Bluetooth slušalica - compatibility
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Bluetooth slušalica - compatibility

02.02.2014 | 17:00
Htio bih kupiti bluetooth slušalicu za iP5s ali nemam nikoga da bi mi mogao iz iskustva reći funkcioniraju li (mislim na kompatibilnost) BT slušalice sa iP5s.
Vidim da na Apple Storeu nude samo jedan model slusalice ( Plantronics A170 Margue) pa me zanima znači li to da je to jedino što Apple sugerira što će raditi sa iP5s pošto ima "Bluetooth 4.0 wireless technology".

Plantronics M55/25 ili neka Jabra bi bio moji izbor.
02.02.2014 | 17:38
Sve slušalice će raditi kao hands free, neke će raditi i kao audio slušalice. Imao sam Sony-Ericsson neku i radila je uredno. U slušalici je uvjek isto zvonilo (bez obzira na zvuk zvona iPhone-a), dok je s nekom Nokiom u slušalici zvonila ista melodia kako i na telefonu.
Bila je rudimentna podrška, ali je radilo. Čak je i glasovno biranje radilo (mada se nisam uspio izvještiti).
Trebaš vidjeti što očekuješ od slušalice/a.
02.02.2014 | 17:58
Parrot minikit. Parrot ugradni radi. Jabra drive radi. Sony autoradio s ugrađenim BT radi. Noname iz Chipoteke, koja se stavlja na uho isto radi... Po pitanju razine integracije, najzadovoljniji sam s Jabra drive. Po pitanju kvalitete zvuka - sa Sonyjem.
02.02.2014 | 18:17
Očekujem od slušalice da se upari sa iP5s i da ne puca veza usred razgovora. Očekujem da mi zazvoni (bilo kako) u uhu ukoliko je dolazni poziv. Ništa više.
Također mogućnost slušalice da se možda upari sa još jednim telefonom tj da podržava 2 telefona odjednom (plantronics m55/25)
Nemam u autu ugrađen autoradio sa BT funkcijom ili koji bi se povezivao sa BT slušalicom tako da mi to nije primarno.
02.02.2014 | 18:36
Nije smisao da se radio povezuje sa slušalicom, nego da se autoradio povezuje s mobitelom, tako da ti ne treba BT slušalica na uhu, nego koristiš audio sustav u autu (+ dodatni ugrađeni mikrofon).
Za to što očekuješ preporučam neku od Jabra slušalica. Također ti preporučam da si to kupiš preko njemačkog E-baya.
02.02.2014 | 20:10
Ja koristim neku obicnu od Nokie, mislim da je BH 105, najobicnija sto moze biti i radi mi odlicno. Lagana, ne boli uvo' a kostala oko 80 kn. Za moje potrebe vise nego dobra. I radi sa 5s naravno.
02.02.2014 | 23:47
Imam Nokiinu BH-210 ali mi je prestala raditi iz ne znam kojeg razloga. Jednostavno se ne povezuje tj ne vidi ju ni jedan mobitel. Reset se radi da ju spojim na punjač ali ne pomaže stoga gledam kupiti novu BT slusalicu.
03.02.2014 | 08:42
Što to znači? Svaki put kad je spojiš na pinjač ona se resetira ili kad je na punjaču treba još koju tipku stisnuti?
Teško da je ovo prvo.
Što se tiće uparivanja dva telefona s jednom slušalicom, to treba provjeriti, jer ih većina to nije u stanju (barem nekad nije bilo moguće ali danas u BT 4.0 možda je to podržano).
03.02.2014 | 11:06
Ovo za Nokiu i reset mi je smješno, mora se nešto još držati da se resetira i da je spremna za povezivanje s novim uređajem.
Ovo za Jabru je OK.
03.02.2014 | 11:58
Jedno je reset (postavki) a drugo je povezivanje. Povezivanje radi tako da se slušalica upali dugim držanjem tipke i uparivanjem sa 0000 (što meni sad ne radi sa ni jednim (pametnim)telefonom. A ni reset vjerovatno
03.02.2014 | 17:05
Izgleda crkla, kao i ona moja koju sam imao (baterija je vrisnula i gotovo). Radi 1/2 poziva.
03.02.2014 | 21:43
Nije baterija u pitanju. Pali se uredno i mogu je držati u pairingu modeu (zovi to kako hoćeš, stand byu) dva dana.. rado bi je nekom poklonio jer mi je glupo baciti jer meni ne radi.
03.02.2014 | 23:21
Ako si dovoljno vičan, probaj slušalicu otvoriti i odpojiti bateriju. Baterija ziher ima dvije žičice koje završavaju nekim minijaturnim konektorom koji je zaštekan na elektroničku pločicu. Odpoji bateriju i pusti tako 10 minuta. Onda spoji pa vidi da li je došao sebi.
Imao sam jedan handsfree za auto od Sonyja koji se znao tako zaglupaviti... Kad bi mu skinuo bateriju, onda bi se resetirao i proradio. Dok mi ga jednom prilikom nije došlo pun kufer pa sam ga lijepo nježno položio pod kotač moje Toyote i prevezao se preko njega. Nekoliko puta. I kupio si Parrota.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 21 sati
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!
  • pontmax1: Ima li šampanjac ili samo Pepsi bez šećera :D
  • Yonkis: Sretan Božić svima!
  • vjeko1: Sretan Božić svima!
  • jura22: Sretan Božić i blagoslovljeni mi bili svi bez obzira na sve!
  • Gjuroo: Sretan Božić, ekipa!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO