Iphone IMEI - lijepo molim odgovor, hitno je
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Iphone IMEI - lijepo molim odgovor, hitno je

12.03.2014 | 15:25
Zvao sam oglas za iPhone 5c, kaže prodavač da ima elektronsku garanciju u t-mobile, preko imei broja, pa me zanima gdje to mogu provjeriti? Sad će mi poslati imei i ako sve štima naći ću se s njim, pogledati još uživo i kupiti.
12.03.2014 | 15:42
Preko IMEI ne znam gdje ima, a na selfsolve.apple.com imaš preko serijskog broja. Uneseš serijski broj i on ti kaže da li je iPhone legalno kupljen te da li vrijedi garancija.
12.03.2014 | 15:46
selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
Ovdje sam upisao, piše da je garancija važeća do 2. mj 2015. Znači trebalo bi sve biti u redu? Mobitel nema pisanu garanciju ni račun, ali poslao mi je taj imei i piše da vrijedi.. Da li stvarno vrijedi takva garancija samo preko imei u t-com-u?
12.03.2014 | 15:57
Za HR nisam siguran ali da odes npr u Sloveniju,garancija vrijedi.Mijenjaju telefon bez problema.
12.03.2014 | 16:33
Da, RH je posebna banana država
12.03.2014 | 17:44
Izbjegavaj je.
13.03.2014 | 09:19
saint kaže:
Za HR nisam siguran ali da odes npr u Sloveniju,garancija vrijedi.Mijenjaju telefon bez problema.

Jesi možda imao iskustva sa ovim?

Dali je potrebno imati račun od telefona da priznaju garanciju ili je dovoljna ova preko IMEI-a garancija?
13.03.2014 | 10:05
Da imam iskustva sa tim,ne pricam na pamet.Odes npr u Madzarsku i dobijes telefon za 5 minuta.Jedino je vazno da telefon nije iz Kanade ili USA.To funkcionise i u DE,SLO....Bio je jedan slucaj sa jednim nasim clanom koji je kupio iPhone u SA i poslao na servis zbog ekrana.Sreca pa me je kontaktirao prije nego su otvorili telefon,preporucio sam mu Sloveniju i momak je sve zavrsio za 5 minuta.Moze i potvrditi ako procita post.Znaci,nije ti nista potrebno,samo telefon i vazeca garancija od Apple-a.
13.03.2014 | 10:34
Kupio sam mobitel, ženska koja mi je prodala kaže da je mobitel kupljen preko sindikata, iz t-mobile-a je, kupljen je 17.2.2014., koristen par dana, nema nikakvih tragova koristenja, platio sam ga 2600 kuna. Na appleovoj stranici sam upisao imei i piše da garancija vrijedi godinu dana.
S mobitelom sam jako zadovoljan! Prelazim s galaxy note 2 tako da sad napokon mogu mobitel normalno staviti i izvaditi iz džepa traperica
Hvala na pomoći oko garancije, ako se nešto dogodi i ako mi slučajno nebi priznali garanciju u t-comu neće biti problem otići u sloveniju.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 30 minuta
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D
  • Riba: Po muskim i zenskim konektorima.
  • jura22: Zašto ženski robot mora imati sise? U stvari, zašto uopće postoje muški i iženski roboti? Kako ih tazlikovati?
  • smayoo: @bbosnjak, otvori temu u forumu pa pitaj da ti se jave jabučari iz Zagreba ili okolice koji imaju monitor iz te generacije da probaš s njihovom ciglom
  • smayoo: Aha, to ima vanjsku ciglu za napajanje? Pa da, onda svakako treba probati s drugom ciglom prije ikakvog servisa.
  • jura22: Sumnjam. Rekoi su neka nabavim nateriju i onda je budu zamijenili. U stvari, trebao sam je nabaviti, sam zamijeniti i inda njima odnjeti novce.
  • dpasaric: Za Cinemu 23 prvo provjeri da nije samo napajanje, 90% slučajava bude to.
  • Riba: Vjerojatno su pretrpani poslom kao i svi.
  • jura22: Vidim hvalite RAM servis. Ja sam ih pitao za promjenu baterije pa su poceli kolutati s ocima. Kao da su me htjeli otpiliti.
  • jura22: Jok, Ludbreg je centar svijeta.
  • bbosnjak: Jbg. mi Zagrebčani mislimo da smo u cetru svijeta. Hvala na linku.
  • Riba: Kad ljudi ne kazi lokaciju obicno se radi o Zagrebu. :) U tom slucaju preporuka za [link]
  • Riba: A gdje se nalazis?
  • bbosnjak: Imam Apple Cinema Display 23-Inch. Radio je ok do prije mjesec dana i prekrasan je. Imao je jednu crtu mrtvih pisela po sredini ali koga briga kad je tako elegantan i dobru sliku ima. I onda je prestao raditi. Ima li igdje servis koji bi to mogao pogledati i možda popraviti ili bi to možda netko udomio pa se time pozabavio. Ne mogu se natjerati da ga odnesem na glomaznni otpad ko da je neki šte
  • smayoo: [link]
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO