iPhonea (kako baš Švedski Tele2, gdje je originalni SIM, kako si ga nabavio (od nekoga poznatog, preko nečega ala Njuškalo..), da li se može iPhone upaliti, što javlja nakon paljenja, jesi li možda proguglao po forumu "DFU mode"..) možda previše pitam ali nikad ne znaš što bi moglo pomoći.
Ako sam u krivu neka me netko ispravi.
EDIT: dok sam tipkao Saint riješio..
10.05.2014 | 07:35
Yonkis kaže:
Znači, ti želiš taj iPhone otključati za sve mreže, da se vratimo tvojem pitanju? Nevezano uz tvoj problem, samo razmišljam na glas, koji je ovo po redu iPhone iz Švedske sa problemom?
Nažalost nisam baš kompententan riješiti tvoj problem, ja sam samo malo detaljnije tebe ispitao o problemu jer si bio vrlo štur sa podacima. Ako želiš pomoć ne bi bilo loše malo detaljniji opis problema i povijest tog iPhonea (kako baš Švedski Tele2, gdje je originalni SIM, kako si ga nabavio (od nekoga poznatog, preko nečega ala Njuškalo..), da li se može iPhone upaliti, što javlja nakon paljenja, jesi li možda proguglao po forumu "DFU mode"..) možda previše pitam ali nikad ne znaš što bi moglo pomoći.
Ako sam u krivu neka me netko ispravi.
EDIT: dok sam tipkao Saint riješio..

Iphone sam dobio od brata iz Svedske nije bio otkljucan niti je imao original sim karticu,iphone mi radi moze da se upali i koristi,jedino kad ga prispojim na iTunes pise mi ono na onom screenshotu..prije dok sam imao ios 6.1.3 mogao sam ga prispojit na iTunes,ali sada kada sam uradio update na ios 7.1 nece.
10.05.2014 | 10:33
To sto pises nema bas nikakve logike,hajde udahni i ponovo objasni.

Telefon koji je zakljucan na neku mrezu i kada se uradi restore on trazi aktivaciju sa karticom aperatera.Znaci nema teorije da se telefon moze koristiti tj proci dio aktivacije bez kartice. Ako si napisao da je telefon dosao zakljucan i da si ga koristio(sve osim poziva ako sam dobro shvatio)do upgrade na 7.1.Sad ne mozes koristiti jer nije aktiviran.Molim te objasni sta ti znaci " i,iphone mi radi moze da se upali i koristi" ?????????? Znaci ti vidis SB ikone,mozes surfati,slusati muziku,slikati........????????
10.05.2014 | 11:39
Doduse, meni nije jasno sto uopce @mirnnes hoce?
Imam osjecaj kako nesto prtlja. Ako je telefon od brata koji je u Svedskoj, nek mu posalje jednu SIM karticu operatera. Vjerujem kako ih ima na oglasnica za par kruna.
10.05.2014 | 15:10
Da saint mogu surfati netom,slusati muziku itd..a posle updejta na ios 7.1 na itunes treba aktivacija
10.05.2014 | 20:45
mirnnes kaže:
Da saint mogu surfati netom,slusati muziku itd..a posle updejta na ios 7.1 na itunes treba aktivacija

E to je jedna od stvari novog iOSa, veca sigurnost i sl.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 23 minuta
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, Bip, Riba, temeljnik, Anonimci (613)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO