iTunes problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes problem

09.05.2014 | 18:53
Pozdrav svima.Imam iphone 4 ios 7.1,zakljucan na Svedsku Tele 2 mrezu,i kada zelim da ga prispojim na iTunes dolazi mi ovo

Da li bih to mogao ikako da resim osim da ga otkljucam za sve mreze kao sto tu pise? Ako neko zna nek mi pomogne,unaprijed hvala...
09.05.2014 | 20:38
"Da li bih to mogao ikako da resim osim da ga otkljucam za sve mreze kao sto tu pise"? ako me moje znanje engleskog ne vara, to u tvom screenshotu ne piše.
"i kada zelim da ga prispojim na iTunes " želiš li ga prispojiti na računalo koje ima iTunes ili ga jesi prispojio na računalo koje ima iTunes?
Ako želiš aktivirati ga pročitaj ovaj savjet (za početak): "If you want to fix this, get a sim card from the carrier your phone was originally locked to."
Da li je taj iPhone prije bio na bilo koji način hackiran?
09.05.2014 | 20:46
Nemam original sim katricu na koju je on zakljucan,iphone nije hackiran,bio je na ios 6.1.3,kada sam ga updejtovao na ios 7.1 i spojio ga na itunes doslo mi je ovo sto pise na slici.
09.05.2014 | 21:12
Imas skup iPod.Jedino X sim ili fabricko otkljucavanje.
09.05.2014 | 21:14
Hvala ti na pomoci Saint
09.05.2014 | 21:18
Znači, ti želiš taj iPhone otključati za sve mreže, da se vratimo tvojem pitanju? Nevezano uz tvoj problem, samo razmišljam na glas, koji je ovo po redu iPhone iz Švedske sa problemom?
Nažalost nisam baš kompententan riješiti tvoj problem, ja sam samo malo detaljnije tebe ispitao o problemu jer si bio vrlo štur sa podacima. Ako želiš pomoć ne bi bilo loše malo detaljniji opis problema i povijest tog iPhonea (kako baš Švedski Tele2, gdje je originalni SIM, kako si ga nabavio (od nekoga poznatog, preko nečega ala Njuškalo..), da li se može iPhone upaliti, što javlja nakon paljenja, jesi li možda proguglao po forumu "DFU mode"..) možda previše pitam ali nikad ne znaš što bi moglo pomoći.
Ako sam u krivu neka me netko ispravi.
EDIT: dok sam tipkao Saint riješio..
10.05.2014 | 07:35
Yonkis kaže:
Znači, ti želiš taj iPhone otključati za sve mreže, da se vratimo tvojem pitanju? Nevezano uz tvoj problem, samo razmišljam na glas, koji je ovo po redu iPhone iz Švedske sa problemom?
Nažalost nisam baš kompententan riješiti tvoj problem, ja sam samo malo detaljnije tebe ispitao o problemu jer si bio vrlo štur sa podacima. Ako želiš pomoć ne bi bilo loše malo detaljniji opis problema i povijest tog iPhonea (kako baš Švedski Tele2, gdje je originalni SIM, kako si ga nabavio (od nekoga poznatog, preko nečega ala Njuškalo..), da li se može iPhone upaliti, što javlja nakon paljenja, jesi li možda proguglao po forumu "DFU mode"..) možda previše pitam ali nikad ne znaš što bi moglo pomoći.
Ako sam u krivu neka me netko ispravi.
EDIT: dok sam tipkao Saint riješio..

Iphone sam dobio od brata iz Svedske nije bio otkljucan niti je imao original sim karticu,iphone mi radi moze da se upali i koristi,jedino kad ga prispojim na iTunes pise mi ono na onom screenshotu..prije dok sam imao ios 6.1.3 mogao sam ga prispojit na iTunes,ali sada kada sam uradio update na ios 7.1 nece.
10.05.2014 | 10:33
To sto pises nema bas nikakve logike,hajde udahni i ponovo objasni.

Telefon koji je zakljucan na neku mrezu i kada se uradi restore on trazi aktivaciju sa karticom aperatera.Znaci nema teorije da se telefon moze koristiti tj proci dio aktivacije bez kartice. Ako si napisao da je telefon dosao zakljucan i da si ga koristio(sve osim poziva ako sam dobro shvatio)do upgrade na 7.1.Sad ne mozes koristiti jer nije aktiviran.Molim te objasni sta ti znaci " i,iphone mi radi moze da se upali i koristi" ?????????? Znaci ti vidis SB ikone,mozes surfati,slusati muziku,slikati........????????
10.05.2014 | 11:39
Doduse, meni nije jasno sto uopce @mirnnes hoce?
Imam osjecaj kako nesto prtlja. Ako je telefon od brata koji je u Svedskoj, nek mu posalje jednu SIM karticu operatera. Vjerujem kako ih ima na oglasnica za par kruna.
10.05.2014 | 15:10
Da saint mogu surfati netom,slusati muziku itd..a posle updejta na ios 7.1 na itunes treba aktivacija
10.05.2014 | 20:45
mirnnes kaže:
Da saint mogu surfati netom,slusati muziku itd..a posle updejta na ios 7.1 na itunes treba aktivacija

E to je jedna od stvari novog iOSa, veca sigurnost i sl.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 20 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO