iPhone 5s me za*ebava
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5s me za*ebava

20.12.2013 | 08:22
Dragi jabucari,
Imam 5s star oko mjesec i pol dana, na njemu iOS 7.0.4.
Nesto aplikacija, nesto slika i malo muzike. Nista specijalno. Dogada se sljedece, sinoc ga stavim punit a jutros kad sam se probudio bat na 64%, punjen preko laptopa. Mislio sam danse lap ugasio ali nije.
Sljedece, ponekad kad ga otkljucavam samo se resetira sam od sebe ili kad nesto radim na telefonu pa hocu nesto trece upalit oper ista stvar. Probao klasicne nacine pripomoci no i dalje ista stvar. Dali je vrijeme za reklamaciju ili ?
20.12.2013 | 08:34
Prvo restore,ako ne pomogne servis- garancija -zamjena za novi
20.12.2013 | 09:04
Ma jesam i set as new bez backup-a iako nemam puno aplikacija a i ove koje koristim nisu neke prevelike ili prezahtjevne ali i da jesu pa majku mi bozju mora ih tjerat . Mislim da ce i biti tako jer dok je bilo JB-a bilo mi je to koliko toliko normalno ali sad nikako nije.
20.12.2013 | 13:44
Ovo sa punjenjem nisam siguran šta je, ali ove probleme sa resetiranjem telefona ima dosta ljudi sa 5S...
Navodno je problem u tome što još neke stvari nisu potpuno ispolirane u iOS-u da rade kako treba na 64 bitnom procesoru, što bi rekli "porođajne muke"...
U svakom slučaju, budući da ti je telefon pod garancijom ja bi ga nosio na zamjenu...
20.12.2013 | 14:49
Ja nemam te probleme na 5S, tako da je moguce da je neki kvar na uredjaju.

Mozes li reproducirati problem, step by step, pa da ja probam na mom?
20.12.2013 | 16:17
Evo sad se bas desilo, dobijem mail, idem otkljucati telefon, skenira
otisak i otkljuca i u istoj sekundi se resetira.
Neovisno o tome sto idem raditi ponekad tokom swipe-anja lijevo desno izmedu foldera ili app on se opet resetira, otprilike je to to. A za bateriju isto nisam siguran sto je.
20.12.2013 | 16:19
Borostef hvala na odgovoru, neznam dali je do toga ili je neka greska u mom aparatu ali posto je po garancijom ide u servis pa da vidimo.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 24 minuta
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO