Iphone 4 problem s mrežom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone 4 problem s mrežom

26.03.2014 | 11:15
Pozdrav svima... dobio sam nedavno iphone 4 od bratića. Kupljen je u t-mobileu i bratić ga je koristio oko 2 godine. Pošto ja koristim tele 2 išao sam u t mobile da mi ga otključaju i sve je prošlo u redu. Koristio sam oko 3 tjedna mobitel ali u mjestu u kojem stanujem je dosta slab signal tele2 pa sam otišao prebacit broj u t-mobile i uključio prejaku opciju (koristim bonove). Broj mi je aktiviran i stavljam karticu u iphone međutim ne pronalazi signal... stalno piše nema usluge. Stavljam karticu u drugi uređaj i u tablet radi bez greške full signal..stavljam opet tele 2 karticu u iphone i radi bez problema.. Probao sam i druge kartice t-mobile u iphone i nije pronalazio signal ni na jednoj a otključan je tvornički.. da li netko zna u čemu je problem? inače na iphoneu je ios 7.1 a firmware je 04.12.09..... Nadam se da sam otprilike objasnio u čemu je problem

Pozdrav
26.03.2014 | 11:46
krivi subforum
26.03.2014 | 11:57
Evo, preseljeno...
26.03.2014 | 12:01
isprike...hvala
26.03.2014 | 12:14
hmm ako ti je telefon kao world phone trenutno onda bi to trebalo raditi, no ako ne radi niti jedan tmobile kartica, onda mislim da ti ne preostaje nego da odeš ponovno u tmobile i vidiš s njima što bi mogao biti problem.
26.03.2014 | 12:25
Jesi li vec probao resetirati mrezne postavke?

Settings > General > Reset > Reset Network Settings
26.03.2014 | 13:15
Ja bi resetirao sve postavke i stavio gore najnoviji os..
26.03.2014 | 13:17
tako je meni isto bilo, i nakraju se ispostavili da oni nisu otkljucali pa sam ponovno slao upit i tek poslje toga je uspilo, kada spojis sa drugom karticom na itunes jel ti pokazuje ista?
26.03.2014 | 14:02
teddy... jesam probao sam par puta i nista nije pomoglo... serafin.. resitirao sam nekoliko puta sve i ponovno stavio ios 2 puta i nista nije pomoglo...tele 2 i dalje radi a tmobile neće...
budem ponovno slao upit mailom u tmobile za otključavanje pa ćemo vidjeti...kad spojim na itunes kaze vaš mobitel je otključan ili kako već piše i to je to
26.03.2014 | 14:07
Ajde jos probaj manualno odabrati T-Mobile mrezu.

Settings > Carrier > Automatic > OFF te i iz ponudjene liste izabrat T-Mobile
26.03.2014 | 14:22
što je najčudnije kada tako pokušavam uopće ne ponudi mrežu nikakvu, a kada mi je tele 2 kartica u iphoneu onda ponudi samo tele 2 niti jednu drugu
26.03.2014 | 14:55
Zanimljivo, jer meni bez obzira na to da li iP bio zakljucan ili ne ponudi sve dostupne mreze.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 32 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO