Postoji negdje mogućnost tvorničkog otključavanja iPhonea 5c? Inače kupljen u inozemstvu, a najprihvatljivija opcija bi bila Split i okolica.
Hvala,
Pozdrav!
Uvijek mac sa dvije ostrice.Lokalni "majstor" ce vratiti novac ali divlji site nece.A ima svega,ja sam danas platio unlock za neki HTC koji nema teorije da se otkljuca,ali su mi uredno uzeli pare.
Postoji negdje mogućnost tvorničkog otključavanja iPhonea 5c? Inače kupljen u inozemstvu, a najprihvatljivija opcija bi bila Split i okolica.
Hvala,
Pozdrav!
Na neku francusku mrežu, ne znam točno koja je u pitanju.. Ne bi se zezala sama s tim da ne bi bilo problema kakvih, radije bi dala u neki centar, vip, t-mob., ne znam tko to radi i po kojoj cijeni?! Inače, meni bi treba za tele2
Da,treba internet zbog aktivacije. Ali ona je navela da joj treba za odredjenu mrezu(tele2 u ovom slucaju),samo kazem da kada se otkljuca da je slobodan za bilo koju.
smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.