iPhone 3GS - Cudna pojava
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3GS - Cudna pojava

19.12.2013 | 23:18
Pozdrav svima,

Zamolio bi misljenje, informaciju ukoliko se slicna stvar nekome desila, jer osobno ne shvacam kako je to moguce...uglavnom radi se o sljedecem:

Predhodno sam koristio 3GS kao svoj uredaj, nakon 2 godine koristenja na uredaju je napravljen restore, vracene sve tvornicke postavke te je povucen backup sa kompa, znaci uredaj sam poklonio curi na koristenje.
Telefon se koristi redovno svaki dan bez problema, uglavnom danas se curi desilo nesto meni nevjerovatno.
Zvala je prijateljicu sa svojeg broja / telefona te se toj curi na njezinom telefonu (Samsung ili LG) pojavio "prozor" sa mojim imenom, prezimenom, kucnom adresom. Ima li netko ideju kako je to moguce???

Hvala
19.12.2013 | 23:37
Vrlo jednostavno je moguće. Njena prijateljica ima te tvoje kontakt podatke u svom imeniku. Možda ima i njene, ali ovisno o tome koji je mobitel ili OS - pokazat će jednu ili drugu kontakt osobu.
E, sad, ako ne znaš otkud njoj tvoji kontakt podaci, to je već druga tema...
19.12.2013 | 23:50
To sam i ja pomislio, ali cinjenica je da je moja cura zvala nju sa svojeg broja, a ne sa mojeg broja...a i tu curu ne poznam, nikada vidio niti cuo.
Jedino sta povezuje taj telefon samnom je sto sam ga ja prije koristio nista drugo.
20.12.2013 | 00:11
To nema veze s tvojim telefonom, nego s telefonom te cure, odnosno njenim imenikom. Kako ona ima kontakt s brojem tvoje cure i tvojim podacima - to je stvar za istražiti. Ja bih najprije posumnjao na syncanje preko google accounta. Da li to koristi te koliko različitih uređaja ima na tom syncu...
20.12.2013 | 01:00
To je i meni jedino logicno...
Ne koristimo google account ni ona ni ja tako da ta opcija ne igra, ne kuzim da bas u tom trenutku kada ona nju zove pojavi se kao taj prozorcic sa mojim podacima...

Osobno to vidio nisam, vec kako mi je ona prenjela informaciju, ajmo rec da znam ponesto o telefonima i nikako ne kuzim to...
20.12.2013 | 09:31
Možda je viber ili tako neki voip softver?
Ja bi na tvom mjestu bio znatiželjan to vidjeti uživo. I usporediti kako na tom istom telefonu izgleda kad je zove netko s kim je sve normalno.
20.12.2013 | 09:36
Kile kaže:
na uredaju je napravljen restore, vracene sve tvornicke postavke te je povucen backup sa kompa

Kad povučeš backup s kompa ti u stvari dobiješ isto sve kao i prije "vraćanja na tvorničke postavke". Ako želiš čist mobitel, ne vraćaj backup.

Ako nije viber ili neka slična aplikacija koja koristi tvoje podatke, onda je definitivno do njenog mobitela.

Jedna moja prijateljica ima neki shity samsung. Kad je ja zovem piše da je zove Mihaela, a nekad i Marko.
20.12.2013 | 10:26
@Smayoo

Moze biti, ali kakve veze to ima samnom kada se ne zove s mojeg broja, jedina veza je sto sam ja prije 3 godine koristio taj uredaj, jednostavno ne kuzim...
Trenutno nisam u mogucnosti to osobno vidjeti, ali probati cu cisto iz znatizelje...

@iAnte

Backup je povucen sa njezinog starog iPhona, a ne sa mog backup-a.
Znaci njoj nije pisalo da je zovem je, nego se navodno nakon toga ili u vrijeme poziva pojavio prozor sa mojim kompletnim podacima, a ne samo ime...
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 18 minuta
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, Riba, rusty, temeljnik, tino1, Yonkis, Anonimci (837)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds

Provided by iJoomla SEO