iPhone 5 sleep/wake button replace program
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5 sleep/wake button replace program

26.04.2014 | 10:54
Evo baš vidim da je Apple pokrenuo program zamjene sleep/wake tipke za određene modele iPhone-a 5, na njihovoj stranici sam po serijskom broju saznao da je i moj podložan promijeni. E sad, budući mi tipka zasad radi, da li mislite da se isplati nešto poduzimati i da li će se taj program odnositi i na nas? U smislu odnesem ga u servis u Zagrebu a oni šalju Apple-u?

www.macrumors.com/2014/04/25/iphone-5-sleepwake-replacement/
26.04.2014 | 10:54
Evo ja pisao u iPhone, a ode u općenito... Neka netko prebaci... Hvala...
26.04.2014 | 11:38
Podložan promjeni ne i kvaru. Ja ne bi mijenjao (imam isto 5-icu) i neka ti nekaj zeznu, tukel se budeš po glavi.
26.04.2014 | 11:46
zabac kaže:
Podložan promjeni ne i kvaru. Ja ne bi mijenjao (imam isto 5-icu) i neka ti nekaj zeznu, tukel se budeš po glavi.

A i to što kažeš...
26.04.2014 | 12:29
Borostef kaže:
zabac kaže:

A i to što kažeš...

Ekipa, čitajte malo pažljivije. To vrijedi samo za modele petice proizvedene u 3. mjesecu 2013. godine. Apple je dao i link na koji ukucaš serijski broj uređaja da vidiš je li tvoj mob slučajno među njima, a ako i je - za sada to vrijedi samo u USA.
26.04.2014 | 12:37
Ja sam unio svoj serijski broj i kaže da je "eligible". A telefon je s kraja 2012. g.
Piše da u Americi počinje 25.05, a "in other countries" od 2.5.
26.04.2014 | 13:38
@kloba Program vrijedi za sve iPhone 5 uredjaje ako po serijskom broju kaže da je jedan od onih koji su zahvaćeni problemom. Isto tako, program je na snazi dvije godine od datuma kad je telefon kupljen, što znači da oni koji su ga kupili prvog dana imaju još oko pet mjeseci da obave popravak. Ono što smayoo kaže je točno, od 2.5. program starta u "other countries", a to uključuje i Hrvatsku...

"Additionally, the program is only effective for two years after the initial retail purchase of the iPhone 5 unit in question, meaning buyers who purchased the iPhone 5 when it first was released have at least five months to have their machines repaired."
26.04.2014 | 13:39
smayoo kaže:
Ja sam unio svoj serijski broj i kaže da je "eligible". A telefon je s kraja 2012. g.

Točno tako. I meni veli da je "eligible" (mada ne znam značenje rijeći "eligible" > kvalificiran).
26.04.2014 | 14:00
zabac kaže:
smayoo kaže:

Točno tako. I meni veli da je "eligible" (mada ne znam značenje rijeći "eligible" > kvalificiran).

Pa kaj su svi "Eligible"?! Možda su to nama poslali sve te s greškom?
26.04.2014 | 14:32
Borostef kaže:
@kloba Program vrijedi za sve iPhone 5 uredjaje ako po serijskom broju kaže da je jedan od onih koji su zahvaćeni problemom. Isto tako, program je na snazi dvije godine od datuma kad je telefon kupljen, što znači da oni koji su ga kupili prvog dana imaju još oko pet mjeseci da obave popravak. Ono što smayoo kaže je točno, od 2.5. program starta u "other countries", a to uključuje i Hrvatsku...

"Additionally, the program is only effective for two years after the initial retail purchase of the iPhone 5 unit in question, meaning buyers who purchased the iPhone 5 when it first was released have at least five months to have their machines repaired."

Samo prenosim đšta pišu - Cult of Mac
Does your iPhone 5 suffer from a dodgy power button? If so, Apple will repair it free of charge, according to a new announcement made by the company.

“Apple has determined that the sleep/wake button mechanism on a small percentage of iPhone 5 models may stop working or work intermittently,” Apple states. “iPhone 5 models manufactured through March 2013 may be affected by this issue.”
Što se mog serijskog tiče, odgovorilo mi je The iPhone 5 serial number you entered is not eligible for this program. No further action on your part is needed at this time.
Tako da izgleda, vi jeste "podobni" za popravak. Šta vas briga, besplatno je...
26.04.2014 | 14:49
Borostef kaže:
zabac kaže:
smayoo kaže:

Pa kaj su svi "Eligible"?! Možda su to nama poslali sve te s greškom?

Ja sam svoj kupio u SAD pa je takodjer eligible .
26.04.2014 | 14:56
Mozda bi trebalo obratiti paznju na ovo podcrtano u attachmentu .
Prilozi:
26.04.2014 | 14:57
@Kloba... Ponekad taj engleski jezik zna imati previše nijansi... Logika bi i meni rekla da "Manufactured through march" znači "proizvedeno tijekom ožujka", ali zapravo znači "proizvedeno do, uključivši i ožujak"
Kako bilo, ako tko odluči slati na popravak neka javi na koju proceduru se odlučio...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 21 minuta
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, Bip, Borisone, Riba, temeljnik, Anonimci (596)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.11 Seconds

Provided by iJoomla SEO