Loading circle iphone 5, ios 7.1.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Loading circle iphone 5, ios 7.1.1

02.05.2014 | 10:48
ImageUploadedByTapatalk1399023999.188747.jpg

Kod kolege, uzeo iphone 5, odmah smo restore cisti odradili, set as new, pogasili push (mail), backround refresh, privacy off, 3g off, send diagnostic off, opet se vrti stalno kada smo na home screenu samo, cim udje u neku app, nestane ovaj krug.

Ima li tko slicnu situaciju?

Ako netko ima prijedlog za drugi naziv teme, slobodno, neznam kako ga nazvat na hrvatskom
02.05.2014 | 11:11
iskljuci bateriju u procentima
02.05.2014 | 18:41
Iskljucena opet isto.
02.05.2014 | 20:39
kvaju kaže:

Kod kolege, uzeo iphone 5, odmah smo restore cisti odradili, set as new, pogasili push (mail), backround refresh, privacy off, 3g off, send diagnostic off, opet se vrti stalno kada smo na home screenu samo, cim udje u neku app, nestane ovaj krug.

Ima li tko slicnu situaciju?

Palo mi na pamet, kad je već Set as new - da li je moguće da upravo cucla s iClouda postavke, slike, adrese, mailove...?
Obično se taj kružić downloadanja javlja s lijeve strane, ali tko zna...
03.05.2014 | 00:05
I kod mene. S lijeve strane. iphone 5s, ios 7.1 Bas sam razbijao glavu s tim i htio otvoriti temu.
Prosao sam sav sustav svih iskljucivanja svega i dalje vrti. Eve sad sam u Sloveniji i ne vrti.
Nije iCloud... jer ga ja nemam ukljucenog.
Ajmo, ajmo... ima netko objasnjenje?
03.05.2014 | 00:30
Kod mene je na iphone 5, mislim isto 7.1.1 na ljevoj strani vrtilo jedno vrijeme, kod wifi znaka, i stalo odjednom.
03.05.2014 | 18:00
Meni je na iP4 pomoglo da ga ugasim i upalim
nakon nekog vremena.
03.05.2014 | 18:20
Navodno pomaze hard reset,mada je izgleda problem u nekoj aplikaciji koja se pokusava nakaciti na internet.
10.05.2014 | 01:16
ImageUploadedByTapatalk1399680977.477222.jpg

Evo i meni nakon restora na 7.1.1 opet pocelo.

Ocito bug neki.
10.05.2014 | 19:47
Hard reset rijesava problem.
12.05.2014 | 11:52
da, hard resert je rješio problem

home+power tipka držat 10 sec, poslje toga sve ok.

čudno sad pomaže al sam skoro 100% uvjeren da sam probao to i prije, ali nije pomoglo.

i meni i kolegi je pomogao hard reset.

@saint i @light hvala na odgovorima, pomoglo je, thumbs up izgleda ne radi na ovom novom forumu.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 18 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO