iphone 4s 64Gb i bljesak
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 4s 64Gb i bljesak

31.03.2014 | 12:47
Pozdrav ekipa,
novi sam na forumu,ali zato jako dugo čitam ovaj forum i dosta toga sam naučio od vas.
E sad imam jedan problem,prije 3 mjeseca sam kupio novi iphone 4s od 64Gb u ovlaštenoj radnji,uređaj je zaključan,nije rađen Jaillbreak niti išta što ga se moglo poremetiti,nije ispao nikada,stvarno se pazi na njega.

Problem je kad se stisne home tipka,ekran prvo bljesne kao blic i onda se pojavi tek pozadina da se otključa,poslan je već treći puta na servis gdje oni svaki puta zamjene softver,tvrde da je to karakteristika iOS-a 7,u što ja naveliko sumnjam jer sam isprobao na nekoliko istih modela i nazvao u apple-ovu trgovinu i rečeno je da se to ne smije događati.Kada sam to rekao servisu,žena mi je kao odgovor dala,pa znate gospodine svako od nas drugačije koristi mobitel,što je po meni veliki apsurd jer ako je to karakteristika toga softvera znači da bi svaki uređaj sa tim softverom morao to imati.

Ako se netko razumije u problem molim da mi pomogne.Hvala svima unaprijed na volji i odgovorima.
31.03.2014 | 12:53
Meni to izgleda kao da svaki put kada stisneš home tipku da napravi screenshot, pogledaj dobro da li je power tipka uredu.
31.03.2014 | 13:01
Toga se nisam sjetio,no još jedna stvar,taj bljesak se izrazito vidi na danjem svjetlu,čim je u mraku mobitel manje se vidi,a ako je na suncu onda je stvarno kao da netko slika pa blic se uključi.Sve se to događa na ekranu mobitela,power tipka je radila normalo po pitanju paljenja i gašenja,s obzirom da je više na servisu nego kod mene,nisam ni pregledao sve.Još mi se događalo da mi nestane tona u slušalici i da mi zablokira usred pisanja poruke i slično.Servis navodi da je kod njih sve u redu i da je test-ok.Ja ga u radnji pred djelatnicima isprobam kad ono ista stvar.
31.03.2014 | 13:50
Imas pravo na novi aparat,koliko znam tj kako si opisao to je problem do backlight-a
31.03.2014 | 14:01
Hvala puno na odgovoru,moderatori možete ukloniti temu.
31.03.2014 | 14:04
Nema zaključavanja teme!
Tema se zaključava jedino kad se ustaše, četnici, partizani, HDZ-ovci i SDP-ovci nasele.
31.03.2014 | 14:11
mislio sam obrisati jer sam dobio odgovor pa da ne smeta,ali kako god vi kažete
31.03.2014 | 14:29
Ne brišemo teme, niti ih zaključavamo. Ako naleti netko s istim problemom, cilj je da i sam, pretraživanjem, nađe ovaj isti topic i sam sebi pomogne.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 58 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO